Şimdi Ara

369. Dönem [Kasım 2017] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.069
Cevap
68
Favori
683.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SroKO

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: prison121

Arkadaslar selamlar biyomühendislik lisans bölümü mezunuyum kasım celpinde askere gideceğim Allah izin verirse, yedek subay olabilitesiyle ilgili bilgisi olan var mı

Kış dönemi giden çok olduğu için diğer dönemlere oranlara daha az oluyor.Öteki yönden öncellikli alım yapılan bölümler oluyor makine,elektrik gibi.Tabi hepsi ihtiyaca bağlı faktörler.

kış dönemi fazla giden olduğunu kim söyledi? her dönemin kendine göre etkenleri var

Vay be iyi ki bi agustos celbinde gitmisinde kalabalik görmüşün yoruma bak.Tabiki herseyin bi etkeni var.Arkadasta aciklamis durumu.Mezun olunduktan sonra yaz tatilinde kafa dinleyip kışa dogru askerlik fikri her mezunun aklinda vardir is aramayacaksa.Cok basit bisey bu yani ne oyle hemen soru isareti koymalar falan sanarsin 40 yillik subay :))

soru işareti niye zoruna gidiyor kardeşim ?? sen general misin de gülücük koyuyorsun sonuna ? sanki elinde istatistik var, o senin fikrin, bu da benim fikrim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam soru sorarken soru işareti koymuş imla kuralları gereği. Muhabbetin vardığı noktaya bak :)
  • gokhan_24 kullanıcısına yanıt
    müdür 2. grup çoktan kuruldu 3-4 sayfa önceki mesajlardan linkini paylaştık şuan aktif 178 kişi var bu da dolmak üzere seninki dursun yine de 20 ekime doğru 3.grup olarak kullanırız : ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasaydint36 -- 17 Eylül 2017; 22:5:24 >
  • Arkadaşlar benim tecilim haziranda bitti. kasım celp dönemi e devletten baktım 30 eylüle kadar işlemleri yönünden sakıncası yoktur sınıf ve tertibat bekliyor yazıyor.Askerlik şubesine gitmem gerekiyor mu bu yıl hiç gitmedim 2 yıl önce tecil ettirirken gittim sadece.Tecil ettirirken muayene oldum kilomu felan ölçtüler vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aranboran -- 17 Eylül 2017; 22:18:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

Adam soru sorarken soru işareti koymuş imla kuralları gereği. Muhabbetin vardığı noktaya bak :)

Tebrik ediyorum bir siz anladiniz imla kurallari gereği olduğunu.Onu demekten kastım arkadasin direk yargilar gibi konusmasiydi.Soru isaretine takilacak halim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: prison121

Arkadaslar selamlar biyomühendislik lisans bölümü mezunuyum kasım celpinde askere gideceğim Allah izin verirse, yedek subay olabilitesiyle ilgili bilgisi olan var mı

Kış dönemi giden çok olduğu için diğer dönemlere oranlara daha az oluyor.Öteki yönden öncellikli alım yapılan bölümler oluyor makine,elektrik gibi.Tabi hepsi ihtiyaca bağlı faktörler.

kış dönemi fazla giden olduğunu kim söyledi? her dönemin kendine göre etkenleri var

Vay be iyi ki bi agustos celbinde gitmisinde kalabalik görmüşün yoruma bak.Tabiki herseyin bi etkeni var.Arkadasta aciklamis durumu.Mezun olunduktan sonra yaz tatilinde kafa dinleyip kışa dogru askerlik fikri her mezunun aklinda vardir is aramayacaksa.Cok basit bisey bu yani ne oyle hemen soru isareti koymalar falan sanarsin 40 yillik subay :))

soru işareti niye zoruna gidiyor kardeşim ?? sen general misin de gülücük koyuyorsun sonuna ? sanki elinde istatistik var, o senin fikrin, bu da benim fikrim.

Benim fikrimse niye öyle bir yorum yapma gereği duydun sanki sallıyormuşuz gibi.Bu konuda zaten kimsenin kesin bir yargıya ulaşabileceği bir kaynak yok.Genel kanılardan giden gelenlerden ortaya çıkan bir sonuç.Bende fikrimi söyledim niye baltalama ihtiyaci duydun onu anlamış değilim.Neyse herkesin fikrine saygımiz var . Herkes için hayırlısı olsun

• Arkadaşlar 2015 lisans mezunuyum. Askerlik belgemde ''09/30/0017 tarihine kadar askerlik işlemleri yönünden bir sakıncası bulunmamaktadır ERTELEME NEDENİ : SINIF VE TERTİBAT BEKLİYOR''
    yazıyor. Tecilim son olarak bu tarih galiba. Bu durumda kasımda mı askere alırlar şubatta mı?

