Şimdi Ara

379. Dönem (Mayıs 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.039
Cevap
15
Favori
222.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gidemioz ki. Bekleye bekleye bir hal olduk.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xkaliburxx -- 29 Mayıs 2020; 18:55:47 >
  • Açıklanması 1 Haziran olacak, celpler ise 5 Haziranda. Sonunda kararlaştırıldı. Hayırlısı olsun herkes için.
  • İyi en azından tarih verdiler. Bununla da oynama yapmasinlarda.

• Valla ilk tecili bozdurduğumda gitmek için açıklanacağı günü iple çekiyordum şimdi de tam yazın başında korona da yavaş yavaş bitiyor hevesim kaçtı😂

• Serdar Türkoğlu TMOBV S kullanıcısına yanıt
    Ahahaha, yalnız değilmişim
  • Ben PDR mezunuyum Eylül'de kpss ye girmeyi düşünüyorum. Şimdi tecilimi bozduğumda ben ne zaman teslim olacağım? Askeriye de sınav için izin veriliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, uzun dönem başvurusu yaparsam ve kısa dönem çıkarsa yapmayabiliyor muyum? Ya da en azından bedelliye çevirebiliyor muyum?
  • gorlinux kullanıcısına yanıt
    Evet hocam, bedelliye dönüş hakkı varmış.
  • Dostlar ben mayıs celbi için başvuru yapmıştım fakat ağustos celbine kaldım. Durum belgesinde 06.08 olarak gözüküyor. Şubeye gitmem gerekir mi?

• 29.06.2020 olarak guncellenmis benim durum belgesi. 5 haziran giderim diye umuyodum ama yine yalan olduk galba. Beklemek yordu.

• 05.06.2020 yazan var mi aramizda ?

• 29/06/2020 Olarak değişmiş. Bilgisi olan var mı?
  • Asker alim takvimini hala duyurmadilar dostum ben de seninle ayni durumdayim. 5 haziranda alim baslicak demislerdi biz ikinci celp donemine kaldik diye dusunuyorum.

• ben şimdi anlamadım asteğmenlik bekliyorduk yalan mı oldu 29.06 olunca
  • Arkadaşlar,

EĞER durum belgelerindeki tarihler 05.06 ve 29.06 olarak iki şekilde yayınlandıysa bekleyenlere, ilk alımlara ve ydk subay/asby lığa ilk tarihtekiler dahil olacak demektir. 29.06 olanlar damayıs celbinin ikinci alımına kalmış olacak demektir.

AMA EĞER sorgulayan herkeste 29.06 olarak görülüyorsa kimsede bir problem yoktur. Sadece alım son tarihi belirtmek amacıyladır.

O yüzden 29.06 tarihinden önce bir tarih gözüken olup olmadığı önemli şu anda.
  • Mr.Metallurgist M kullanıcısına yanıt
    05.06 diye bir tarih görmedim sabahtan beri bakıyorum ya eskisi gibi 29.04 duruyor ya da bizimki gibi 29.06 olmuş bazıları da sadece yedek subaylık ve yedek astsubaylık tercihi bulunanların değişmiş yazmış
  • Gelin alt devreler 😃

• yunemre123 Y kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum öyle olduğunu. İleri atılan tarihtekiler (ki sadece bazılarında böyleyse) yd subaylık için olacağını düşünmüyorum. Aksine yedek subaylar hep ilk alımda alınırdı bu zamana kadar. Yine öyle olacağını düşünüyorum.

Diğer belge sorgulayanlar da buraya gördükleri tarihi yazarlarsa fikir sahibi olunabilecektir.
  • Bende mayıs celbi için yedek subaylık bekliyordum hukukçuyum bu sabah 29.06 olarak güncellenmiş askerlik durum belgesindeki tarih herkes yazarsa bir çıkarım yapabiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.