Şimdi Ara

369. Dönem [Kasım 2017] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.069
Cevap
69
Favori
683.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasım celbinde gitmeyi düşünüyorum, şöyle önlerden yerimizi alalım
  • Arkadaşlar kasım döneminde asker öğretmenlik çıkıyor mu yoksa sadece ağustosta mı çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whatsapp grubu kuralım : ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasaydint36 -- 16 Haziran 2017; 15:27:45 >
  • Merhaba,

Bende kasım dönemini düşünüyorum. Ağustos 28 e kadar tecilim var. Kasım dönemi için herhangi bir işlem yapan var mı? Ya da ilk etapta ne zaman, ne yapmamız gerekiyor bilen var mı?
  • Benimde okulum bitti.
    Diplomayı alıp şubeye gideceğim
    Herkese Hayırlı Tezkereler
  • pplhntr P kullanıcısına yanıt
    Kasım celbinde gitmek istiyorsanız 31 Ağustos son gündür.31 Ağustosa kadar bağlı olduğunuz askerlik şubesine gidip yoklamanızı yaptırabilirsiniz.Son günlere bırakmamanızı tavsiye ederim.Yoklama esnasında işlemleriniz bitmek üzereyken şube sizi yoklama kağıdınızla bağlı olduğunuz aile hekiminize yönlendiriyor(boy,kilo vb.işlemler için) hekimden onayı aldıktan sonra direk şubeye gidip işlemlerinizi bitirebilirsiniz.

Daha detaylı bilgi için ilk sayfada deneyimi olan birisinin linkini veriyorum inceleyebilirsiniz;https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=126725554

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasaydint36 -- 19 Haziran 2017; 1:46:14 >
  • Benim de gözüm bozuktu 1.50 uzağı göremiyorum.Doktor bu sağlığı bozacak bir durum değil sevk etmeme gerek yok dedi.Ve gözümün bozuk olduğunu belirtti evrakta askerliğe elverişlidir dedi imzaladı kaşeledi.
  • Yarın okulla ilişiğimizi kesip tecili bozduracaımğ bende. Şimdiden yerimizi alaıml
  • pdr mezunuyum. okulum bitti bu sene kasımda askere gitmeyi düşünüyorum. Uzun dönem çıkarsa ne kadar maaş alıyoruz?
  • kimdio K kullanıcısına yanıt
    3750 asteğmen 4 bin teğmen olması lazım.Son 3 ay sanırım teğmen oluyorsun

• Arkadaşlar merhaba..

Ben kaçak durumundayım şuan. Üniversite okuyordum. 4 yıllık. geçen hafta ilişiğim kesildi okul bittiği için. mezun belgesi aldım e-devletten. en kısa zamanda askere gitmek istiyorum. pek bilgim olmadığı için burdan soruyorum. Ağustos celbinde mi giderim, kasım celbinde mi?

biraz okudum iki kasım celp ve ağustos celp başlıklarını ağustos dönemi için başvurular bitti diyor ama kaçak durumu için ilk celpte gönderilme imkanım olur mu?

ekleme: bir soru daha geldi aklıma. gittiğim gibi almazlar di mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper Sönmez -- 19 Haziran 2017; 19:26:12 >
  • Alper Sönmez kullanıcısına yanıt
    devre kaybi olarak direk alabilirler

• Arkadaşlar merhaba, haziranda mezun oldum ama diploma alamadım henüz. Kasımda askere gitmek için şimdiden geçici diploma ile başvuru yapabilir miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Junq

Arkadaşlar merhaba, haziranda mezun oldum ama diploma alamadım henüz. Kasımda askere gitmek için şimdiden geçici diploma ile başvuru yapabilir miyim?

Geçici mezuniyet belgesi ile başvuru yapabilirsin ama onaylı olması lazım
  • ultiMance kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bakalım diplomayı alamazsam öyle yapcam

• Junq kullanıcısına yanıt
    E devlete düşmemiş mi mezuniyetin? Eğer düştüyse belgeye falan gerek yok sadece kimliğinle şubeye git zaten sistemden görüyor mezuniyetini.

Bende bugün işlemlerimi hallettim beyler.Kasım döneminde inşAllah askerim.Sorusu olan varsa cevaplayabilirim evraklar,işlemler yada genel işleyiş hakkında.

• UsainBolt kullanıcısına yanıt
    Öğrenci belgesi kısmından mı görüyoruz onu? Siz de mi yeni mezun oldunuz?

Evet 4 haziranda mezun oldum.Okul sisteme 1-2 gün sonra girdi.E devleti aç arama kısmına mezun yaz en üstteki uygulama zaten mezuniyet sorgulama diye geçiyor olması lazım.Yeni belge oluştur de bakalım mezuniyetin gözüküyor mu?

• UsainBolt kullanıcısına yanıt
    Sanırım olmuşum

369. Dönem [Kasım 2017] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Junq -- 21 Haziran 2017; 20:38:14 >
    Aynen hayırlı olsun.Kasım döneminde görüşmek üzere

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.