Şimdi Ara

369. Dönem [Kasım 2017] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.069
Cevap
68
Favori
683.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kasım celp için sevk belgesi yedek subaylar ve 1. grup erler 20 Ekim , ikinci grup erler 1 Aralıkta alabilirler.

Sevk belgesini şubeye götürmüyorsun o belge ile direk acemi birliğine gideceksin.

Olurya aksilik internetten alamazsın şubeden sevk belgesini alabilirsin.

1-30 Eylül tarihleri arasında eğer bilgilerinde değişiklik varsa değiştirebilirsin.
  • Arkadaşlar benim şöyle bir durumum var kısaca anlatayım:

ekimde yerler belli oldu diyelim ben bir işe başvurdum ekim sonunda belli olacak o işe başlayabilrim askerlik yeri belli olmasına rağmen erteletebilir miyim?(lisans mezunuyum,yeni mezun oldum 2 yıllık tecil hakkım var daha)
  • 5 Eylül de tecil bozdurma işlemi yapılabilir mi?
    Çevre mühendisiyim uzun dönem çıkar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzBuBa -- 4 Eylül 2017; 8:48:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bullett

Kasım celp için sevk belgesi yedek subaylar ve 1. grup erler 20 Ekim , ikinci grup erler 1 Aralıkta alabilirler.

Sevk belgesini şubeye götürmüyorsun o belge ile direk acemi birliğine gideceksin.

Olurya aksilik internetten alamazsın şubeden sevk belgesini alabilirsin.

1-30 Eylül tarihleri arasında eğer bilgilerinde değişiklik varsa değiştirebilirsin.

Şubedeki astsubay sanki geleceksin dedi gibi hatırlıyordum ondan sordum, teşekkürler.

• Temmuz başında başvurumu tamamlamıştım, şu anlık bir problem yok, Eylül veya Ekim ayları içerisinde herhangi bir belge alıp asker alma bölge başkanlığına götürmem gerekiyor mu ? Çalışan memur "işin bitti burada" gibi bir şey demişti ama emin olamadım.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceninGölgesi1982 -- 27 Eylül 2017; 18:59:55 >
  • E devletteki mezuniyet belgesi her şubede işe yaramıyor şubeden şubeye değişiklik gösteriyor, ben ağustos ayında e devletteki belgeyle ısparta şubesine gittim kabul etmediler daha sonra burdurdaki şubeyi aradım onlar kabul ediyormuş burdura gidip işlerimi yaptırdım, gitmeden önce mutlaka şubeyi ara öğren
  • Açık öğretimde problem olmuyor ama örgün öğretim den ilişik kesmeden askerlik için giriş yapacaklarını sanmıyorum. Bazı şubeler e devlet çıktılarıyla işlem yapmış ancak benim şube diplomanın ya da geçici mezuniyet olmadan işlem yapamam dedi.
  • Arkadaşlar Merhaba,

benim tecilim temmuz 2017 de bitti. Temmuz ayında şubeyi aradım, eylül ayında gelmem söylendi. Şimdi bazı arkadaşlar alımlar ağustos 25 de bitti demiş. Ben şimdi şubata mı kalmış oluyorum ?
  • Sağol. Birinci grup şenlik olmuş 2. Grupta daha sayı az. Bunu başka bir uygulama da birleştirme imkanı olmalı

• Akgunumt A kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle şubat a kalmışsın. Kafana takma sözde bende Ağustos ta gidecektim kasım a attılar.

• Kafa tatili yapmak için 6 ekimde işten ayrilcam, 20 sinde yerler belli oluyor a grubu çıkarsa güzel. B grubuna düşersem gör cümbüşü :(

• Alper Sönmez kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• Kasım celbi için başvuru süresi uzatıldı mı öğrenen var mıdır acaba?

• Bende Kasımda gidiyorum beyler bisey danisicam,tecili bozdurdum bosuna bitmesini beklemeyeyim diye , suan calisiyorum askerlik nedeniyle istifa edicem 15 ekime kadar bekleyim mi? Elimde tecil bozdurup kasimda askere gidecegimi belirten bir belge var ama sanirim bu istifa dilekcesiyle beraber sevk belgesini de istiyorlar e sevk belgesi de 15 ekim de... Ne yapabilirim?

• Arkadaşlar Kasım celbi için süre uzatılmamış.

Memurlara pek guvenemedim, diger arkadaslar ne durumda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sure uzatildi ise ben de gidecektim bugün subeye. Baska bilgisi olan arkadas var mi acaba?

• WP grubu dolmuş arkadaşlar ya almıyor beni, kaç kişisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi copela -- 5 Eylül 2017; 11:2:5 >
  • copela kullanıcısına yanıt
    İkinci grup açıldı linki var. Önceki mesajlarda

• Ekselans31 E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum görmüştüm, gruptayım.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.