Şimdi Ara

379. Dönem (Mayıs 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.039
Cevap
15
Favori
222.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sınıflandırmaları yapıp belki aynı sınıflandırmalar üzerinden sadece sevk tarihlerini erteleyebilirler bu da bir ihtimal ama resmi açıklamayı beklemek en doğrusu bütün alımlar kapatılmışken ben yedek subaylar ve asbler açısından en yakın alımın ağustosta yapılacağını düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ontkksl O kullanıcısına yanıt
    Hocam tarihler belli olsun da, herkes en azından gününü bildiğinde beklemesi daha katlanılabilir olur. Belirsizlikten dolayı zaten o kadar teori ve can sıkıntısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Metallurgist -- 20 Nisan 2020; 13:4:57 >
  • Arkadaşlar celpleri bir kez daha ertelerlerse bu hangi ay açıklanır. Mesela en gec Mayıs ortasında acıklarlar mi

• quote:

Orijinalden alıntı: yarabusevlm

Arkadaşlar celpleri bir kez daha ertelerlerse bu hangi ay açıklanır. Mesela en gec Mayıs ortasında acıklarlar mi
    Yine bu zamanlarda açıklanır hocam terhis etmesi gerekir açıklama yapmazsa. Terhislere 5-10 gün kala gelir.

• Umarım 24unde açıklanır yerler. Aksi halde bir celp kafadan gitti gibi. Ağustos en erken gözüyle bakıyorum ben.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cimer'den 24.04.2020 tarihiyle ilgili cevap geldi. O da 1 ay süreyle ertelenmiş.379. Dönem (Mayıs 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları
  • En yüksek ihtimal yedek sb ve asblerin mayıs celbi yükümlülerinin ağustosta sevk edilmesi gibi duruyor

• yerlerin 24 nisanda açıklanmayacağı kesinleşti arkadaşlar e devlette sınıflandırma sonucunda ileri bir tarihte açıklanacağı yazıyor.
  • Sınıflandırmayı yapsalardı bari, gün beklerdik en azından. Şimdi onu da bekle dur.

Açıklama;

24 NİSAN 2020’DE AÇIKLANACAĞI DUYURULAN NİSAN/MAYIS/HAZİRAN 2020 CELPLERİNDE SİLAHALTINA ALINACAK YÜKÜMLÜLERİN (YEDEK SUBAY, YEDEK ASTSUBAY, ER) SINIFLANDIRMA SONUÇLARININ AÇIKLANMASI İLERİ BİR TARİHE ERTELENMİŞTİR.

• Nasıl bir celp dönemine denk geldim diyorum artık.

Yerler ve sınıflandırmalar açıklansaydı bari.

Ne zaman gideceğim de önemli değil gideceğimi bilseydim.
  • İyi günler, yedek subay olmak istiyorum, seneye maliye mezunu olucam inşallah, komando yu işaretlemesem de çıkar mı ? Bir yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum, komando çıksa bile dilekçeyle başka yere gönderim olabiliyormuş bu doğru mu ?

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/118855804

• İyi günler, yedek subay olmak istiyorum, seneye maliye mezunu olucam inşallah, komando yu işaretlemesem de çıkar mı ? Bir yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum, komando çıksa bile dilekçeyle başka yere gönderim olabiliyormuş bu doğru mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dzclii

İyi günler, yedek subay olmak istiyorum, seneye maliye mezunu olucam inşallah, komando yu işaretlemesem de çıkar mı ? Bir yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum, komando çıksa bile dilekçeyle başka yere gönderim olabiliyormuş bu doğru mu ?

Yedek subaylık için aynı zamanda komando olunma zorunluluğu yok. Ayrıca komando çıktığında zorlu olan eğitimlerde beklenen başarıyı gösteremeyen adaylar sanıyorum ki er veya normal personel olarak devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dzclii

İyi günler, yedek subay olmak istiyorum, seneye maliye mezunu olucam inşallah, komando yu işaretlemesem de çıkar mı ? Bir yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum, komando çıksa bile dilekçeyle başka yere gönderim olabiliyormuş bu doğru mu ?

Ben komandoya hayır demiştim, yedek subay çıktı.

Dilekçeyi bilmiyorum.

• Biz ne zaman gidicez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Siz büyük ihtimalle haziranda gidersiniz

• Arkadaşlar askerliğimi e-devletten bakınca halen 29/04/2020 tarihine kadar askerlikle ilişliliği yoktur yazıyor. Gördüğüm kadarıyla bazılarının değişmiş. Bi sıkıntı olmaz değil mi?

• infazci captain kullanıcısına yanıt
    değişenlerde hangi tarih yazıyor biliyor musunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.