Evimde TV seyretme mesafesi yaklaşık 3,5 metre ve bu mesafeden bildiğim kadarı ile yanlışda olabilir ama 106 ekran bir plazma seyretmem çok iyi olmaz.Bunun içinde ne kadar plazma hayranı olsamda mecburen 37 ekran bir Lcd almak zorunda olduğumu hissediyorum.Son dönemde çok beğendiğim model olan LG 37LG5000 modelinden bu forumlarda çok popüler olduğunu gördüğüm SONY KDL40D3500 sayesinde vazgeçer gibi oldum.Ama büyüklüğü salonumun tv seyretme mesafesi nedeni ile beni korkutuyor.Yani kısacası kafam o kadar karıştıki ne yapacağımı bilmiyorum.
Lütfen tavsiyelerinizi benimle paylaşırmısınız birde ben Bursadan yazıyorum internette en ucuz fiyatlarını gördüğüm İstanbul Bilişim nasıl bir sitedir güvenilirmi acaba ürünlerin garantileri üretici tarafındanmı yoksa satıcı tarafındanmı veriliyor bilen varmı.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Selam 37'' televizyon olarak Samsung 37a656 olabilir senin dediğin gibi 37lg5000 olabilir. Ama 5,5 metre normal bir mesafa ordan 40 da izlenebilir?
Niye fenerbahçe logosunu koydun? niye albüm açtın? Adam gibi normal konu açmak bu kadarmı zor?
bir hata sonucu yaptım bilmeden kusura bakma
yalnız ülübün hiç hoş değil adam gibi falan bunlar hoş değil ayrıca sistem açarken benden resim istedi bende istediğim resmi koydum
3,5 metre 42"i de rahat kaldırır bence ama, bütçe meselesi...
Ben de 2m için 37"-40" bişeyler bakıyorum. Hala tam istediğim modeli bulamadım 1 aydır araştırıyorum, zor işmiş hakkaten kolay gelsin sana da:)
quote:
Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS
Niye fenerbahçe logosunu koydun? niye albüm açtın? Adam gibi normal konu açmak bu kadarmı zor?
neyi var Logonun Süper FB logosu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme