Şimdi Ara

369. Dönem [Kasım 2017] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.069
Cevap
68
Favori
683.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar ben ağustos ayında başvuru yapıp eylül Sevk Öncesi Hazırlık İşlemlerinde diplomamı versem bir sıkıntı olur mu
  • orucibo O kullanıcısına yanıt
    Şubedeki memur göre değişir bazı şubelerde sadece e-devlet kabul ederken bazıları diploma istiyorlar.
  • kısa dönemde olsa 6 ay fitness'e ara vereceğim , çok kilo kaybedeceğiz.

ama yapacak birşey yok paşa paşa yapacağız askerliği :D
  • Şu bilgiyi vereyim Bayram tatili 6 güne çıkarsa kasım celbi son başvuru tarihi 31 Ağustos yerine 29 Ağustos olur. Bayram tatili 10 güne çıkarsa bu tarih 25 Ağustos cuma gününe çekilir. Şu an ki tabloda 31 Ağustos Öğleye kadar başvuru yapılır çünkü o gün yarım gün tatil arife olduğu için.
  • Selam arkadaşlar bende geçtiğimiz hafta tecili bozdurdum ve kasımda gidiyorum hayırlısıyla yaş 28 nasıl olacak bakalım. Şubede işlemler çok basitti mezuniyet belgesini götürdüm ancak bakmadı bile direk sistemden çıkardı diplomayı yani askerlik şubesinde tek kimlikle gidip bütün işlerimi hallettim. Daha sonra birsürü imza ardından webcam 'le foto çekip aile hekimine yönlendirdi bende fıtık olduğu için aile hekimide devlet hastanesine sevk verdi yalnız bana aile hekimi direk hastaneye git dedi ve gittim meğersem yanlış yapmışım aklınızda olsun aynı durumda olanlar,aile hekiminden sonra mutlaka askerlik şubesine gitsinler ve oradan aldıkları üst yazı ile devlet hastanesine gitsinler benim gibi çok hastane ve şube arasında gidip gelirsiniz bilginiz olsun :D
  • Bullett B kullanıcısına yanıt
    Hocam benim de durumum aynı. 30 Eylül'e kadar yüksek lisansa başvurmazsam yine 30 Eylül'e kadar askerlik şubeye gidip başvuru yapmam gerekiyor değil mi?
  • ketrp K kullanıcısına yanıt
    1-30 Eylül tarihi eğer bilgilerinde değişiklik varsa değiştire bilmen içindir. Şubeye gittiğinde eğer bir şey değiştirmeyeceksen işlem yapılmayacaktır.

Lisans diploması ile tecil ettirdiğinde yoklamanız yapılır ve hangi celp döneminde askere alınacağınızın belli olduğu belge verilir. Bu vakitten sonra bir başvuru yapmana gerek yok söylenen celp döneminde askerlik yerin belli olduğunda e devlete girersin sevk belgeni alırsın.

Eğer tecil bitmeden daha erken bir celp dönenimde askere alınmak isterseniz o zaman şubeye gidip tecil bozdurmak için başvurabilirsiniz.
    nerede askerlik yapacağım, ne zaman silah altına alınacağım gibi bilgiler ne zaman belli oluyor? şunun şurasında 2 ay kaldı ama hiçbirşey belli değil
  • pplhntr P kullanıcısına yanıt
    Kasım celp gidecekler için yerler 21 Ekim gibi belli olur. A-B grubu oluyor eğer A grubu ya da yedek subaylık çıkarsa Kasım başında B grubu çıkarsa Aralık ortasında askere gidersiniz.
    Çok teşekkürler hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bullett

Kasım celp gidecekler için yerler 21 Ekim gibi belli olur. A-B grubu oluyor eğer A grubu ya da yedek subaylık çıkarsa Kasım başında B grubu çıkarsa Aralık ortasında askere gidersiniz.

368. dönem ağustos'ta gidenler de olmuştu. bir grup ağustos'un 1-2-3'ü gibi gitti. B grubu da eylül ortasında gidecek. Bu oran tahmini kaçtır. yani yarı yarıya mı bölünüyor. B grubu gördüğüm kadarıyla az. Yüzde 10 ihtimal B grubu oluyor galiba..
  • Alper Sönmez kullanıcısına yanıt
    Bununla ilgili bi açıklama yok birileri sallayarak %10 diyor ama daha çok olduğunu düşünüyorum hele Kasım celp gibi çok asker gittiği zaman B grubu kalabalık oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulusal1923

quote:

Orijinalden alıntı: benzamin

kısa dönemde olsa 6 ay fitness'e ara vereceğim , çok kilo kaybedeceğiz.

ama yapacak birşey yok paşa paşa yapacağız askerliği :D

Biz fitness'a askerde başladık arkadaşlarla, aletler burada da var. Akşam mesai bitti mi spora gidiyoruz oradan da duş sonra vur kafayı yat yada takıl

spor salonu var yani ?

yoksa vucut ağırlığıyla mı antreman yapıyordunuz ?
  • Arkadaşlar merhaba temmuz ayında başvuru yaptım bende ancak yedek subaylık istememi?tim bazı nedenlerden dolayı kararımı değiştirmek istiyorum yani yedek subaylığı istiyorum kararımı değiştirebilir miyim? Değiştirebilirsem hangi tarihler arasında mümkün? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasımda bende askerim hayırlısıyla. Kısa dönemi seçtim. Bekliyorum bakalım 😃

• ahkaplanoglu A kullanıcısına yanıt
    Bende bu durumdayım. Cevabı merak ediyorum.
  • 1.78-54 kg sizce yedek subay olabilir miyim?

meslek veteriner hekimlik olavak simdi okuyorum ama bir sormak istedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

1.78-54 kg sizce yedek subay olabilir miyim?

meslek veteriner hekimlik olavak simdi okuyorum ama bir sormak istedim

boy ve kilo ile ilgisi olmaz.

tsknın ihtiyac duydupu bölüm ve ortalama ile ilgisi olur.

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    ortalamadan sıkıntım yok hocam sindilerde 4 üzerinden 3.27 ort var daha da yukseltirim

yedek subaylikta daha agir bir egitim oldugunu duydum orada sikinti yasar miyim diye düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunalir

arkadaşlar ben kasımda askere gitmek istiyorum. eylülde tecilim bitiyor. eylül ayında başvurursam kasım celbine gidebilir miyim?

Bildiğim kadarıyla 31 ağustos son başvuru tarihi Kasım 2017 celbi için
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.