Şimdi Ara

37. günde Playstation 3 Garantiden Geldi (Hele Şükür) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
3.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimkide servise gitmişti 30 iş gününe yakın bi sürede anca geldi ve swap olarak değişti yani başkasının tamir olmuş bozuk ps3 ünü verdiler
  • Evet yapılan edite göre blu ray e disk takılmadan oynanan demo oyunlar blu ray i bozuyormuş fake bu fake fake
  • quote:

Orjinalden alıntı: dante69

quote:

Orjinalden alıntı: clemenza123

bende bugün verdm garantiye kadn drek tamr olmuş bi ürünle değşcek dedi bişe dyemedm walla.teknik serwisten kmse yoktu kadına anlattm derdimi fanın sesini dinlettm çektğm videodan serviste çlşan adamlara nsl anlatıcak onlarda nsl tespit etcek bilmiyorum artk inş. p.tesi bu makinenin bi sorunu yok dye aramazlar beni

en az 15 gün sadece yurt dışına gitmesi

kadın seninki gelenlerden farklı bi model diğer modellerde bekleme olurda bunda olmaz gibi bişeler dedi 15 güne gelr fln dedi ama nekdr doğru kmblr gelecek alet nkdr sağlam km bilirrr
  • quote:

quote:

quote:

bende bugün verdm garantiye kadn drek tamr olmuş bi ürünle değşcek dedi bişe dyemedm walla.teknik serwisten kmse yoktu kadına anlattm derdimi fanın sesini dinlettm çektğm videodan serviste çlşan adamlara nsl anlatıcak onlarda nsl tespit etcek bilmiyorum artk inş. p.tesi bu makinenin bi sorunu yok dye aramazlar beni

kadın seninki gelenlerden farklı bi model diğer modellerde bekleme olurda bunda olmaz gibi bişeler dedi 15 güne gelr fln dedi ama nekdr doğru kmblr gelecek alet nkdr sağlam km bilirrr

BUGÜN mü verdin

• beyler bu arada bir hacker ps 3 ün sabit diskini kırdığını iddia ediyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

BUGÜN mü verdin

evet bugün verdm

• 26.gün sana öle diyim
  • kadn seninki erken gelr dedi bakalm erken dediği nekadar erken olucak 26 çok ya daha 5 tanede oyun almştm deneyemedm bile oyunları:S
  • bazı arkadaşlar makinanın sıfırını vemeleri gerikiyo ya da yurtdışına gidip tamir olup gelmesi uzun sürer gibi şeyler yazmışlar ama bu konuda tecrübeli biri olarak ( 2 kere değişti ps3 üm) işlerin nasıl yürüdüğünü anlatıyorum;

1-makinanın zaten sana yenisini vericekler türkiye de tamir ya da yurt dışında tamir gibi bi seçenek yok.
    2-bu kadar uzun süre beklemenin nedeni sony nin değişim için yolladığı 40 gb lık makinelerin gümrükten çekilememesi veya sony nin bu makineleri hala yollamamış oması.(makinenin hangisi olduğunu bilmiyorum ama büyük ihtimalle 40 gb lık.çünkü 60 gb lık larda hiç sorunsuz yenisini 2 gün içinde veriyolar kendimden biliyorum:) ama konuştuğum yetkili servis 40 gb lıklarda baya bi sıra olduğunu söylemişti
    3-eğer makinen 60 gb lıksa ve hala bekliyosan kusura bakma ama herhalde ellerindeki stoğu ben bitirdim :)

şaka bi yana dediğim gibi sıfır makine alıcaksın ama gümrük durumlarına biraz daha bekleyebilirsin....

• quote:

Orjinalden alıntı: saçsız kral

bazı arkadaşlar makinanın sıfırını vemeleri gerikiyo ya da yurtdışına gidip tamir olup gelmesi uzun sürer gibi şeyler yazmışlar ama bu konuda tecrübeli biri olarak ( 2 kere değişti ps3 üm) işlerin nasıl yürüdüğünü anlatıyorum;

1-makinanın zaten sana yenisini vericekler türkiye de tamir ya da yurt dışında tamir gibi bi seçenek yok.
    2-bu kadar uzun süre beklemenin nedeni sony nin değişim için yolladığı 40 gb lık makinelerin gümrükten çekilememesi veya sony nin bu makineleri hala yollamamış oması.(makinenin hangisi olduğunu bilmiyorum ama büyük ihtimalle 40 gb lık.çünkü 60 gb lık larda hiç sorunsuz yenisini 2 gün içinde veriyolar kendimden biliyorum:) ama konuştuğum yetkili servis 40 gb lıklarda baya bi sıra olduğunu söylemişti
    3-eğer makinen 60 gb lıksa ve hala bekliyosan kusura bakma ama herhalde ellerindeki stoğu ben bitirdim :)

şaka bi yana dediğim gibi sıfır makine alıcaksın ama gümrük durumlarına biraz daha bekleyebilirsin....

60 gb lıkların piyasada az olmasndan dolayı olablrmi 60 gb ların çbk gnderilmesi?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: saçsız kral

bazı arkadaşlar makinanın sıfırını vemeleri gerikiyo ya da yurtdışına gidip tamir olup gelmesi uzun sürer gibi şeyler yazmışlar ama bu konuda tecrübeli biri olarak ( 2 kere değişti ps3 üm) işlerin nasıl yürüdüğünü anlatıyorum;

60 gb lıkların piyasada az olmasndan dolayı olablrmi 60 gb ların çbk gnderilmesi?

60 gb lık lar zaten ellerinde olduğu ve dediğin gibi piyasada az olduğu için ellerindeki stoktan hemen temin ediyolar.bence 60 lıklar için esas sorun ellerindeki stok bitince başlıycak.o zaman 1 yıl filan bekleriz herhalde:)

• evet arkadaşlar 31. gün
  • Yasal olarak yenisini vermeleri lazım
    hakkını ara
  • quote:

Orjinalden alıntı: OgzTonY

Yasal olarak yenisini vermeleri lazım
    hakkını ara

ellerinde yoksa ?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: OgzTonY

Yasal olarak yenisini vermeleri lazım
    hakkını ara

ellerinde yoksa ?

Tüketici haklarına başvur.Hiç yoktan ürünün parasını alırsın.Yani eline kesin birşey geçer...
    Bunlar bu işelrden anlar
    mahkeme mahkeme dolaş gerekirse hakkını ara
  • sikayetvar.com a yaz bak sonra nasıl ilgileniyorlar. büyük ihtimalle birkaç gün içinde sorunun biran önce çözülmesi için onlar seni arayacaktır. bu arada yasal süre 30 iş günüdür hafta sonlarını saymadan 30 günü geçtiyse hiç durma tüketici haklarına başvur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öz... -- 5 Mart 2009; 0:41:35 >
  • yok hafta sonlarını sayarsak 30 gün dolmadı
  • Tam 30 iş günü dolmasını bekle
  • 30 gün dolsun bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dante69 -- 10 Mart 2009; 3:40:52 >
  • quote:

yok hafta sonlarını sayarsak 30 gün dolmadı

hafta sonları dısında 30 günün dolmasını bekle daha sonra GOLD'a 30 iş gününün doldugunu bildir olumlu yanıt vermezlersewww.sikayetvar.com a konu hakkında bi yazı yaz sonrasında GOLD tıpış tıpış gerekeni yapacaktır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.