Şimdi Ara

366. Dönem [Şubat 2017] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
60
Favori
245.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yedek subay olma ihtimalimi düşürmesin, yeter. Duruma da tam hakim değilim açıkçası. Komandoluğa evet dersem veya demezsem nasıl bir askerlik geçireceğim, tam bilmiyorum.
  • koray721 kullanıcısına yanıt
    Ben evet diyecektim de Kasım'da gidenlerin link'i aklımı karıştırdı. Bölümüm hukuk, 8 hukukçudan hiçbiri komandoluğa evet dememiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wadawada

Ben de seninle aynı durumdayım kardeşim. Yedek subaylığa evet diyeceğim de komandoluk konusunda kararsızım.

Bir de son başvuru tarihi geçmedi, değil mi? 30 Kasım son başvuru tarihi. 15 Kasım değildi yani?

Son gün 30 Kasım mesai bitene kadar hocam.
  • Zombitch kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim.
  • wadawada W kullanıcısına yanıt
    Bu kadar takılma kardeşim buna karamsarlık düşer içine bekledikçe sen işlemlerini Şubatta gitmek istiyorsan yaptır bir an önce 30 Kasım'ı beklemeden. Hangimiz biliyoruz ki tam anlamıyla bu işleri... Ben kendim komando olmayı çok istiyorum onun için seçtim kısa dönem çıkacaksa da umarım komando çıksın istiyorum. Ama sadece istiyorum
  • S.A ARKADAŞLAR HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN
    KÜTÜK ANKARA
    YAŞ 25
    BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ 2.72
    YEDEK SUBAY KOMANDO :EVET

YEDEK SUBAY GELME OLASILIGI NEDİR SİZCE ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctk1414 -- 17 Kasım 2016; 14:56:22 >
  • İl:Antalya
    Bölüm:Sosyal Hizmet lisans
    Diploma: 3,30
    Arkadaşlar tecili daha bozdurmadım 30 u na kadar bozdurcam inşallah. Yedek subaylık konusunda kararsızım sizce gelme ihtimali nedir
  • ctk1414 C kullanıcısına yanıt
    %100 olarak görüyorum. Benim arkadaşımdan bu bolumden mezundu birada kasli fizigi iyiydi kol komutanı yapmislardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tecili 2 hafta önce bozdurdum. Hayırlısı olsun.
    Kütük: Bursa
    Meslek: Ziraat Mühendisi
    Ortalama : 2.99
    Yedek Subay: Hayır
    Komando: Hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyalansoyliyim

mekan: Sakarya
    bölüm: iktisat
    okul-ort: saü - 2.16
    komando: hayır
    yedek subay: evet

hadi hayırlısı olsun inşallah :)

Bugün sağlık raporunu da verip son işlemleri hallettim. B sınıfı ehliyeti de dosyaya eklettim. Bakalım asteğmen olabilecek miyiz.. Allah hepimize hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin inşallah. 1 yıl yaparsak güzel bi maaş alıp birikimle döneceğiz olmazsa 6 aya gelip iş arayacağız :)

• Merhaba arkadaşlar, bugün tecili bozdurdum.

Kütük: Ağrı (Doğma büyüme Eskişehir)
    Bölüm: ÇEKO
    Ortalama : 2.24
    Yedek Subay: Evet

• neyalansoyliyim kullanıcısına yanıt
    sistmden b sinif ehliyet zaten cikiyor, neden ekleme geregi duydunuz ki ?

ayrica askerlik donusu zaten is arayisina cikmamiz farz :) askerlik gibi bundan da kacamicaz ki.. haa cepte biraz para olur o ayri konu

allah hepimize yardim eylesin, en hayirlisini versin
  • LazPacino L kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam ama sorduğumda bana öyle bir şey demedi bana ehliyetin fotokopisi var mı yanında dedi. Ben de yok ama çektirebilirim hemen dedim öyle ekletildi yani işimi sağlama almış oldum. Aynen döndüğümüzde para az buz bi para ile dönmeyiz hocam :) ünide aldığımız kredi borcunu kapatırız en azından ve üstüne yine bi miktar para kalır ki bu da çok önemli bence :) hayırlısı ya hiç umudum yok ama bakalım :)

• neyalansoyliyim kullanıcısına yanıt
    valla ben ehliyet muhabbetini hic acmadim, aklima da gelmemisti acikcasi..

islemlerimin sonunda bana verdigi kagitta yaziyordu b sinif ehliyet diye.. o yuzden dedim.

aldigin paran kredi borcunu kapatip sana para bile kaliyorsa ne mutlu sana, sahsen ben aldigim parayla kredi borcuma anca yetiyor :)

ki onu onun icin kullanmayi dusunmuyorum bile, calisarak yavastan oderim, hazir para zor bulunur. bosa ahrcamak istemem

tabi yineliyorum, yedek subay olmamiz ŞANŞ İŞİDİR, simdi boyle konusuyoruz ama, cikmayabilir yani.. o hayale kapilmamak lazim
  • Tüm işlemler okey. Artık yerlerin açıklanmasını beklicez. Umarım herkesin hakkında hayırlısı olur. Sağ salim gidip gelmek nasip olur. Şimdiden hayırlı teskereler tertipler ;)

• Kütük : İstanbul
    Bölüm: Kocaeli Makine Müh.
    Not Ort. : 2,5/4

Merhaba Arkadaşlar,

Benim Tecilim 2016 Kasımda bitiyor idi.
    Ben eylül ayında tecil bozdurmaya gittim ancak tecilimin bittiğini söylediler(bu arada y.lisans için tecil yaptırmıştım ve muayeneye girmiştim)
    Buraya kadar her şey güzel de şimdi başlıktaki soruları ve yazdıklarınızı incelediğimde bana komando yedek subay vs. hiç bir şey sormadılar ayrıca muayene de olmadım
    Aralık ayında askerlik şubesine diploma ve transkript ile gitmem gerektiğini söylediler
    Tereddütüm şu ki Askerlik şubesine aralıkta gelmem söylendi sizler kasım sonuna kadar gidilmez ise mayıs celbine kalınacağını yazmışsınız ama bana aralıktan önce gelme denildi askerlik şubesinde
    Şu an edevletten baktığımda da sınıf ve tertibat bekleniyor yazıyor
    Mayıs ayına kalmak istemiyorum evlilik vs sebeplerden benim durumu mu yaşayan bilen var ise durum bi özetleyebilir mi ambele olmuş durumdayım

Şimdiden hepimize hayırlı tezkereler

• quote:

Orijinalden alıntı: SaB0

Merhaba arkadaşlar, bugün tecili bozdurdum.

Kütük: Ağrı (Doğma büyüme Eskişehir)
    Bölüm: ÇEKO
    Ortalama : 2.24
    Yedek Subay: Evet

Arkadaşlar komandoyu düzeltririp evet diyebiliyormuyuz?

• SaB0 kullanıcısına yanıt
    Evet, değiştirebilirsin kararını değiştirdiysen
  • AtaTürkçü.34 kullanıcısına yanıt
    Tekrar askerlik şubesine mi gitmem gerek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gaalbasser kullanıcısına yanıt
    Bilader senin yapacağın iş askerlik şubesini aramak ya da bizzat giderek derdini yetkilileri anlatmaktır devreleri yakıyordum mesajını anlayacağım derken. Sadece mesajının şurasına bir yorumum olabilir 2 kez muayene edilmene gerek yok tecil ettirdiğinde muayene oluyorsun o yeterli oluyor
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.