Şimdi Ara

3770K Sıcaklık değerleri iyimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

anakart asus b75m-a
    soğutucu ise akasa k 32
    280x ekran kartı

http://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/akasa-k32-intel-7751155115611501151-uyumlu-islemci-sogutucu-P75823169?cid=604001&gclid=CJrm1a-498cCFUf3wgodKhIIag

şimdi boştayken işlemci 50 derece web siteleri fln gezerken çoklu sekme 60 derece.

gta v bütün ayarlar sonda iken 75 77 dereceleri gördü. acaba bu soğutucu yeterli mi gelmiyor? birde kasa içinde extra fan sadece 1 adet var kasa eski tip internet cafelerde olan kasalardan..

• o soğutucu çok iyi değil hocam, stok soğutucudan hallice bişey, işlemcinizin ısıları bi miktar yüksek, anakart ekran kartının fln sıcaklığından bi şikayetiniz yoksa aşağıya attığım veya benzeri bi soğutucu alıp kullanabilirsiniz

http://www.hizlial.com/akasa-venom-pico-intel-7751155115611501151-am2am2am3am3-uyumlu-islemci-sogutucu-ak-cc4009ep01/10227309
  • quote:

Orijinalden alıntı: mBenJi

o soğutucu çok iyi değil hocam, stok soğutucudan hallice bişey, işlemcinizin ısıları bi miktar yüksek, anakart ekran kartının fln sıcaklığından bi şikayetiniz yoksa aşağıya attığım veya benzeri bi soğutucu alıp kullanabilirsiniz

http://www.hizlial.com/akasa-venom-pico-intel-7751155115611501151-am2am2am3am3-uyumlu-islemci-sogutucu-ak-cc4009ep01/10227309

kasam acayip dandik esasen 2005 yılında 10 yıl önce yani pro2000 hazır pc den kalma o pcden bir kasa kaldı geriye. ekran kartı ve anakartın sıcaklığını gösteren program hangisiydi?

• Sıcaklık normal değil fazla. Fazla pahalıya kaçmayacak bir soğutucu ve iyi bir termal macun işini görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincolnn

Sıcaklık normal değil fazla. Fazla pahalıya kaçmayacak bir soğutucu ve iyi bir termal macun işini görür.

cooler master in 17 liralık macun sürmüştüm hem kasa hava almıyor hemde soğutucu stok ayarında galiba ama soğutucu inanılmaz sessiz kasa sanki çalışmıyor o açıdan iyimiş.
  • Öyle bir işlemciye ayıp etmişsin pro2000 kasada kullanarak. 2. el kısmında uygun maliyetli hava sirkülasyonu açısından iyi kasalar var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O kasada bende bi ara 6850 kullandim yaz aylariydi birgun kasaya yan kapaktan dokundum abartisiz sicakliktan el degilmiyor 280x ile yan kapak kapali iken oyun oynamanizi tavsiye etmem sicakliktan anakart ram bile yanabilir o derece gpu loadda asiri derece isitir kasa icini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Power ustteydi xilence 600w kasa icinden sicak hava ceke ceke patladi bende kasayi cope attim

• quote:

Orijinalden alıntı: ömr0681

O kasada bende bi ara 6850 kullandim yaz aylariydi birgun kasaya yan kapaktan dokundum abartisiz sicakliktan el degilmiyor 280x ile yan kapak kapali iken oyun oynamanizi tavsiye etmem sicakliktan anakart ram bile yanabilir o derece gpu loadda asiri derece isitir kasa icini

bende onu düşündüm soğutucu almaktan vazgeçtim kasa lamak daha mantıklı. işemci k modeli olsada anakart 0c izin vermediğinden 3770 olarak kullanıyorum sıcaklık değerlerim fazla ve nedeni kasa. soğutması iyi kasa öneriniz varmı?
  • Ben o donemde kasaya butce ayiramadigim icin corsair200r aldim gayette iyi hala kullaniyorum kasa zevk isi alirken dikkat edeceniz husus onde mutlaka 12 lik fan yuvasi olsun iceri havalir ustte ve arkada iki fanda disari atar boylelikle gpu ve cpu kasa icine attigi sicak hava tahliye olmus olur
    Sizin su anki kasaya gore cok fark olur cunki su anda sizin kasadan donanimlarin verdigi isi tahliye olamiyor kasa ici sicaklik arttigi icinde parcalar dahada cok isiniyor

Sizdeki cpu sogutucusunun cpu soguturken kasa icine yaydigi sicak hava kasaya taze hava girisi ve tahliyesi olmadigi icin tekrar kasa icinden cekilip cpu sogutuluyor bi deyime kendi yaginda kavruluyor birde buna %99 loaddaki 280x eklenirse dusunun siz kisir donguyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömr0681 -- 16 Eylül 2015; 4:45:52 >
  • fazla
  • ısınmayan intel için fazla
  • kasanın iki kapağından biri delikliymiş farkında değilim değikli olan anakartın altına yani kapalı olan tarafa koymuşum değiştirdim yerlerini şuanda max 60 derece oluyor tam yükte hiçbir parça lamadan çözdüm işlemci güzel nazar değmesin.. kasa o kadar sessizki sanki kapalı gibi..
     3770K Sıcaklık değerleri iyimi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.