Şimdi Ara

37. günde Playstation 3 Garantiden Geldi (Hele Şükür)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
3.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar malum bluray cortladı 26 gün oldu bakalım ne zaman gelicek pm elektonik 3 haftayı bulur diyo ama görücez

dediklerine göre sadece yılbaşında sorun olmuş gümrüklerde

3 hafta diyolar artık 15 hafta olmaz umarım

sanırsam ihtimalleri yazıyım bozulmasına dair dikkat edin bunlara
    Dikkat edin önlem alın FORMAT ATIN
    1-) öncelikle oynarken donmalar başladı oyunda
    2-) Farklı PSN ler kullanmayın cihazınız neyse ordan hesap açın
    gidip bi japon bi us bi europa psn açmayın
    3-)pam makina olum japon psnlerden oyun indirmeyin

Dikkat edin bunlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dante69 -- 11 Mart 2009; 17:30:06 >

• 30 iş gününü gecerse ürün değişimi yaparlarki durum onu gösteriiyor 30 iş günü asagı yukarı 45 gün oluyor
  • ya bnde yarn wercem ama fan sesi yüzünden pes2009da bluraydende ses geliyo oyuna grerken fln onada bakarlarmı acaba.çok uzun süre olmş 26 gün.hiçbişe yapmasalar bile bugün servisi aradm knştm kafadan cihaz 10 gün yok diyo ztn
  • 30 iş gününü iyi bir şekilde hesapla. Eğer bu süre geçmişse sana makinanın 0 ını vermek zorundalar veya para iadesi yapmak zorundalar. Ha yapmaz iseler doğru oturduğun ildeki Tüketici Hakem Heyetine git. Bak bakalım canını nasıl çıkarıyorlar teknik servisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: OrKo1984

30 iş gününü iyi bir şekilde hesapla. Eğer bu süre geçmişse sana makinanın 0 ını vermek zorundalar veya para iadesi yapmak zorundalar. Ha yapmaz iseler doğru oturduğun ildeki Tüketici Hakem Heyetine git. Bak bakalım canını nasıl çıkarıyorlar teknik servisin

Evet benim laptop'uda vermiştim servise ancak 30 iş gününü geçince, bana en yeni modellerden birini verdiler..
  • 15 iş gününden sonrada sana herhangibi bir ps3 vermeleri gerekirdi.tabi böyle bir hak talep edersen.baktın 30 iş günü geçti hala makineni vermediler sıfır ps3 verirler.ama ben şunu anlamıyorum sony gibi köklü bir şirket böyle basit olaylara mahal vermez.ya sen haklarını bilmiyorsun yada ortalıkta böyle bir kargaşa olusturuyorsun.sen gidip tüketici haklarına durumu bildirip hakkını arasana.burda böyle propoganda yapıyorsun.yoksa bize "atın ps3 leri de xbox alın taş gibi bir alet" demeyemi getiriyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: isis1982

15 iş gününden sonrada sana herhangibi bir ps3 vermeleri gerekirdi.tabi böyle bir hak talep edersen.baktın 30 iş günü geçti hala makineni vermediler sıfır ps3 verirler.ama ben şunu anlamıyorum sony gibi köklü bir şirket böyle basit olaylara mahal vermez.ya sen haklarını bilmiyorsun yada ortalıkta böyle bir kargaşa olusturuyorsun.sen gidip tüketici haklarına durumu bildirip hakkını arasana.burda böyle propoganda yapıyorsun.yoksa bize "atın ps3 leri de xbox alın taş gibi bir alet" demeyemi getiriyorsun.

forumda veya sikayet sitelerinde araştırma yap,sony (tr) ve ps3 için,mahal verip vermediğini görürsün :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • google da araştırma yapın sony garanti rezaleti diye
  • sitede bir arkadaş vardı sanırım 80 gün sonra almıştı ps3 ünü garantiden
  • Valla o kişiler haklarını bilmiyorsa onların sorunu. Haklarını bilen bir insan en geç 30 iş gününün sonunda söke söke her türlü şeyi alır He tabi senin tartışma çıkarmak için bazı şeyleri yazdığın da apaçık ortada
  • quote:

