Şimdi Ara

369. Dönem [Kasım 2017] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.069
Cevap
68
Favori
683.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıklığa kavuşturmaya çalışalım; Aynı durumu ben de yaşadım ağustos 15'de tecilim bitti. Ağustos 20'de askerlik şubesine gittim, senin tecilin zaten bitmiş, eylülde gel dediler. Çünkü ağustos ayında, tecili devam edenlerin tecil bozdurma ve kayıt işlemleri yapılıyordu. Daha sonra Eylül başında gittim ve işlemlerimi yaptılar. Kasımda asker olacaz nasip olursa. Yani tecili hali hazırda biten arkadaşların Kasım celbi için bu ay gidip işlem yapmaları gerekir. Gerek yoksa bile en doğru bilgiyi askerlik şubesinden öğrenmiş olursunuz.
  • CodnameAlp kullanıcısına yanıt
    O zaman ben ve benim gibi arkadaşlar şubata kalmamış oluyor kasım 2017 de askeriz.
    Yarın zaten şubeye işlemler için gideceğim. kesin bilgi için buraya yazarım.
    teşekkürler
  • Akgunumt A kullanıcısına yanıt
    Benim tecilim 28 Ağustosta bitiyordu. Ağustos ayı içinde gittim, Kasım celbiyle askere alınmak istediğimi belirttim. Şubedeki memur zaten kasım celbinde askersiniz diyerek sadece durum belgesi çıkartıp verdi bana. Başka bir işlem yapmadı sanıyorum. Zaten durum belgesinde tecil bitiş tarihi ve muhtemel sevk tarihi belirtiliyor. Muhtemel sevk Kasım ise sadece Eylülde sevk öncesi hazırlık işlemi yaptırılmalı diye algılıyorum.

Telefon ile çağrı merkezini arayıp şahsınıza özel ne yapmanız gerektiğini sorabilirsiniz aslında.
  • CodnameAlp kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederiz cevabınız için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Dediğiniz gibi askeriye ile görüşünce buraya neticeyi yazmanızın faydası olur neticeyi bekliyoruz kolay gelsin.

• bana bunu sordular , bu sevk islemi mi olmus oluyor.

Suanda elimde tek bi tane kagit var. onda da yazan asagida

yukumlunun 30.09.2017 tarihine kadar askerlik ile iliskisi yoktur yaziyor , altinda 1-30 eylul arasi hazirlik islemleri vs vs.

Subedeki kadin bana islemler tamam daha gelmene gerek yok demisti ama ..

• Tecilimi bozdurup kasımda askere gitmek istiyordum.Bazı nedenlerle vazgeçtim

2 yıllık hakkım duruyor.30 eylüle kadar tekrar tecil etitrmem mümkünmüdür

• Louis Van Gaal kullanıcısına yanıt
    Aynen sevk işlemi oluyor bidaha gitmene gerek yok
  • ferdikarakus F kullanıcısına yanıt
    Dostum eğer tecil hakkın varsa yerin belli olduktan sonra da tecil edebiliyorsun. Ama yerin değişmiyor. Mayısa tecili bozan arkadaşım yeri belli olduktan sonra gitti Ağustos'a erteletti. Bu konuda bir sıkıntı yok ama teslim olma süresinden kaç gün önceye kadar yapılabiliyor emin değilim. A grubu çıkarsa ve 1 kasım teslim olma tarihi olursa, iş durumu 30unda falan belli olursa sikinti olur erteleyemezsin.

