Şimdi Ara

3650 problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nokia 3650 aldim aycell ve telsim denedim gprs baglantisiyla bi turlu logo melodi oyun vs yukleyemedim telefona. request timeout hatasi veriyor, uygulama kapatildi, servis yanit bilinmiyor gibi bi ton hata verdi ama hala basaramadim yuklemeyi. bir de bafo marka usb irda port almak uzereyim ama portu alacagim bilgisayarci telefonu denedi yapamadim bilgisayara kızılotesi ile tanitamadi. bu tur sorunlar yasayan var mi? su telefonu kırmadan bana bi cozum buluyrsdanız sevinirim.[akum][rntg]
    özgür

• ya irda konusunda bi yardımım dokunamazda logo işinde siteden kaynaklanıyor olabilir bidewww.waptr.com u dene orası sağlam bi site bende o sorunları yaşıyorum ama belli sitelerde
  • hattın ne?

telsimse IP adresini değiştir, sorundan kurtul.

ayrıcaa, tel menüsünden bağlantı>infrared ve infrared aktifleştirildi yazısını gördüğün anda "çalışır" durumdaki bir infrared portunun önüne getirdiğinde telefonu, bilgisayarda sağ alt kösede Nokia 3650 diye yazması lazım, eğer yazmıyorsa o infrared uyumsuzdur, alma..

bende Flexy'nin infrası var, minicik, laptoplar içinmiş zaten ama ben evde kullanıyorum hiç bi sorun olmadı ayrıca kat kat iyi diğer infralara göre..

Hızlı Sistemde satılıyor bu marka..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.