Şimdi Ara

369. Dönem [Kasım 2017] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.069
Cevap
68
Favori
683.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar tekrar WhatsApp grup linkini paylasiyorum sayfalar arasında kayboluyo malum diğer gruplarda yer bulamayan arkadaşları bekleriz

https://chat.whatsapp.com/5UmlqG2esY6JejBLl3de5h

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokhan_24 kullanıcısına yanıt
    konu sahibi arkadaşa bağlı biz bişe yapamıyoruz malesef : ]
  • Arkadaşlar, kasım celbinin sınıflandırma sonuçları 20 Ekim'de mi açıklanacaktı acaba?
  • Arkadaşlar hepinize şimdiden hayırlı tezkereler. Benim bir sorum olacaktı.

Ben tecilim bitti bu hafta gidip işlemleri yaptıracağım. Duyduğuma göre Ydk. Subaylık için bir sınava giriyormuşuz. Var mı böyle bir durum ?
  • Vio35 kullanıcısına yanıt
    Yedey subay aday adaylarının (lisans mezunları) askerlik yerleri 20 Ekim'de belli olacak.

Uzun dönem er olarak yapacakların (lisans mezunu olmayanlar) askerlik yerleri için resmi bir duyuru yok ama daha erken açıklanıyor 13 Ekim'de açıklanır büyük ihtimalle.
  • Merhabalar, benim için önemli ve merak ettiğim bir konu var da, onu sormak istedim umarım bilen çıkar.

2.5 yıldır vücut geliştirme ile uğraşıyorum, Temmuz ayı başında askerlik için sağlık raporu aldığımda kilom 81 idi, bu yüzden komando olamayacağımı boy-kilo endeksine göre kilomun fazla olduğunu söylediler, ki fazla olan yağ değil, kas kütlem. Makine Mühendisi mezunuyum, bu aynı şekilde yedek subaylık için olumsuz etki oluşturur mu ? Daha önce 1-2 kilo fazlası olup yedek subay seçilen var mıdır ? Şu an 77-78 kiloya indim definasyon döneminde olduğum için, kilo verdim biraz, Eylül ayı içerisinde bir takım bilgileri değiştirebilirsiniz demişlerdi başvuru yaparken, kilo güncellemesi de buna dahil mi ? Kısacası, Benim için önemli olan yedek subay seçiminde olumlu-olumsuz etkisidir, bilen varsa cevap bekliyorum.

Şimdiden çok teşekkürler.
  • Arkadaşlar konuyu okudum muhtemelen biraz sonra yazacağım gibi ama yine fikir alayım dedim 30.092017 tarihine kadar tecilli sonrası sınıf ve tertibat bekliyor olarak gözükmekte. Askerlik şubesi de artık gelmene gerek yok Ekim ayında belli olacak dedi. Ama yine aynı zamanda tecil bozduran arkadaşım tekrar şubeye gidip çeşitli işlemler yapmış. Acaba benim tekrar şubeye gitmem gerekiyor mu yoksa kasımda asker miyim? Cevaplarsanız sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasım celbinde askersin eğer bilgilerinde değişiklik yapacaksan adres, yds sonuç belgesi, sağlık durumu, yedek subay komando soruları sorularna verdiğin cevaplar vs yapabilirsin.
  • Arkadaşlar merhaba bende devre kaybıyım okuldan dolayı.haziran ayında bozdurdum tecili bana şubeden verilen kağıtta celp dönemi kasım sevk tarihi ise 31.10.2017 yazıyor askerlik durum belgesi 2018 de bitiyordu tecil bozdurduktan somra ilk ağustos ayına attı sonra ekim ayına ve en son geçtiğimiz aylarda 07.11.2017 tarihine kadar askerli yönünden sakıncası yoktur yazıyor altındada sınıf ve tertibat bekliyor yazıyor.ben şimdi kasımda kesin gidermiyim yoksa şubata atarlarmı.ayrıntı:uzun dönem için sordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsindev -- 20 Eylül 2017; 20:14:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahsindev

Arkadaşlar merhaba bende devre kaybıyım okuldan dolayı.haziran ayında bozdurdum tecili bana şubeden verilen kağıtta celp dönemi kasım sevk tarihi ise 31.10.2017 yazıyor askerlik durum belgesi 2018 de bitiyordu tecil bozdurduktan somra ilk ağustos ayına attı sonra ekim ayına ve en son geçtiğimiz aylarda 07.11.2017 tarihine kadar askerli yönünden sakıncası yoktur yazıyor altındada sınıf ve tertibat bekliyor yazıyor.ben şimdi kasımda kesin gidermiyim yoksa şubata atarlarmı.ayrıntı:uzun dönem için sordum.

Verilen kağıdı baz al.E-devlette gideceğin celp yazmaz zaten şu an bende yazmıyor mesela.
  • Iyi ama ankarayi aradım kadının bi dövmediği kaldı neredeyse ikinci grupta cikabilir dedi. ona göre izne çıkıp iş cıkışı yapicam ben bi tane yüzbaşı denk geldi çalıştığım mağazada sordum kesin gidermiyim kasimda diye gidersin dedi ikinci gruba kalanlar neden kalır peki son gunlerde başvurduğu icin mi kalır ben haziranda bozdurdum taa tecili bana kasım vermesi lazım yani hangi devirde yaşıyoruz koskoca devlet 10 gun kala acikliyor yerleri taa

• vinorosso kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten 1-2 kilo fazlan varsa A kodu ile ilgili yazıyor oda fazla etki yapmıyor (B-D kodu olsaydı farklıydı) ama senin içinde kaldıysa şansını deneyebilirsin
  • tahsindev T kullanıcısına yanıt
    Önce sonra başvurmayla bir alakası yok otomatik seçilir.
  • İlk mesajdaki WhatsApp grupları güncellendi arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mykerem

Hocam zaten 1-2 kilo fazlan varsa A kodu ile ilgili yazıyor oda fazla etki yapmıyor (B-D kodu olsaydı farklıydı) ama senin içinde kaldıysa şansını deneyebilirsin

Doğru hocam A ile başlayan bir koddu, yine de içimde kaldı benim, güncelleme için gideceğim bi ara, mümkünse değiştiririm

• Beyler; benim tecil süresi yarın bitecek. Şimdi şubeye gitsem Kasıma mı kalırım yoksa Ağustosta gidenlere mi katılırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bullett

Ben yeni mezunum, tecil bozdum.Şimdi eylül sonuna kadar tekrar tecil gibi bir şansım var mı? Bilginiz var mıdır?

• Merhaba arkadaşlar 12 eylulde tecilimi bozdum bana şubatta gidersin dedi oradaki memur e-devlet de 12.02.2018 olarak tecil gözüküyordu bugün baktığımda ise 07.2017 sınıf ve tertip bekliyor yazıyor acaba subat mi yoksa kasım mi yolculuk bana ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

quote:

Orijinalden alıntı: Bullett

Ben yeni mezunum, tecil bozdum.Şimdi eylül sonuna kadar tekrar tecil gibi bir şansım var mı? Bilginiz var mıdır?

Evet. Tecil hakkın var ise edebilirsin; ancak yerin belli olduktan sonra da tecil ettirirsen yerin değişmez, aynı yere gönderirler.
  • peki arkadaşlar celp dönemleri listesinde ilçemin bağlı şube ağustosta göndermiş.ben bağlı olduğum şubeden değilde il merkezindeki şubeden bozdurdum ancak il merkezimizin şubeside şubatta göndermiş.ben bu durumda haziranda bozdurduğum halde kasımda gidemezmiyim şimdi çok karışık bir şey bu askerlik valla
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.