Şimdi Ara

369. Dönem [Kasım 2017] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.069
Cevap
68
Favori
683.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende bugün itibariyle yedek subay adayı olarak kasım celbine başvuru yaptım.
  • Merhaba arkadaslar benim kafama takilan bir konu var ben nisanda tecil ettirdim 4 ay falan oldu sanrm gecen askerlik subesine gittim tecil bozdurup kasimda gitmek icin gittigimde 1 2 forum doldurup imza attrdi ve bitti dedi ben tecil ettrirken 5 gun git gel yapmsdm dogal olarak bu durum tuhafima gitti

Nisanda muayneye aldiklari icin m beni muayne etmediler ?

Bir diger sorum telefon no sunu yanls yazmsm bu sikinti olur mu yani beni arayacaklar m birde bu takildi kafama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraya sanırsam 2.3. yazışım olacak ama aklıma geldikçe giriyorum foruma

Benim sağ kolda dirsekten ameliyatım var 11 dikişli , düz tutunca sol koluma göre hafif bir şekil bozukluğu da var.

Ve sürekli olan eylemlerde sızlama ağrı oluyor

Spordan muaf olma durumum olur mu?

Kasım celbi için şubeye gideceğim bu durum aklımı kurcalıyor net bir cevap bulamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar Kasim donemine yetismek icin bu ayin sonuna kadar mi tecilimizi bozdurmamiz gerekiyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan932

Buraya sanırsam 2.3. yazışım olacak ama aklıma geldikçe giriyorum foruma

Benim sağ kolda dirsekten ameliyatım var 11 dikişli , düz tutunca sol koluma göre hafif bir şekil bozukluğu da var.

Ve sürekli olan eylemlerde sızlama ağrı oluyor

Spordan muaf olma durumum olur mu?

Kasım celbi için şubeye gideceğim bu durum aklımı kurcalıyor net bir cevap bulamadım

Askere gidince askeri hastaneye sevk alırsın rapor verirler zaten.bide askeri hastanede takılır zaman geçirirsin.

• Herkese merhaba ;

bugün aile hekiminden sağlık raporu alırken beni gözlük numaramın ölçülmesi için hastaneye yönlendirdi. Hastaneye direk mi gideceğim yoksa şubeden yeni bir sevk mi çıkarmam gerekiyor.
  • labidu kullanıcısına yanıt
    Tecili bozduktan sonra muayenede belli olmaz mı.

acemilikte yoğunluk oluyor sanırsam,sağlık sıkıntılarıyla alakalı durumlarda .

ama acemilikte daha hassas oluyorlar galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan932

Tecili bozduktan sonra muayenede belli olmaz mı.

acemilikte yoğunluk oluyor sanırsam,sağlık sıkıntılarıyla alakalı durumlarda .

ama acemilikte daha hassas oluyorlar galiba

Ortalığı karıştırma şimdi.acemiliktr paso revir yaz millet eğitimdeyken takılırsın orda burda

• Subede boy kilo nasil olcuyorlar arkadaslar?

182 boy kilo 54 tam sinirdayim. Bir taktik verebilir misiniz?

• scaryscreen kullanıcısına yanıt
    Hocam gitmeden kilo almalısın bi ihtimalde olsa askerliğini erteleyebilirler riske atma derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.McManaman

Arkadaslar Kasim donemine yetismek icin bu ayin sonuna kadar mi tecilimizi bozdurmamiz gerekiyor ?

Doğrudur ağustos sonuna kadar tecilinizi bozdurmanız gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: mykerem

Hocam gitmeden kilo almalısın bi ihtimalde olsa askerliğini erteleyebilirler riske atma derim

Bittim ben :( bir de soyup oyle tartiyorlar degil mi

• scaryscreen kullanıcısına yanıt
    askerlik şubesinde soymadan tartıyorlar. ben kalın ayakkabı, ceplerim dolu tartıldım cüzdan tlf vs vardı.
  • Erenbup59 E kullanıcısına yanıt
    askerlik şubesi sana sevk kağıdı veriyor. sarı zarfın içinde. onunla hastahaneye gideceksin.
  • Alper Sönmez kullanıcısına yanıt
    İns oyle olur :(

• Arkadaşlar merhabalar, bende dün askerlik işlerimi tamamladım. Kasım ayında kısa dönem er ya da yedek subay olarak askerlik görevime başlayacağım.

Yalnız aklıma takılan soru şu: Halkla İlişkiler ve Reklamcılık İngilizce bölüm mezunuyum yaşar üniversitesi'nden internette genelde iletişim fakültesi mezunlarının seçilip seçilmedi konusunda pek bir bilgi bulunamıyor.

Ben tercihime evet cevabını verdim uzun dönem rütbeli yapmak istiyorum. Tabi bu TSK'nın kararı. Tabi ego tatmini için değil gerçekten kendimi geliştirebilmek adına ve mesleğim gereği yöneticilik, disiplin, takım çalışması becerilerimi geliştirebilmek için.

Bu konuda bilgisi olan varsa bilgilendirebilirseniz sevinirim.
  • Arkadaşlar Kasım celbi için tecil bozdurup başvurduğumuzda gitmekten vazgeçersek 1-30 eylül sevk öncesi hazırlık zamanında tekrar tecil ettirebilirmiyiz?
  • emirhan57 E kullanıcısına yanıt
    tecil hakkın varsa evet

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    2019'a kadar var hocam sağolasın
  • 176cm boy. Kilo 53. sıkıntı olmaz değil mi arkadaşlar? Bu hafta başvursam mı yoksa Öbür hafta başvurup kilo almaya mı bakayım 1 hafta? Riske atmamak için :( Orda uzun ölçüp az tartarlarsa biterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scaryscreen -- 15 Ağustos 2017; 20:16:13 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.