Şimdi Ara

369. Dönem [Kasım 2017] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.069
Cevap
69
Favori
683.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Harfler var yanda. ordan m'ye gel.. Millî Savunma Bakanlığı'nı seç. hemen altında Askerlik Durum Belgesi İşlemleri ve Askerlik Durum Belgesi Sorgulama'dan yapılıyor.

aynı yerden bende de sınıf ve tertibat bekliyor diyor.
  • Merhaba arkadaslar. Besyo mezunuyum bugun subeye gittim bana sadece komando olmak ister misin diye sordu yedek subay sormadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper Sönmez

Harfler var yanda. ordan m'ye gel.. Millî Savunma Bakanlığı'nı seç. hemen altında Askerlik Durum Belgesi İşlemleri ve Askerlik Durum Belgesi Sorgulama'dan yapılıyor.

anladım hocam. ben de aynı yere bakmışım. sizde tecili bozdurduktan kaç gün sonra öyle görünmeye başlandı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jay.

quote:

Orijinalden alıntı: Alper Sönmez

anladım hocam. ben de aynı yere bakmışım. sizde tecili bozdurduktan kaç gün sonra öyle görünmeye başlandı?

ben tecilli değildim, kaçaktım :) o cevabı bilemiyorum.
  • Dün tecili bozdurarak Kasım celbinde yerimi ayırttım. Ekim 10-15 gibi yerler belli olacakmış, İnşallah hayırlı yerlere düşeriz. Yaş 28 evli mutlu çocuklu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan932

Şu an tecilliyim

Ancak sağ kolumdan çocukken platinli,vidalı ameliyat geçirdim ağırlığa karşı biraz hassas.tecili bozdurunca muayenede çok uğraştırirlar mi (2 sene önce tecil ettirmek icin aile hekimi sadece kolda yara izi var diye yazıp yollamıştı )

Kasım da gitmek için en son ne zaman başvurabiliyoruz ?

Bi daha yazayım

Tecili bozdururken ,hastaneye sevk edilmek istediğimi belirtmem mi gerekiyor yoksa oradakiler mi karar veriyor? ve sevk edilince hastane işlemleri ne kadar sürer acaba

• oguzhan932 O kullanıcısına yanıt
    tecil bozdurmak için askerlik şubesine gittiğinde bir sürü form dolduruyorlar. sağlıkla ilgili olanlar da var. onlar seni sevkeder sen durumunu anlatınca.

hastane işlemleri hastanenin yoğunluğuna göre ve işlemine göre değişir. net bir süre veremez kimse. benim gözlük numaram tespit edilecekti. 1 günde halloldu. sende veya başkasında röntgen sonuç vs bir durum olursa farklılık gösterebilir.
  • arkadaşlar ben kasımda askere gitmek istiyorum. eylülde tecilim bitiyor. eylül ayında başvurursam kasım celbine gidebilir miyim?

• yunalir kullanıcısına yanıt
    kısa dönem isen eğer yani 4 yıllık mezunu isen kasım celbinde gitmek için son başvuru tarihi ağustos'un 31'i.
  • Alper Sönmez kullanıcısına yanıt
    Bendede gözlük var tecil bozdurmaya gidecem numara için hasteneyemi sevk ediyorlar ??? zaten ben biliyorum kaç numara olduğumu hatta gözlükçüden aldığım kağıtta bile yazıyor onuda yanımda götürsem sevk durumu yine olur mu ? yanı ilçemde askeri şube yok git gel uzun mesafe olacak yoksa sıkıntı değilde
  • Gözlük numaran muaf olmak için yetersizse her asker gibi sadece muayene için sağlık ocağına sevk ederler.
  • Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde askerlik şubeye uğradım başvuru için, başvuru işlemlerinin henüz başlamadığını 1-30 Eylül tarihleri arasında gelmemi söyledi. Tecil ettirmiş olduğum kağıtta da aynısı yazmakta. Celp dönemi kasım 2017 olarak gözüküyor. Takıldığım nokta ise kasımda askere gitmek için en son başvuru tarihi 31 ağustos değil mi?
  • ben de biliyordum numarayı. çok önceden öğrenmiştim. söyledim 4.00 dedim askeriyedeki memurlara. "son 1 sene içerinde numaranı belirlemen gerekiyor" dediler. yani sen 1 sene içinde göz doktoruna gidip numaranı tespit ettirdiysen onu gösterebilirsin. yoksa ilk önce aile hekimine, ordan da onların seni sevkedecekleri bir hastaneye gideceksin.

