Şimdi Ara

378. Dönem (Şubat 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.467
Cevap
40
Favori
343.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen ben bu durumdayım tam olarak. 26 Şubat'ta gideceğim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: espial

Sistemde Mart celbi yazmasına bakmayın, MART 2020 komşunun oğlu 10 gün sonra asker. Şubeye uğrayın mutlaka.
    Ayın 14'ünde şubeye gitmiştim hocam. Ancak orada pek takmadılar beni, ayın 20'sine kadar e-devlet üzerinden almayı denememi olmazsa şubeden biz veririz dediler. Ben hala ara sıra sisteme girip bakıyorum ama nafile.
  • Kendinizi ay sonu asker bulmayın hocam gerekirse şubeyi oradaki memurları sıkıştırın şube başkanı komutan ile görüşün. Çalışan arkadaşlar için çıkışı tazminatı var bu işin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • espial kullanıcısına yanıt
    Ben aldım gittiğimde. Benim durumumda çok kişi vardı şubede. Arkadaş bence de mutlaka alsın. Sülüste benim teslim belli yani.

• xxkowboyxx X kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sevk dönemin mart yazıyorsa 1 hafta sonra askersin, 19 martta gidecek olanlarda nisan yazıyor. Ben de mart dönemi yazıyor ama şubeye gidip aldım sevk belgemi 29 şubatta katılış tarihim. Ama şubeden aldığımda muvazzaf özelliğim, meslegim hiçbirşeyim yazmıyor boş hep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brkgndz33 -- 17 Şubat 2020; 23:52:14 >
  • vfdg kullanıcısına yanıt
    Muvazzaf özelliğin yazıyor mu peki kardeşim kâğıtta ben de şubeden aldım ama boş oralar hep

• quote:

Orijinalden alıntı: Brkgndz33

Muvazzaf özelliğin yazıyor mu peki kardeşim kâğıtta ben de şubeden aldım ama boş oralar hep
    Muv özelliği e devletten alanlarda yazıyor hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brkgndz33

Hayır bende yazmıyor.
  • Böyle saçma sapan bir şey olamaz msb açıklıyor mart dönemine tabii olanlar 19 martta gidecek diye ama 26 şubatta teslim oluyorum. Aynı msb şubat dönemine tabii olanlar 26 şubat diyor o zaman e devlette niye mart yazıyor nasıl bi çelişki niye bi düzgün işi yok bu devletin?

• sekoli123 S kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız, işinizi takip etmeye çalıştığınızda daha çok kafayı yiyorsunuz. Ne şube bir bilgi veriyor doğru düzgün ne sistem. Herkes kafasına göre bir şey sallıyor olan bize oluyor.

• Bana şimdi oraya gidince mi diyecekler o zaman cavussam filan bro? E devlet vermiyor saçma sapan yazı çıkıyor karşıma :D

• Yaw 2 devre astsubaylar nerdesiniz ya kıtada bekle bekle ağaç olduk gelin artık 😃

• civilboy C kullanıcısına yanıt
    Gemilere mükellef er alınmıyor (6 aylık normal er). Sözleşmeli er alıyorlar artık, yüzer birlik olarak havuza düşersiniz sadece, gemi onarımı vs oluyor onlarda da. Şoförlük varsa rahat olabilirsiniz, iskenderunda teslim olduğunuzda soracaklar zaten amfilerde şoförlüğü olanlara, araç kullandırtacaklar.
    Tuşlu bile sokması sıkıntıydı bizde sizde de farklı olacağını sanmam. Askercell almaya zorluyorlar, birde sigorta falan yapılan kısıma geldiğinizde zorunlu falan derlerse inanmayın istemezseniz yaptırmazsınız. Tabur komutanları zorunlu değil diyor derseniz geri vites yaparlar.

• e-devlet den sevk başvurusunu beklemeyin direk askerlik şubesinden gidin alın. muvazzaf özelliği yazmıyor olabilir zaten birliğe katılınca görevlendirme yapılıyor ona takılmayın.
    Sınıfı kısmında yazan bilgiye göre sizi görevlendirirler.
    not:bende de muvazzaf yazmıyor.Sınıf Ulaştırma
  • Arkadaşlar yardım edin 2021 e kadar tecilim var asal erteleme iptaline girince askerlik şubesine gidin diyor sistem bana. asal yoklama başvurusunda aşağıdaki fotoğraf seçeneği çıkıyor bu ne demek oluyor okulum bitti ama hem okuyup hem askerlik diyor biri aydınlatsın beni378. Dönem (Şubat 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları
  • hajam H kullanıcısına yanıt
    Yök'te bitirdiğiniz okul gözüküyor mu? Mezun olunca hemen sisteme düşmeyebilir.

• Yök de gözüküyor mezuniyetüm baktım.

• Mart celbi olan arkadaşlar bir an önce sevk belgelerini alsınlar. Bugün şubeden sülüsümü aldım. 28 Şubatta teslim gözüküyorum yani sanıldığı üzere mart celbi için 19 Martı beklemeyeceğiz.
  • xxkowboyxx X kullanıcısına yanıt
    Evrak Alma Başlangıç tarihin ve bitiş tarihin nedir?
  • Denuedo kullanıcısına yanıt
    13-25 şubat

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.