Şimdi Ara

366. Dönem [Şubat 2017] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
60
Favori
245.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zx6r

Sülüsü neden şubeye götürüyorsun?
    Gerek yok. Çıktı al yeter

Üstteki arkadaşta böyle diyor. Hanginiz doğru anladım
    @AtaTürkçü.34
  • JusticeLeague kullanıcısına yanıt
    Goturmiceksin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JusticeLeague kullanıcısına yanıt
    O yorumu da okudum bu çok önemli mevzu değil bilader o gün geldiğinde zaten burada birbirimizi daha iyi bilgilendirir ona göre hareket ederiz. Ama dediğim gibi bana şubede söyleneni ve benim tanıdıklardan gördüğümü yazıyorum buraya ve emin olmadığım şeyleri de yazmamaya özen gösteriyorum. E-Devlette işlemi yaptığımız zaman bize şu güne kadar askerlik şubesine gitmeniz gerekmektedir diye bir yazı çıkacak sistemde önümüze...
  • AtaTürkçü.34 kullanıcısına yanıt
    O yazi 1 kez cikti aldıktan sonra 2. Yi subeye git ordan al yazisi.

Tamamdır dostum sağolasın.
  • Şubeye gideceksiniz madem niye e-devletten çıktı alacaksınız? Neyse ya siz alın gidin gene, ayaklarınız açılır.

Kütük: uşk
    İkamegah:istanbul
    Meslek: isletme
    Ortalama : 2.44
    Yedek Subay: Evet
    Komando: Hayır

Daha once basvurdum sonra iptal ettirdim bugun sutluce askerlik subesinde 10 dakika da yeniden tecilimi bozdum kalabalik yok sira yok.yer

• Arkadaşlar, yerler açıklandıktan sonra sülüsü almadan gidip tecil ettirebilirsiniz fakat bir daha ki tecil bozduğunuzda şimdi neresi çıktıysa yer olarak yine oraya gideceksiniz yani yeriniz şimdiden belli olmuş olacak .
    Birebir görevlinin ağzından duyduklarım .

Bu arada Şubat celbinde giden fazla kişi yok gibi
  • Umarım hayırlısı ise bana uzun dönem çıkar.
    Mesajı askere gideceğim zaman tekrar editleyeceğim uzun mu çıktı kısa mı diye q

• Bu şubatta ve martta teslim olma olayı var a b grubu falan o ne oluyor onu da mı askeriye belirliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Oe1608

Arkadaşlar, yerler açıklandıktan sonra sülüsü almadan gidip tecil ettirebilirsiniz fakat bir daha ki tecil bozduğunuzda şimdi neresi çıktıysa yer olarak yine oraya gideceksiniz yani yeriniz şimdiden belli olmuş olacak .
    Birebir görevlinin ağzından duyduklarım .

Bu arada Şubat celbinde giden fazla kişi yok gibi

Yani son tarih ne oluyor vazgeçmek için? Sülüsü hiç almazsak asker kaçağı mı oluyoruz?

• ffrisby kullanıcısına yanıt
    gönlündeki hayırlısı ise senin için o olsun bilader. Ben de komando olmayı her şeyden çok istiyorum bunu da ben editliyorum buraya
  • Oe1608 kullanıcısına yanıt
    Kasım'da büyük bir yoğunluk vardı onu ben de gözlemledim ama Şubat celbi de ona yakın olur. 1 ay sonra 500-600 'lü misafir kullanıcıları görürüz onlara şimdiden selam ( gelin üye ol siz yol yakınken )
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtaTürkçü.34

gönlündeki hayırlısı ise senin için o olsun bilader. Ben de komando olmayı her şeyden çok istiyorum bunu da ben editliyorum buraya

Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun hocam.
    2 ay sonra bu mesajları tekrar düzenlemek çok hoş olacak

bencede daha erken yaklaştıkça dolar buralar hayırlısı :)
    Güzel bilgilendirme olmuş teşekkürler kardeşim :) Bizim bölümden istatistiki olarak çoğu kişi y.subay yapmış başvursam mı soruları tekrar geldi aklıma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ta4mta T kullanıcısına yanıt
    Ne demek kardeşim. Askeriyede mantık aramamak lazım demişler benim sana diyeceğim bu konuda aklında olan neyse onu yap ileride pişman olmamak için ama o yaptığın şeyle alakalı da hiçbir beklentiye girme Kasım Celbinde demek ki bayağı ihtiyaç varmış, bizden de orana bakarsak bu liste için %50-60 oranında Yedek Subay alımı olmuş.
    Kesinlikle kardeşim hakkımızda hayırlısı olsun. Dediğin gibi istediğini yapması lazım insanın hayatta ama yine dediğin gibi güzel şeyler olmasını da beklememek lazım inşallah güzel yerlerde güzel anılar yaşarız ve yazarız buraya. Şimdi pek hareketlilik yok arkadaşların dedikleri gibi ama Aralık sonu Ocakbaşı dolar buralar

• quote:

Orijinalden alıntı: AtaTürkçü.34

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1_9yCN4RaNg5cDuJACKlW6WDsUHQQ8S35HuI4KObRb6A/edit#gid=847148984
    bu linke bir göz atın haberi olmayanlar için atıyorum

Bu işletme yazanlar direkt 4 yıllık işletme mi yoksa benim gibi 2 + 2 işletme okuyan var mı?
    Bunu nasıl anlarız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffrisby -- 15 Kasım 2016; 9:13:24 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.