aile hekimi gözlük numarası tespit edemiyor. askeriyenin verdiği zarfla bi devlet hastanesine gidip göz için sıra aldım. ordan önce ölçüm cihazına, sonra da doktorun yanına o ölçüm sonuçlarıyla çıktım. her zaman yaptıkları harf okutma olayını üstün körü yaptı bitti. sonuç benim dediğim rakamlar çıktı :)

Sonra da doktor A... (kod var 3 rakamlı) kusuru ile askerliğe elverişlidir raporu verdi.

prosedür böyle olduğu için kısaca 1 sene içindeki sonuç lazım.

• Senin durumun farklı tecilin bitiyor Kasım 2017'de askere gideceğin belli. 31 Ağustos olayı tecilini bozup askere gitmen isteyenler için geçerli. 1-30 Eylül tarihlerinde eğer bilgilerinde değişiklik varsa şubeye gidip değiştirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bullett

Senin durumun farklı tecilin bitiyor Kasım 2017'de askere gideceğin belli. 31 Ağustos olayı tecilini bozup askere gitmen isteyenler için geçerli. 1-30 Eylül tarihlerinde eğer bilgilerinde değişiklik varsa şubeye gidip değiştirebilirsin.

Teşekkürler hocam
  • Arkadaşlar celp başvurusu için istenen evraklarda transkripte gerek var mı? Geçici mezuniyet belgesi,vesika fotoğraf ve kimliğim ile gideceğim sadece şubeye, bazı yerlerde transkript şart falan demişler kafam karıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AjayGhale

Arkadaşlar celp başvurusu için istenen evraklarda transkripte gerek var mı? Geçici mezuniyet belgesi,vesika fotoğraf ve kimliğim ile gideceğim sadece şubeye, bazı yerlerde transkript şart falan demişler kafam karıştı.

Öncelikle şimdiden hayırlı olsun. Giderken sadece geçici mezuniyet veya diploma ile kimlik gerekli transkript'e gerek yok fotoğraf da şubede çekiliyor yani ona da gerek yok. Zaten diploma veya geçici mezuniyet'e(hangisiyle gittiyseniz) ona da bakmıyorlar bile sistemden görüyorlar ama yinede yanınızda olsun.

• Ben de bugün tecil bozdurdum gibi, formu doldurdum ve sağlık ocağına gittim, sol bacağımda platin olduğu için askeri hastahaneye gidip Ortopediste göstermem gerekiyormuş. Şimdi öğle izinlerinin bitmesini bekliyorum ki gidip hangi hastahaneye gideceğimi öğreneyim, bir ton iş çıktı.
  • herkese merhaba, 2 gün önce tecili bozdurdum tüm işlemler tamam, kasımda askerim kısmetse.

kısa dönem işaretledim, felsefe mezunuyum, ortalama 2.90
  • şöyle bir sorunum var. tecili bozdurup hastaneye sevk istedim. devlet hastanesi muayene edip kolonoskopi istedi. fakat kolonoskopi için eylülün ilk haftasına randevu alabildim. askerlik şubesi 30 eylülden önce muayne işleminin sonuçlanması gerektiğini söyledi. hastalığıma göre gideceğim yer belli olacakmış. ya da elverişsiz raporu verecekler. sorun biyopsi sonuçlarının 1 ay kadar sonra çıkması, yani ekimin ilk haftası gibi elimde olacak. var mı böyle karışık bir durum yaşayan.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.