Şimdi Ara

369. Dönem [Kasım 2017] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.069
Cevap
69
Favori
683.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kütüğünün bulunduğu askerlik şubesinin celp dönemi o.Sen erken sevk yapacaksın sana verilen evrakları kontrol et eğer 4 yıllık mezunsan arkada yazıyor zaten işaretlenecek yerler.Celp dönemim dışında gitmek istiyorum u işaretleyip istediğin dönemi yazıyorsun.

Muayene sonrası son işlemler onlar merak etme şubeye gidince soracak oradakiler sana yedek subay ister misin hangi celpi istersin erken gitmek için vs. En son sana verilen evrakta yazacak celp dönemin ne zaman gideceğin vs. telaş yapma yani

• Beyler Herkese Merhaba,

Bende gittim bugün askerlik şubesine işlemlerimi yaptırdım.
    En son verdikleri kağıt da yazan

"Yükümlünün 01 Eylül-30 Eylül 2017 tarihleri arasında sevk öncesi hazırlık işlemlerini yaptırması gerekmektedir.

Bu ne demek oluyor ?
    Bilen Var mı ?
  • uurtrkn kullanıcısına yanıt
    Eğer değişiklik yapmak istersen o tarihler arasında gidip askerlik şubesinden yapabiliyorsun.Gitmekten vazgeçersen tecil ettirmek istersen tekrardan vs.
  • Merhaba arkadaşlar 25 yaşında biri olarak ben de Kasım ayında askere gidiyorum inşallah. Öğretmene yedek subay çıkma ihtimali var mıdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UsainBolt kullanıcısına yanıt
    2 sene önce kısa tercih ediyordum o zaman formda işaretledim mi hiç hatırlamıyorum. acaba ilk defa mı belirtmiş olacağım eylülde yoksa değiştirmiş mi olacağım onu merak ettim. teşekkürler tabii ki şubeye soracağım yakın zamanda ancak belki bilen biri vardır diye buraya da yazmak istedim.
  • mostblow kullanıcısına yanıt
    Farketmiyor ki ha ilk kez olsun ha değiştirecek ol aynı kapıya çıkıyor.Önemli olan en sonuncu belgede ne yazdığı.

• Selamlar beyler,

Bir sorum var. Ben de tecilimi bozduracağım Kasım'da gitmek için.
    Askerliğim uzun dönem çıkarsa tekrar tecil ettirme işlemleri kolay oluyor mu yoksa sıkıntı çıkartıyorlar mı bilgisi olan var mı?

Tecilim 09.2018'e kadar var.
  • System32.dll S kullanıcısına yanıt
    Fark etmez uzun yada kısa ama tecil ettirsen bile tecil bitince uzun dönem ve aynı çıkan yere gideceksin biliyorsundur zaten bunu.
  • Bir arkadaşım sürekli başvurup tecil ettirdiğini söylemişti kısa çıkana kadar.

Bu bilgi kesin mi hocam?
    Valla benim aklım almıyor böyle bir şeyi öyle olsa herkes yapmaz mı bunu? Sen bir askerlik şubesini ara bence benim dediğim gibidir
  • perşembeye kadar 2 kilo verirsem askere alınacağım.
  • Neden perşembe. Ağustos sonu değil mi en son tecil bozma

Böyle bir şey mümkün değil kısa uzun ne çıktıysa tecil ettirseniz bile yine aynı yere gidersiniz.
  • tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logistics -- 11 Temmuz 2017; 1:4:20 >
  • logistics kullanıcısına yanıt
    Yakınlarda başka bir askerlik şubesi var ise oraya gidebilirsin.Bende e-devletten aldığım çıktı ile bozdum tecilimi bir sorun olmadı.Hatta bana ağustosa yetişemessin deyip kasım celbine yaptılar ama benden 2 hafta sonra kuzenim başka bir şubeye gitti ona ağustosa gidersin demişler her şubenin kendi kriteri var sanırım.
  • arkadaşlar merhaba, 2 sene önce tecili erteletirken bana verilen kağıtta muhtemel celp tarihi "kasım 2017" yazıyordu şimdi e-devletten baktım:

AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN 29/07/2017 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İŞLEMLERİ
    YÖNÜNDEN BİR SAKINCASI YOKTUR.
    ERTELEME NEDENİ : SINIF VE TERTİBAT BEKLİYOR

yazısıyla karşılaştım. bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır?
  • mostblow kullanıcısına yanıt
    Dostum yerin belli olacak o tarihte. Ağustosta askersin haberin olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • okçu kullanıcısına yanıt
    benim durumumda, yani verilen kağıtta celp dönemi kasım yazan bir çok kişiyle konuştum herkes kağıtta yazan tarih önemli diyor. bu kadar emin konuşmanızın arkasında ne var öğrenebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mostblow

arkadaşlar merhaba, 2 sene önce tecili erteletirken bana verilen kağıtta muhtemel celp tarihi "kasım 2017" yazıyordu şimdi e-devletten baktım:

AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN 29/07/2017 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İŞLEMLERİ
    YÖNÜNDEN BİR SAKINCASI YOKTUR.
    ERTELEME NEDENİ : SINIF VE TERTİBAT BEKLİYOR

yazısıyla karşılaştım. bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır?

Hocam ben de 2 yıl önce tecil ettirdim. Bir ay önce erteleme bitiş tarihim 08/06/2017 iken şu an aynı sizde olduğu gibi 29/07/2017 ve sınıf ve tertibat bekliyor yazıyor. Askerlik şubeden bilgi aldınız mı?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.