Şimdi Ara

+365 GÜNLÜK GÜNLÜK(SSLİ 2015 SONUCUM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa beyler seneye lys ye girip şansımı deneyecem üni okuyorum bu sene hazırlığı geçtim yani obp kırılması olmicak hayırlısı ile bugün başlıyorum hatta biraz başladım ama kitabım olmadığı için pek ilerleme yok.

Ekleme:İü bilgisayar okuyorum ytü bilgisayar istiyorum geçen sene 29k yaptım.

Ahanda buda geçen seneki lys sonucum:http://i.hizliresim.com/nrbMMB.png

24 HAZİRAN 2016

Gittim İşlerden 26 tlye Palme YGS Fizik konu anlatımlı kitabı aldım.

Palme YGS Fizik=) Fizik bilimine giriş bitirildi.Kısa bir konuydu yaklaşık 10 sayfa biraz paslanmışım :) .Ama ilk izlenim olarak beğendim ygs tarzında sözel sorular vardı hatta üzerinde oturup baya baya düşündüğüm 2-3 tane soru oldu bakalım devamı nasıl olacak şimdilik memnun etti.Kitapta yaklaşık 300 sayfa konu anlatımı var hedefim günde en az 10 sayfa ilerleyerek maximum 1 ayda bitirmek.

Şimdilik elimde sadece 1 kitap var o yüzden bugünlük bu kadar Yarın yeni bir kitap almayı düşünüyorum fakat asıl beklediğim Palme YGS Matematik konu anlatımı.

25 HAZİRAN 2016

Gittim nt den 27 tlyemi ne (28 de olabilir) Güvender YGS Kimya konu anlatımlı kitabı aldım.

Abi bu müfredata ne olmuş böyle ya kitap 400 sayfadan fazla hayvan gibi nasıl bitcek bu

Saat oldu 12 bugünü böyle mal gibi yatarak geçirdim yarına artık

26 HAZİRAN 2016

Palme YGS Fizik Madde ve Özellikleri bitti.

Abi konumu biraz kasıntıydı yoksa benmi yaşlanmışım bilmiyorum ama bu kadar zorlancağımı düşünmezdim 2 tane ünite testinden 1 tane boşum var şuanda. Bu arada kitap bence gayet güzel her geçen gün dahada hoşuma gidiyor

27 HAZİRAN 2016

Bugün 10 numara yattım game of thrones izledi fena bölümde beyler sezon finali ama bitti :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErmanSin37 -- 28 Haziran 2016; 1:17:13 >

• ne okuyorsun ve hedef ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matematkcı

ne okuyorsun ve hedef ne

İü bilgisayar hedef:
    Ytü bilgisayar
  • hocam 24binden 29 bine atmış. obp kaçtı ?
  • 65 lisede iş yok zaten ytü bilgisayar kazanmam için ilk 10bine girmem lazım zaten hedefim.Bu sene obp çok daha fazla can yakacak obp nin etkisi her sene artıyor allah bütün obp si düşük mazlumların yardımcısı olsun :)
  • Abcd serisini al palme fizigin cok iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24k'lık öğrenciye 65 ortalama sağlayan okul hangisi acaba? Çevremizi uzak tutalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: DoktorPilot

24k'lık öğrenciye 65 ortalama sağlayan okul hangisi acaba? Çevremizi uzak tutalım.

3 yıl yattiysa normaldir

• quote:

Orijinalden alıntı: DoktorPilot

24k'lık öğrenciye 65 ortalama sağlayan okul hangisi acaba? Çevremizi uzak tutalım.

Dede korkut anadolu lisesinde okudumda okulla ilgili değildi alttaki arkadaşın dediği gibi sorun bendeydi benim bitiren ingilizce oldu.İstisnasıs her sene1 geldi katsayıda yüksek olduğu için ortalamayı yerlere çekti
  • ErmanSin37 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Gerçekten daha iyi diploma puanını hakediyormuşsunuz bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.