Şimdi Ara

369. Dönem [Kasım 2017] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.069
Cevap
69
Favori
683.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı belgelerden 3-4 adetli imzalar attıktan sonra tahmini bir 20 imza atmışımdır. Sağlık ocağında ki doktor teyzemde kafasına göre kilo sallayıp, boyumu ölçtükten sonra tekrar askerlik şubesine giderek işlemlerimi hallettim.Aşağı yukarı 2 saat sürdü sadece..

Kasım celbi için yedek subay adayı olarak beklemedeyiz efendim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feather

Listeyi birisi bozmuş. Önceki dönemin listesi alınsın ve sıfırdan yapılsın bence.

Baktım listeye hocam birisi filtreleme yapmış sanırım, düzelttim.
  • Yahu arkadaş bu askerlik şubede ki bilgisayar sistemleride bir garip.

Çeviribilim mezunuyum, yani Yazılı ve Sözlü İngilizce çeviri yapabiliyorum hani diploma ve bölüm bunun üzerine, sistemde hata sonucu benim mezun olunan bölüm kısmına ''Çeviribilim (İngilizce), mesleğe ''Mütercim Tercüman'' ve yabancı dil kısmına ''Evet'' yazılması gerekirken, sistem ikinci fazda bölüm adında sorun yaşadığı için mezun olunan bölüm ve meslek kısmında ''Çeviri Bilimi'' yazıyor ve yabancı dil kısmında ''Hayır'' yazıyor.

Halledemezsek yabancı dil kısmını Evet yapmak için YDS sınavına girmen gerekebilir diyorlar, ee YDS başvuruları zaten bu Kasım celbi başvuruları açıldığında zaten bitmiş gibi birşeydi ?

Benim herhalde 4 sene lisede dil okumam ve 4 sene İngilizce/İspanyolca çeviri yapılan ve okunan bir bölümden diploma almam yeterli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kasım celbini bekleyenler olarak biraz yoğunluk mu var nedir?

Normal mı 10+ sayfa :)
  • BorhanFr B kullanıcısına yanıt
    Aynısı benim de başıma geldi. Bilgisayar sisteminde ilk başta bölümümü kabul etmiyordu ama sonradan nasıl olduysa sorunu çözdüler.

Yabancı dil olayı ise çok garip. Mezun olduğu okul ve meslek kısmında kocaman İngilizce Mütercim Tercümanlık yazarken yabancı dil ''Hayır'' yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Louis Van Gaal

Kasım celbini bekleyenler olarak biraz yoğunluk mu var nedir?

Normal mı 10+ sayfa :)

Genelde kasım celbi daha kalabalık oluyor gibi, vakit yaklaştıkça konu ana baba gibi olur şuan sakin bile. Umarım hepimize hayırlısıyla bitirip gelip konuyu uplamak nasip olur
  • Gorkster G kullanıcısına yanıt
    Benim mezun olduğum okulun adı var bölümüm yoktu
  • Kasım için yedek subay çıkma oranı nedir arkadaşlar? Rehberlik ve psikolojik danışmanlık mezunuyum ve kısa dönem değil direk yedek subay olarak gitmek istiyorum. İhtiyaç var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenebrio -- 9 Ağustos 2017; 19:56:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tenebrio

Kasım için yedek subay çıkma oranı nedir arkadaşlar? Rehberlik ve psikolojik danışmanlık mezunuyum ve kısa dönem değil direk yedek subay olarak gitmek istiyorum. İhtiyaç var mıdır?

Doktor ve mühendisler için çıkma şansı daha yüksek deniyor ama felsefe mezunu bir arkadaşıma YS çıkmıştı tamda belli olmuyor yani TSK nın ihtiyaç düzeyi vs gibi etkenlerde giriyor için işine. İngilizceniz varsa belirtseydiniz, diploma notuna da bakıyorlarmış ek olarak.
  • Daha başvurmadım hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorkster

Aynısı benim de başıma geldi. Bilgisayar sisteminde ilk başta bölümümü kabul etmiyordu ama sonradan nasıl olduysa sorunu çözdüler.

Yabancı dil olayı ise çok garip. Mezun olduğu okul ve meslek kısmında kocaman İngilizce Mütercim Tercümanlık yazarken yabancı dil ''Hayır'' yazıyor.

Bakalım hocam ya, benide umarım hallederler astsubay olma ihtimalimiz varken düşürüyorlar.

@AjayGhale Hocam üsttede yazdım ben direk İngilizce çeviri bölümümden mezun olmama rağmen, benden evrak almadan belgede Yabancı Dile Evet yazamayacaklarını söylediler. Benimde en son aldığım belge Lise 3'te aldığım 8.0 puanlı IELTS belgesi ki artık onunda geçerliliği yok. E-YDS için tarihlere baktım fakat onda da başvuru tarihleri ve sonuç açıklanma tarihleri bize uymuyor.

• 366. olarak şubatta gidip tamamladım. geçer mi diyip duruyorduk vay be...

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

366. olarak şubatta gidip tamamladım. geçer mi diyip duruyorduk vay be...

Oo devree bende 366 kd yim.kıbrısın neresindeydin

• Bu kasımda bende gidiyorum. 91 doğumluyum.

Kısa dönem çıksa ne güzel olur. Konaklama işletmeciliği mezunuyum.

• Bozduk tecili gidiyoruz Kasım'da bakalım. Bir hanım birde 6 aylık bebeyi bırakıp nasıl olacak göreceğiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Badi Ekrem

Bozduk tecili gidiyoruz Kasım'da bakalım. Bir hanım birde 6 aylık bebeyi bırakıp nasıl olacak göreceğiz :)

Valla yaş kaç sizin zor bir durum tabi.Ama sayılı zaman hızlı geçer diyorlar ne kadar doğruysa.
  • Yaş 26 hocam. Bakalım göreceğiz. Ne kadar doğru veya yanlış söylenmiş bir durum :)
  • Merhaba arkadaşlar,

Haftaya bende işlemlerimi tamamlayıp kasım celbinde askere gitmeyi düşünüyorum. İşlemler yapılırken vesikalık fotoğrafı şubede webcam ile çekiyorlar demiştiniz. Benim saçlar uzun, top sakal var ve açıkcası kasıma kadar saç ve sakalı kestirmeyi düşünmüyorum. Fotoğraf konusunda sıkıntı yaşanır mı? Bu konuda tecrübeli arkadaş var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: todola

Merhaba arkadaşlar,

Haftaya bende işlemlerimi tamamlayıp kasım celbinde askere gitmeyi düşünüyorum. İşlemler yapılırken vesikalık fotoğrafı şubede webcam ile çekiyorlar demiştiniz. Benim saçlar uzun, top sakal var ve açıkcası kasıma kadar saç ve sakalı kestirmeyi düşünmüyorum. Fotoğraf konusunda sıkıntı yaşanır mı? Bu konuda tecrübeli arkadaş var mı?

Benim saç ve sakal kısaydı daha doğrusu bilinçli gitmedim öyle denk geldi diyebilirim. Daha askerliğe başlamadığımız ve sivilde olduğumuz için uzun saç ve sakal resim çektirirken mantıken (eğer sorunlu bir şubeye denk gelmezseniz) sorun olmaz diye düşünüyorum hocam.

• Anladım, bakalım umarım şubede sıkıntı çıkarmazlar.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.