• Arkadaşlar merhaba tekrardan;

Bugün şubeye gittim tecilim bittiği için temmuzda beni otomatik olarak 2017 kasım celbine zaten atmış.
    Sadece kalan sevk işlemlerini tamamlamak için bazı evraklar hazırlandı o kadar. Yani kasım celp dönemi için
    başvuru süresi olan 25 ağustos tecilini erken bozdurmak isteyenler içinmiş. Tecili bittikten sonra celp dönemi
    belli olan kişinin tekrar bir başvuru yapması gerekmiyor.
  • Beklemedeyiz
  • Bu konu ileridede çok tutar diyim Kasım dönemi beklemedeyiz
  • Arkadaşlar merhaba,
    Bende 2017 Kasım ayında kısa dönem olarak askerlik vazifemi yapmaya başlayacağım kısmetse.
    Ama şöyle bir problemim var. Muayenem falan oldu. Şu an yerlerin açıklanacağı tarihi bekliyorum (Ekim sonu). Fakat sağ bacağımın ön çapraz bağı yırtıldı ve bu benim spor yapmamı ciddi bir şekilde engelliyor. Merdiven bile çıkarken problem var dizimde. Doktor "Bence hemen ameliyat olmasın .Bacağını bu şekilde kullanamaya devam edersen, menüsküs ve kıkırdaklarına ciddi zarar verirsin" diyor. Askerlik dönüşü düğün işlerim olabileceğinden dolayı ertelemek istemiyorum askerliği. Askerden önce ameliyat olursam askere kadar tam olarak iyileşemeyeceğim ve buda benim için problem olacak. Sorum şu ki, ben bu rahatsızlığımı askerdeyken ameliyat yoluyla atlatma imkanım var mı? Ne gibi problemler olur? Askerliğim uzar mı? Ağır işlerde çalıştırılır mıyım?
    Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim....
    İyi günler....

• Arkadaşlar kasim celbiyle gidecek biri suan askerliğini tecil ettirebilir mi?

Kardeş benim tecilim 23 şubatta bitti normalde Mayıs celbinde askere gitmem lazımdı ama ben herhangi bir işlem yapmadım yani şuan ben gitsem (eylülün sonuna kadar galiba) kasımda gidermiyim askere.

• murattekno kullanıcısına yanıt
    Evet ettirebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tecil bozdururken sevk hazırlık işlemlerinide gerçekleştirmişim , askerlik durum belgemde tertibat ve sınıf bekleniyor yazıyor. Burdan kasım'da asker olduğum anlamını çıkarıyorum.

ancak , e-devlet üzerinden baktığımda sevk öncesi hazırlık işlemlerine tıkladığımda : Bu celp dönemi sevke tabi değilsiniz. yazısını görmekteyim. Sizin de böyle mi , ben mi birşeyi eksik yaptım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louis Van Gaal -- 13 Eylül 2017; 9:53:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Louis Van Gaal

Ben tecil bozdururken sevk hazırlık işlemlerinide gerçekleştirmişim , askerlik durum belgemde tertibat ve sınıf bekleniyor yazıyor. Burdan kasım'da asker olduğum anlamını çıkarıyorum.

ancak , e-devlet üzerinden baktığımda Bu celp dönemi sevke tabi değilsiniz. yazısını görmekteyim. Sizin de böyle mi , ben mi birşeyi eksik yaptım?

Tecili ne zaman bozdurdunuz Ağustos içindemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SroKO

quote:

Orijinalden alıntı: Louis Van Gaal

Ben tecil bozdururken sevk hazırlık işlemlerinide gerçekleştirmişim , askerlik durum belgemde tertibat ve sınıf bekleniyor yazıyor. Burdan kasım'da asker olduğum anlamını çıkarıyorum.

ancak , e-devlet üzerinden baktığımda Bu celp dönemi sevke tabi değilsiniz. yazısını görmekteyim. Sizin de böyle mi , ben mi birşeyi eksik yaptım?

Tecili ne zaman bozdurdunuz Ağustos içindemi?

mrb,

evet. Yukarıda ki mesajımda nereye baktığımı yazmamışım , güncel hali yer alıyor şimdi

• kankac K kullanıcısına yanıt
    Şubeye gidersen 2 gün içinde yerin belli olur kaçak olduğundan.Kasımda gitmek istiyorsan ekimin sonunda git şubeye.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.