Şimdi Ara

37 inç LCD tavsiyesi (kablo tv ile kullanılacak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    37'' bir lcd tv almayı düşünüyorum, kablo tv yayınını bağlayarak kullanacağım. Ayrıca htpc makinamı da bağlayarak web, office, oyun, film vs. uygulamalar ile de kullanmayı düşünüyorum...biraz inceleme yaptım elimde 2 alternatif var, şöyle ki,

-Phillps 73PFL5405H (1.500 TL)
    -Sony KDL-EX500 (1.700 TL)

bu iki alternatif arasında kararsız kaldım, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Benim ihtiyaçlarımı karşılayacak, şu daha iyidir dediğiniz, fiyatı 1.800 TL' i geçmeyen başka bir alternatifiniz varsa belirtireniz sevinirim, teşekkürler...

• bende arıyorum kablo tv izleyeceğim eski tv lere göre 37 ekran değil sanırım lcd de kaç ekran oluyo bu merak ettim
  • Kablo tv'de en iyi görüntüye sahip benim bildiğim LG LD 4xx serisi... (60hz)
  • sony nin 700 philipsin 7000 serisini teledünya ile kullandım ve sony daha başarılıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krokodil06

bende arıyorum kablo tv izleyeceğim eski tv lere göre 37 ekran değil sanırım lcd de kaç ekran oluyo bu merak ettim

cümle o denli devrik ki anlamakta zorlandım
    eski tv den kastınız sanırım tüplü crt tv' ler. 37'' metrik birşeydir tv' den tv' e değişmez yani crt, led, lcd ..vs olması bunu değiştirmez. Bu ölçü monitörün köşegen uzunluğudur bildiğiniz gibi. 1 inç = 2,53 cm (yaklaşık)' dir. Dolayısıyla 37'' = 93 cm (yaklaşık) uzunluktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi litmus -- 20 Ekim 2010; 13:01:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurkillinc

Kablo tv'de en iyi görüntüye sahip benim bildiğim LG LD 4xx serisi... (60hz)

Onur bey tavsiyeniz için teşekkür ederim fakat benim sunduğun 2 alternatif sizin belirttiğiniz model ile mukayese edilemez sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: F_B

sony nin 700 philipsin 7000 serisini teledünya ile kullandım ve sony daha başarılıydı.

Aslına bakarsanız ben de aynı sonucu bekliyordum, phillips'i tv' e bağlı izleme şansım oldu fakat sony' i teşhirde görmedim henüz. Benim asıl merak ettiğim (teledünya almayı düşünmediğimden) bu 2 model arasında direk kablo tv' i bağladığımda 200 TL fazla ödememi gerektirecek bir görüntü farkı olacak mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    43 İnç TV Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    75 inch Tv tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.