Şimdi Ara

367 TL - TaoTronics SoundSurge 85 - ANC Bluetooth 5.0 Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
4.672
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 367 TL - TaoTronics SoundSurge 85 - ANC Bluetooth 5.0 Kulaklık

Bluetooth kulaklık bakan varsa kaçırmasın. Aktif gürültü engelleme özellikli bir ürün.

Şuan en yakın rakip fiyat 465 Lira.

https://www.hepsiburada.com/taotronics-soundsurge-85-aktif-gurultu-engelleyici-anc-bluetooth-5-0-kulaklik-cvc-8-0-40-saat-muzik-p-HBV00000T06A9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaitreSkiLL -- 20 Temmuz 2020; 0:32:36 >

• Sesi az çıkıyor diye yorumlarda bulunmuşlar? Öyle mi acaba? Sokakta yürüyüş yapıyorum her gün 10 km. Sesi azsa izdiraba dönüşüyor. Spigen lugatoda yaşıyorum bunu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • *EKSeLaNS* kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kocaman kulaklıkla yürümeyin bana kalırsa. Evde, uçakta kullanım için daha makul bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zipmaker -- 20 Temmuz 2020; 0:39:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anker q10 dan iyimidir acaba pişman olmaya değer mi
  • Anker Soundcore Life Q10 da bugün
    indirime girecek gözüküyor hepsiburada da. Ihtiyacı olan ona da bakabilir. O da iyi çok tavsiye edilen bi model.

• townat34 T kullanıcısına yanıt
    Ben aldıktan sonra 5-10 kez indirime girdi , nasıl bir gaspet kulaklık aldım :( iade de almıyorlar :(

• hasansio kullanıcısına yanıt
    Evet sürekli indirime giriyor ama iyi kulaklık bence. Çoğu kişide memnun. Sen memnun değil misin .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • townat34 T kullanıcısına yanıt
    Üst kafa bandı acıtıyor be reis yoksa müzik dinlerken mükemmel biseye dönüşüyor, 2. etken aldığım fiyat ve sürekli indirim görmesi ;)

• hasansio kullanıcısına yanıt
    Anladım. Memnunum ben ama dediğin gibi sıkıyor biraz kafada :)

• 1 aydır kullanıyorum
    Kulaklık maalesef fiyatının hakkını veremiyor
    YD da plastik kutu ile satılan kulaklık TR de bez bir torba kılıf ile veriliyor. Halen ikinci sınıf muamelesi.
    Bunu almadan önce Anker soundcore Life 10 kullandım.

Özellikle bas tadında büyük fark var. Taotronics yetersiz kalıyor
    Normal dinleyiciler için asla kötü değil. İlk defa böyle bir kulaklık alanlar beğenebilir
    Ama doygun bas sevenler akustik müzik sevenleri memnun etmez
    Film izlenir tabii de ama ses sistemi kalitesinde sesi yok.
    Pc de veya telefonda donanım ve menulerden ayar yapılırsa sesin kalitesi artıyor
    Kulaklıkla 10 larca film izledim. Youtube ve 320 mbts mp3 dinledim.
    Ayar yapılmayan bir cihaz ile kullanırsa tatmini az.
    egreat MP ye bağladığım yine taotronics Bt aparat ile film izliyorum.
    Bağlantı hızı ankere göre daha iyi. açar açmaz anında bağlanıyor.

Kulaklığın diğer iyi özelliği ; bağlı olduğu cihaz ile bağlantı kesilirse baska cihazlar kendisini bulsun diye eşleşme moduna alıyor ve bunu ablamız sesli söylüyor
    Çalma süresini ölçmedim ama vaad ettiği süreyi veriyor. Çünki "ne cabuk bitti pili" demedim hiç
    ANC hiç kullanmadım Gerek de görmüyorum. Ben ev kullanıcısıyım. Dışarda kafamda bu kocaman şeyle dolaşamam.
    Kulaklık kafada sıkma yapmıyor. Ankere göre daha hafif hissi verdi bana
    Gerçek ses için bütçeniz düşük ise anker alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 6 Ağustos 2020; 23:52:32 >

• Allah affetsin süpürge diye okudum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TiSKE kullanıcısına yanıt

But model hiç bir yerde plastik kutu ile satılmıyor. Plastik saklama kutulu olan model başka bir TaoTronics modeli. O model tr de de plastik kutulu.

• Kulaklığı alacak varsa ve mesajı görürlerse diye yazayım,
    Benim kulaklıkta müzik açık değilken ANC açıldığında şelale sesi gibi ses geliyor. Derinden gelen bu ses oldukça rahatsız edici. Az bir şey değil gelen sesin seviyesi. Bu ses nedeniyle garantiye gönderdim ve kabul edilmedi. İlk başta yoktu bu ses. Ne cihazı geri alıyorlar ( 1 gün olmuştu alalı ) ne garanti kabul etti. Tekrar iletişime geçtim servisle tekrar gönderin diyor. Saçma bir marka saçma bir servis. İnternette bu şelale sesini "waterfall sound ANC" diye arayınca pek çok ANC kulaklıkta yaşayan olduğunu fark ettim. Markadan bağımsız biri bu sorunu yaşarken aynı model marka başka kullanıcı bu sorunu yaşamıyor, yaşayan kullanıcı cihazı değişim yapmış. Yeni gelen cihaz da bir süre sonra yapmış aynı şeyi vs. Yani benim tavsiyem ANC özelliği var diye almayın. Ben beğenmedim. Kulak içi bir model alsam daha memnun olurdum büyük ihtimalle. Hepsiburada dan cihazı aldım. O da ayrı bir pişmanlık. Zorunda kalmadıkça HB dadan makarna bile almam artık.

• kulaklık aynı fiyata bulunmuyor ama bir kullanıcı olarak inanılmaz tatmin oladuğumu söylemeliyim. tek kötü yanı windowsda bluetooh kulaklık kullanırken microfon ile kullanmak istediğinizde bluetooh kulaklıkların tatmin etmemmesi ve çöpe dönüşmesi bu da windows dan kaynaklanan bir durum cep telefonnlarında böyle bir sorun yok. windowsda kulalancaksanız ayrı bir microfonunuz olursa çok iyi olur. diğer türlü on numara kulaklık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.