Orjinalden alıntı: Max_Kolesne

Valla o kişiler haklarını bilmiyorsa onların sorunu. Haklarını bilen bir insan en geç 30 iş gününün sonunda söke söke her türlü şeyi alır He tabi senin tartışma çıkarmak için bazı şeyleri yazdığın da apaçık ortada

1. Tartışma çıkarmak için yazmadım

2. Gerçekten insanların bu sorunlarını sanırm görmek istemeyen kişiler var

3. İşlerine gelmiyo sanırım
  • 30 Gün sonra 0 PS3 vermeleri gerekmiyormu
  • quote:

Orjinalden alıntı: LokinG

30 Gün sonra 0 PS3 vermeleri gerekmiyormu

görücez bakalım veriyolarmı vermiyoları gün gün bekleyip görelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: dante69

quote:

Valla o kişiler haklarını bilmiyorsa onların sorunu. Haklarını bilen bir insan en geç 30 iş gününün sonunda söke söke her türlü şeyi alır He tabi senin tartışma çıkarmak için bazı şeyleri yazdığın da apaçık ortada

Evet sony bize milyon dolarlar döküyor, biz de bu sorunların görülmesini istemiyoruz. töbe töbeee

• quote:

quote:

quote:

Evet sony bize milyon dolarlar döküyor, biz de bu sorunların görülmesini istemiyoruz. töbe töbeee

neyse bekleyelim görelim bakalım kaç gün sonra elimde olcak sony55 gibi 80 gün sonra mı gelicek herp beraber görelim

• quote:

quote:

sana yazma diyen yok.ben ve herkes pek ala gidip şikayetimvar.com adresinde bunları okumasını bilirler.
    hadi biz akıl edemedik ve sen bilgilendiriyosun bizi.bu başlıkta bunları paylaşmak yerine farklı bi başlık açıp milletin gözüne bunları sokmaya çalışmanın mantığını söylermisin bana?
    ben şahsen senin iyi niyetinden şüpheliyim ve kasıtlı olarak olarak bunları yazdığını düşünüyorum.
    sen kendi sorununu dile getirmek değilde dikkatleri farklı bi yöne çekerek karalama yapmaya çalışıyomuşsun gibi gözüküyosun dışardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 28 Şubat 2009; 19:00:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

quote:

sana yazma diyen yok.ben ve herkes pek ala gidip şikayetimvar.com adresinde bunları okumasını bilirler.
    hadi biz akıl edemedik ve sen bilgilendiriyosun bizi.bu başlıkta bunları paylaşmak yerine farklı bi başlık açıp milletin gözüne bunları sokmaya çalışmanın mantığını söylermisin bana?
    ben şahsen senin iyi niyetinden şüpheliyim ve kasıtlı olarak olarak bunları yazdığını düşünüyorum.

inan kasıtlı olarak yazmıyorum ne gibi bir kasıt arama gereği duyuyimki

işte bekleyelim görelim geldiği gün hep birlikte görücez

gerçi doğru öle bir başlık açmama gerek yok geldiği gün herkez kaç gün olduğunu görür

• Eğer sen bir tüketici olarak haklarını biliyorsan 80 günde değil en geç 45 günde yani 30 iş günü dolduğunda alırsın. Ha sen hiçbir çaba göstermezsen bu senin burada karalama yaptığını gösterir. Bu forumda imzasına sahte bir psn adresi yazıp da ps yi karalamaya çalışan çok kişi görüldü, sen de onlardan birine benziyorsun bence.
  • bende bugün verdm garantiye kadn drek tamr olmuş bi ürünle değşcek dedi bişe dyemedm walla.teknik serwisten kmse yoktu kadına anlattm derdimi fanın sesini dinlettm çektğm videodan serviste çlşan adamlara nsl anlatıcak onlarda nsl tespit etcek bilmiyorum artk inş. p.tesi bu makinenin bi sorunu yok dye aramazlar beni
  • quote:

Orjinalden alıntı: clemenza123

bende bugün verdm garantiye kadn drek tamr olmuş bi ürünle değşcek dedi bişe dyemedm walla.teknik serwisten kmse yoktu kadına anlattm derdimi fanın sesini dinlettm çektğm videodan serviste çlşan adamlara nsl anlatıcak onlarda nsl tespit etcek bilmiyorum artk inş. p.tesi bu makinenin bi sorunu yok dye aramazlar beni

en az 15 gün sadece yurt dışına gitmesi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.