Nüfusa kayıtlı olduğum yerin celp dönemi kasım yazıyor ama sanırım bu celp dönemi için ağustosun sonuna kadar başvuru yapmak gerekiyormuş. Anlayamadım durumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi London_ -- 18 Eylül 2017; 16:1:52 >
  • AÖF diplomam ile kasım celbi için başvuru yapmıştım, örgün eğitim diplomamı da bu hafta alacağım. 1-30 Eylül arasında belgelerde değişiklik yapılabiliyordu, diploma değişimini de kapsar mı bu değişiklik? Yedek subaylık isteğim var, örgün eğitim diplomasıyla şansımın daha fazla olacağını düşünüyorum. Ne diyorsunuz?
  • Ben de seninle aynı durumdaydım. Yapman gereken işlem şu: 30 Eylül'e kadar askerlik şubesine gidip sevk öncesi hazırlık işlemini yaptırman gerekiyor. Sadece kimliğini götürmen yeterli. Görevli birkaç tane soru soruyor (kısa dönem mi uzun dönem mi, yabancı dil vs.) ve 4-5 tane kağıda imza atıyorsun bitiyor. Benimkisi toplam 5-6 dk sürdü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barcow

AÖF diplomam ile kasım celbi için başvuru yapmıştım, örgün eğitim diplomamı da bu hafta alacağım. 1-30 Eylül arasında belgelerde değişiklik yapılabiliyordu, diploma değişimini de kapsar mı bu değişiklik? Yedek subaylık isteğim var, örgün eğitim diplomasıyla şansımın daha fazla olacağını düşünüyorum. Ne diyorsunuz?

Örgün öğretimde ki bölümün nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut

Ben de seninle aynı durumdaydım. Yapman gereken işlem şu: 30 Eylül'e kadar askerlik şubesine gidip sevk öncesi hazırlık işlemini yaptırman gerekiyor. Sadece kimliğini götürmen yeterli. Görevli birkaç tane soru soruyor (kısa dönem mi uzun dönem mi, yabancı dil vs.) ve 4-5 tane kağıda imza atıyorsun bitiyor. Benimkisi toplam 5-6 dk sürdü.

Hocam cevap için teşekkürler. Biz şimdi kasımda mı gideceğiz?
  • Bende aynı durumdayım sanırım. 8 ağustosta tecil bozarak işlemleri halletmiştim. Memur şubatta gideceksin demişti. İşlemlerin bitiminde bende kalan kağıttada sevk tarihi 1 şubat 2018 yazıyor.

E-devletten bakınca " 07/11/2017 tarihine kadar askerlik işlemleri yönünden bir sakıncası bulunmamaktadır. Erteleme Nedeni: sınıf ve tertibat bekliyor " yazıyor.

askerliktecrübeleri sitesindede bir kişi şubat için tecil bozanları öne çektiklerini söylemiş.

Şimdi biz kasımda mı gideceğiz şubatta mı? Memur bir daha şubeye gelmene gerek yok sülüsünü alıp birliğine gidersin demişti. Neler dönüyorsa yetişmekte zorlanıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 18 Eylül 2017; 19:21:55 >
  • Evet kasımda gidiyoruz. Görevli memur 20-25 Ekim arasında yerlerin açıklanacağını söyledi.
  • Sana verilen kağıtta ne yazıyorsa o e-devlet tecil bozdurduğun için ileride güncellenecektir.

O öne çekme olayları bakma farklı bir durum vardır.

Geçen sene böyle bir şey olmuştu ve asılsız olduğu resmi açıklama yapıldı.
  • Teşekkür ediyorum.
  • antizero kullanıcısına yanıt
    Yönetim Bilişim Sistemleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasaydint36

müdür 2. grup çoktan kuruldu 3-4 sayfa önceki mesajlardan linkini paylaştık şuan aktif 178 kişi var bu da dolmak üzere seninki dursun yine de 20 ekime doğru 3.grup olarak kullanırız : ]

keske ilk sayfada paylasilsaydi ikinci grup

• quote:

Orijinalden alıntı: Barcow

Yönetim Bilişim Sistemleri

AÖF'den daha fazla şansın olacağı aşikar. Ama garanti gözüyle bakma tabi ki hiçbir zaman.
  • yerler açıklansa da aynı yere gitcekler kendimiz grup kursak :)
  • 0110engin kullanıcısına yanıt
    Aynen tanıdık birileriyle gitmek güzel olur.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.