Şimdi Ara

378. Dönem (Şubat 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.467
Cevap
40
Favori
343.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheSergen

Arkadaşlar bende e devlet üzerinden baktığımda "AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN 29/04/2020 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İLE İLİŞİĞİ YOKTUR." Yazıyor, erteleme nedeni ise "SINIF VE TERTİBAT BEKLİYOR (YOK.K.)" şeklinde yazıyor . Tahminen ne zaman giderim askere?
    29 nisan da gidersiniz. bende de 26 şubat yazıyordu 1 gün yol izni var . 28 şubat teslim olacağım.
  • Tamamdır hocam sağolun.
  • Her yer bizim komutanım sıkıntı yok. Görevimizi en iyi şekilde yapacağız Allah'ın izniyle. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RustyCohle

Hele hele gel bakım evlat
    Kıtada bekliyor ilk devren,valla 2.devreler için efsane planlarım var
    Ben de cuma zırhlı birlikteyim acemi yalnız. Er çıktı. Kıymetli üstlerim ezdirmeyin bizi oralarda. 😁😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı akşamlar öncelikle. Lütfen bu yazacaklarım yüzünden bana tepkide bulunmayın. Geçen ay yoklamamı yaptırdım ve nisan sonunda askere gideceğim belli oldu fakat bu durum bende psikolojik olarak bir çöküntüye neden oldu ve gitmek istemiyorum. Size sormak istediğim eğer askere gitmezsem yakalanma durumumda ne gibi bir cezai işlem uygulanır yaka paça askeriyeye götürülme gibi bi durum söz konusu olurmu
  • TheSergen T kullanıcısına yanıt
    Bakaya kalmak diye araştırma yapabilirsiniz. Ama geleceğiniz için tehlikeli olacak bu durumdan kaçınmanızı tavsiye ederim.

• dumluc4 kullanıcısına yanıt
    hocam linki yenileme sansiniz var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetinodinson

hocam linki yenileme sansiniz var mi?
    WhatsApp.com
    Sayfa Bulunamadı
    https://www.whatsapp.com/unsupportedbrowser

• Asteğmenler(yedek subay) lar kuralarını çektimi
    Watsap grubu varmı acaba bilen varmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheSergen T kullanıcısına yanıt
    Dostum nisanda gitmiyorsun. Arkadaş sana yanlış bilgi vermiş. Ne zaman gideceğin belli değil henüz mayıs celbi ile gideceksin, nisan mayıs haziran herhangi birinde gideceksin. Daha sonra açıklanacak o.

• Aranızda Ikmal Maliye okulunda olan varmı. 377. Dönem astsubayı olarak sorularınızı cevaplayabilirim

• Manisa/Alaşehir nisan çelbi olanlar varsa gitmeden haberleşelim :)
  • Dün itibari ile yeminimi edip izmir deniz er egitim merkezinden mezun oldum.

Ist.BKM.ONR.VE IS.K.LOJISTIK ŞUBE
    UMURYERI -BEYKOZ -İSTANBUL
    izin sonrası görev yapacağım yer burasıdır.Görev yapan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizyldz123

Dün itibari ile yeminimi edip izmir deniz er egitim merkezinden mezun oldum.

izin sonrası görev yapacağım yer burasıdır.Görev yapan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz
    Kaç gün izin hakkı var hocam ?
  • quote:

Dün itibari ile yeminimi edip izmir deniz er egitim merkezinden mezun oldum.

10 numara yere düştün. Istanbul da ki her birlik güzeldir
    Bende ikmal maliye de yaptım. Köyden indim şehre tipindeki adamlar Istanbul u beğenmiyorlardı. Şimdi hepsi kötü yerlere düştüler ve tersten gördüler

• noapte kullanıcısına yanıt
    15 gün mehil iznim var

• SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Benim evim istanbulda zaten ama hiç gitmedim oralara 😄 bakalım nasıl olacak bende merak içerisindeyim.ilk yüzde 10 a girdim ben seçtim

• quote:

Benim evim istanbulda zaten ama hiç gitmedim oralara 😄 bakalım nasıl olacak bende merak içerisindeyim.ilk yüzde 10 a girdim ben seçtim
    Vayy amg
    Kral iyi yapmışsın Istanbul gibisimi var. Benim devrelerden Istanbul u beğenmeyen vardı. Isparta 'yı görünce hepsi Istanbul u özlemeye başladı 😂

• Arkadaşlar tarih bölümünden alımı az yapıyorlar ama bu dönem fazla olur diye düşünüyorum bu konular ile ilgili bilgi sahibi olan var mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.