Şimdi Ara

378. Dönem (Şubat 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.467
Cevap
41
Favori
343.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim, tarihi 04-18 mart olanlar muhtemelen Mart'ın 20 si gibi teslim olacak, o yüzden öğrenmek istedim.
  • 1-2 hafta öncesine kadar askerlik durum belgesi sorguladığımda "ASAGIDA KIMLIGI YAZILI YÜKÜMLÜNÜN TARIHINE KADAR ASKERLIK ILE ILISIGI YOKTUR" yazıyordu. Erteleme Nedeni kısmında da "SINIF VE TERTİBAT BEKLİYOR" yazıyordu. Şuan "29/04/2020 tarihine kadar askerlik ile ilişiği yoktur" yazıyor, diğer yazı aynen duruyor. Ne yapmam gerek? Şubeyi aramalı mıyım?
  • Arkadaşlar bende e devlet üzerinden baktığımda "AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN 29/04/2020 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İLE İLİŞİĞİ YOKTUR." Yazıyor, erteleme nedeni ise "SINIF VE TERTİBAT BEKLİYOR (YOK.K.)" şeklinde yazıyor . Tahminen ne zaman giderim askere?
  • @TheSergen

Daha önce askerlikle ilgili işlem yapmamışsınız. Yoklama kaçağı gözüküyorsunuz. Herhangi bir okulda okumuyorsanız veya tecil hakkınız da yoksa bir an önce askerlik şubesinden ya da edevletten askerlik işlemlerinizi başlatınız. Para cezası da çıkabilir. İşlemlerinizi hallettiyseniz (sistem güncellenmiş olabilir) asal duyuruları takip ediniz.

@cirilla fiona

İşlemlerinizi hallettiyseniz asal duyuruları takip ediniz. Nisanın 20si gibi yerler açıklanır. Bekleyeceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 21 Şubat 2020; 2:23:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @a-f-h Aralık'ın son günlerinde halletmiştim işlemleri. Teşekkür ederim, duyuruları takip ederim.
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Hocam 4 yıldır tecilliydim tecilim 1 ocak tarihinde bitti, 9 ocakta gidip muayene oldum ve askerlik işlemlerimi gerçekleştirdim. Şubedeki görevli e devlet üzerinden takip etmemı söyledi bana. Sizce tahminen ne zaman askere giderim
  • TheSergen T kullanıcısına yanıt
    En yakın 20 Nisan gibi yerler açıklanır.

• Acemilik bitti.Bugün evci iznine ayrıldım.Iğdır 5.hudut çıktı usta birliği bilgisi olan varsa bir mesaj uzağındayım.

Bu arada acemiliği antalyaya düşen bizden sonra gelicek celp arkadaşlar bol bol terliyorsunuz ter sürekli üstünüzde kuruyor birde koğuş ortamı var tabi girdikten 5 gün sonra hasta oldum çıktım hala hastayım.Kuru öksürük,balgamlı öksürük,ateş,haki rengi sümük sizleri bekliyorYemekler vs fena değil özellikle tatlılar gayet başarılı ,bein sport var gazinoda haftasonları maç izlersiniz içtima saatine denk gelmezse tabi , genel olarak iyi bir yere gidiyorsunuz.Ama dediğim gibi hastalık çok kötü herkes kırılıyor.Giderken soğuk algınlığınıza hangi ilaç iyi geliyorsa çantanızda bir yerlere soteleyip sokmaya çalışın.Sivil hatta birşey denmiyor telefonunuzun tuşlu olması yeterli askercell muhabbeti yapan bir insan evladı olmadı.

• Evet beyler acemilik bitti konya hava savunmada.Tekirdağ çorlu hava savunma yeni yer. Herkese hayırlı olsun.Konya hava savunma eğitime gidecekler arkadaşlar için şimdiden sabır diliyorum.

• Aulissa A kullanıcısına yanıt
    Usta 19 Mart'ta bende geleceğim Konya'ya. Tavsiye, bilgi vs. daha geniş yazar mısın?

• Hayırlısı olsun hocam. Acemilik bitince mi belli oldu hocam usta birliğiniz?
  • Arkadaşlar merhaba,

Bu hafta yani 25 şubatta tecilimi bozdursam askere en yakın ne zaman giderim ?
    Yedek astsubay olarak gitmek istiyorum.
    Bilgisi olan varsa aydınlatırsa çok sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etimesgut/Ankara Zırhlı Birlikler... Yedek Astsubay Tank Komutanı olarak dün yemin ettik. Eğitimin ilk bölümü tamamlandı ve ev iznine çıktık pazar öğleden sonraya dek. Daha 50 gün daha oradayız sonra kura çekeceğiz ve kıta görevi için yerimiz belli olacak.

Merak ettiğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxkowboyxx X kullanıcısına yanıt
    Evet benimde başıma aynısı geldi valla ne güzel vaktim var diyodum her şeyim sıkıştı olan bana oldu. Şube bilgi vermiyor msb açıklamış ama açıklamayla gittiğimiz tarih tutmuyor saçma sapan devlet işi.

• Ramosesque R kullanıcısına yanıt
    Hele hele gel bakım evlat
    Kıtada bekliyor ilk devren,valla 2.devreler için efsane planlarım var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxkowboyxx

Hayırlısı olsun hocam. Acemilik bitince mi belli oldu hocam usta birliğiniz?
    Yemine 1 hafta kala belli oldu hocam.14 şubattı sanırım.

• Tamamdır hocam bir de kaç gün yapıyoruz? 30 gün mü 21 gün mü?
  • Merhaba arkadaşlar konusu bura değil belki ama. Bilen vardır muhakkak benim tecilim 28 mayısta bitiyor bittikten sonra da en yakın celp dönemi de ağustos celbi ben kasım ayında gitmek istiyorum. Kasım ayında gitmek için tercih verebilir miyiz? Askerlik şubesinden bi kağıt almıştım onda 30.06.2020 tarihine kadar askerlik işlemleri yönünden sakıncası yoktur yazıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutsal Libido -- 22 Şubat 2020; 17:36:25 >
  • xxkowboyxx X kullanıcısına yanıt
    21 gün hocam.

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.