Şimdi Ara

369. Dönem [Kasım 2017] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.069
Cevap
68
Favori
683.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam rahatlıkla gidip şubeden sadece kimliğin ile bozdurabilirsin. Ben de aynı durumda idim hiç sorun çıkmadı için rahat olsun e-devlet'te diploma notun girildi ise sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

Bende Kasımda gidiyorum beyler bisey danisicam,tecili bozdurdum bosuna bitmesini beklemeyeyim diye , suan calisiyorum askerlik nedeniyle istifa edicem 15 ekime kadar bekleyim mi? Elimde tecil bozdurup kasimda askere gidecegimi belirten bir belge var ama sanirim bu istifa dilekcesiyle beraber sevk belgesini de istiyorlar e sevk belgesi de 15 ekim de... Ne yapabilirim?

İş yerinden ayrılırken tazminat alabilmek için sülüs (sevk) ile gitmeniz gerekli.

• bahadir242 B kullanıcısına yanıt
    20 ekim saat :10.30

• Arkadaşlar bugün Kasım için başvuru yapılabiliyor mu süre uzatılmış mı bilgisi olan varmı benim tecilim şubatta bitti lisans mezunuyum Kasım için gitsem başvurabilirmiyim.

• Kasım için tecil bozma vakti 25 Ağustos son günmüş arkadaşlar sordum bugün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdikarakus

Arkadaşlar benim şöyle bir durumum var kısaca anlatayım:

ekimde yerler belli oldu diyelim ben bir işe başvurdum ekim sonunda belli olacak o işe başlayabilrim askerlik yeri belli olmasına rağmen erteletebilir miyim?(lisans mezunuyum,yeni mezun oldum 2 yıllık tecil hakkım var daha)

Kimse bir şey bilmiyor mu hiç duyan oldu mu bu durumla alakalı?
  • ferdikarakus F kullanıcısına yanıt
    E devletten sülüsü çıkartmazsan ve tecil hakkın varsa uzatabilirsin diğer türlü olmaz
  • Kasımda gidemez miyiz şimdi? Şubat a mı kaldık?

@mykerem dediğiniz kesin bilgi mi? Ona göre tecil bozdurcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzBuBa -- 5 Eylül 2017; 21:8:20 >
  • Selamlar. Bende kasımda askerim Allah'ın izniyle. İki sorum olacaktı. Acemilikte telefon kullanabiliyor muyuz kamerasız filan sadece arama yapabilmek için ? Diğer sorumda askerliğini yapan arkadaşlarım usta birliklerinde hep akıllı telefon kullandılar. Bu serbest mi yoksa yerine göre değişiyor mu ? Şimdiden teşekkür ederim :)
  • Uzun dönem mi gitmek ieteyenlerin sayısı mı daha fazla, kısa dönem gitmek ieteyenlerin mi ?

• Kamerasız telefon ve askercell serbest. Yakın zamanda askerden gelen kısa dönem arkadaşlarım girişte sivil hattım yok içerden askercell alacağım deyip hattı boynundaki cüzdana koy içerde de akşam 9 dan sonra tak kullanırsın dediler. Gündüz zaten telefona fırsat olmazmış. Usta birliğinde ise kameralı telefon yerine göre serbest olur ya da olmaz dediler. İnşallah çok zorlanmayız arkada çoluk çocuk var nasıl olacak bilmiyorum.
  • gada_69 G kullanıcısına yanıt
    Kanuni olarak serbest değil. Genelde sende telefon ver ben onu bulup alayıp olayları olmaz. Aramalar olur tabi ama bu genelde uyuşturucu için yapılır tabi arada telefonlar gider. Onun haricinde yakalatmadıkça problem yok bazı komutanlar görmezler gelir ama bazılarıda telefon alır üstüne genelde çarşı cezası verebilir 2-3 hafta tabi gidipte nöbette kullanıp yakalanırsan durum farklı olur mahkemelik olabilirsin.
  • Uzun dönem gitmek istiyorum, ihtiyaç olursa, Şubat'tan önce gitme ihtimali var mı?

• Arkadaşlar şu akıllı telefon muhabbeti nasıl olacak? Sizce risk almaya değer mi ?
  • Vio35 kullanıcısına yanıt
    Acemi birliğinde zaten zaman yokmuş akıllı telefon götürülmez ama usta birliğine gidince ortama bakacaz büyük ihtimal kullanabiliriz.
  • Gemlik Askeri Veteriner okuluna gidecek varsa bilgi verebilirim arkadaslar.

• ertugrul4242 E kullanıcısına yanıt
    Peki diyelim biz kendi hattımızla gittik ne gibi sıkıntıları olabilir ?
  • Aşı yapiyorlarmis giriste 3 tane. Bunlari yaptirmasak olmaz mi zorunlu mu?

• scaryscreen kullanıcısına yanıt
    Zorunlu olduğunu düşünüyorum normal olsa kimse olmak istemez ki :D ancak hastalığın veya alerjin varsa o zaman olabiliritesi var
  • Merhaba Arkadaşlar,

Ben de dün sevk öncesi hazırlık işlemlerini tamamlayarak aranıza katıldım.

Bölüm: Makina Mühendisliği

Not ortalaması: 2,56

Yedek Subay: Evet
    Komando: Hayır
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.