Şimdi Ara

369. Dönem [Kasım 2017] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.069
Cevap
69
Favori
683.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sana verilen belge dikkate al e devlet o süreler celp dönemleri ile sürekli yenilenir.
  • Bullett B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • 11 temmuzda bende tecili bozdurdum kasımda nasipse gidiyorum arkadaşlar :) Bölüm:ekonometri ortalama:2.12 yd subaylık: evet komando:hayır boy:190 kilo:105 hakkımızda hayırlısı. Uzun dönem zor gibi ama nasipde ne varsa o olur :) sağ salim gidip geliriz inşallah hepimiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mostblow kullanıcısına yanıt
    arkadaşım ben de aynı durumdayım. as-al'dan aldığım kağıt kasım 2017. e devlet seninki gibi. işlemleri yaptığım as-al'a gittim, kütüğüm bağlı olduğu as-al'ı aradım. durumu anlattım ikisi de kasım'da gideceksin dedi. onlar sistemden bakınca kasım gözüküyor. e-devletteki doğru değil.
  • Arkadaşlar merhaba herkese. Bende yüksek lisans tecilimi (tezsiz) bozup askere gitmeye karar verdim. Ekim in başında bozmayı planlıyorum. Bu arada sürekli e devlette şöyle yazıyo böyle yazıyo diyen arkadaşlara sesleniyorum. Askerlik şubesi katiyen e devlete güvenmeyin tek kriter biziz gelin ne probleminiz varsa bize sorun dedi. E devletteki bilgiler askerlik şubesine göre farklılık gösteriyor. Bilginiz olsun. Bu arada yedek subay mı kısa dönem mi tercih etme arasında ikilemdeyim. Çoğu kişi parası güzel olsa bile değmez diyor ama bilemedim :)
  • 4KiLL! kullanıcısına yanıt
    hocam kasım celbinde gidecekseniz ağustos sonuna kadar bozmanız gerekiyor tecili.
  • 4KiLL! kullanıcısına yanıt
    Kasımda gitmek istiyorsanız 31 Ağustos son gün.
  • Kasımda bana da bir yer lütfen :D
  • Ben de az önce kısa dönem için tecili bozdurdum.

25-30 Ekim arası yerler belli olur dediler.

Cümleten hayırlı olsun şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shift41 -- 17 Temmuz 2017; 16:59:44 >
  • Kasım celbinin silah altına alındığı tarih(ler)i bilen var mı?
  • pplhntr P kullanıcısına yanıt
    gecen sene 31 ekim 2 kasimdi

• benim aklıma takılan bi soru var. birliğe gitme süreleri var ya hani. atıyorum 30 ekim ile 2 kasım arasında teslim olunacak. 30'unda gitsek kısa dönemin süresi o gün mü başlıyor yoksa 2 kasımdan mı başlıyor.
  • Alper Sönmez kullanıcısına yanıt
    teslim olma tarihinden once teslim olursan askerligin erken bitmez

• Askerlik işlemlerini 1-30 eylül arasında mı yapmamız gerekiyor illa. Bana gelen kağıtta öyle yazıyor ama daha erken yapıp bitiremiyor muyuz?
  • Valla bilgilendiren arkadaşlardan Allah razı olsun. Bende Ekimde bozdururum diyodum :) 15 ağustos gibi bozduruyum madem öyle :)
  • Facebook harici grup var mı acaba? Facebook kullanmıyorum da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim askerliğin geçen seneyi baz alırsak başlamasına 104 gün kaldı a grubu 9 ay sonra bu günlerde terhis olur.
  • Arkadaşlar, bağlı bulunduğumuz askerlik şubesini nerden öğrenebiliriz? Ben çok şehir değiştirdim, kütüğüm başka yerde, ailem başka yerde, ikametgahım başka yerde. Herhangi bir askerlik şubesine başvursak olmuyor mu?
  • Arkadaşlar merhaba, bağlı bulunduğum şubenin celp dönemi msb sitesinde Ağustos 2017 gözüküyor. Ancak iş durumum sebebiyle Kasım ayında gitmeyi planlıyordum. Bu durumda ben şimdi başvursam Kasım celbiyle askere gidemiyor muyum?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.