Şimdi Ara

379. Dönem (Mayıs 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.039
Cevap
15
Favori
222.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pekiii

Arkadaşlar.. herkese merhabalar. Umarım hepinizin istediği gibi sonuçlar çıkar.

Benim sorum şu: Ben geçen ay tercih işlemlerimi yaptım -sınıflandırma sonuçları ertelenince-.

Şimdi benim askerlik durum belgemde 01/08/2020 olarak göüzüküyor hala. Sanırım ben bir sonraki celbe kaldım büyük ihtimalle değil mi?
    Hocam 28 şubattan 31 mayısa kadar başvuranlar agustos celbinde gidiyor
  • lvnt41 kullanıcısına yanıt
    Benimki de hala aynı.
    Sınırlandırma bekliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yedek subay arkadaşımla konuştum. Erler haziran 5te başlıyormuş ilknpart 2.part 29 haziranda yedek sby yedek assbylarla birlikte ama 3. Part belirsiz şuan.
    Yani anladığım kadarıyla 1.grup mayıs olan haziran 5 te gidicek 2 ci grup haziran 29da yedeklerle 3. Grup temmuz sonu yada agustos celbini de çok sarkıtmamak için sadece 2 part şeklinde gönderip 5 29 haziran şeklinde bitirecekler, sarkma yok fazla
  • arkadaşlar şimdi ne zaman bozup en erken ne zaman askere alınabiliyoruz?
  • gohomeyankeetr G kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer şimdi bozdurursanız Ağustos celbine tabi olursunuz. Ağustos celbi için son başvuru tarihi 31 Mayıstır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Metallurgist

Hocam eğer şimdi bozdurursanız Ağustos celbine tabi olursunuz. Ağustos celbi için son başvuru tarihi 31 Mayıstır.
    baba başvurcam hata alıyorum üniversite mezunuyum. Eğitim bilgisi girişi yok felan diye hata veriyor. Arayarak halledilebiliyor mu acaba?
  • quote:

Okul Kayıt tarihi alanı boş olduğu için işleme e-devlet üzerinden devam edemezsiniz. En yakın askerlik şubesine müracaat etmeniz gerekmektedir...

böyle diyor. saçma sapan iş geçen dönemde aynısı dıyordu bozup gidemedik...
  • Çoban25 Ç kullanıcısına yanıt
    Benimki Er/Erbaş, 29/04 hala aynı.
    İlk kafileden gideceğim diye umut ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Baska 29.04 gorunen var mi beyler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gohomeyankeetr G kullanıcısına yanıt
    Hocam e-devletten mezuniyet belgenizi alın, en yakın zamanda da şubenize giderek işleminizi tamamlayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papaz94

Baska 29.04 gorunen var mi beyler ?
    Şu an büyük çoğunluk 29.06 olarak görüyor. 29.04 olanlardan bir kişi şubesini arayıp bu farklılığın sebebini sorarsa hem kendi hem buradaki herkes aydınlanmış olacaktır.
  • Bende de 29.06 olarak güncellenmiş. İlk iki tercihim yedek subay ve astsubay.

• quote:

Agustos celbi bildigim kadariyla temmuz agustos eylulde gidiyor normalde. Bunlardan birini secme imkani veriyor mu sistem yoksa rastgele dagitiliyor mu aylara

• Neden 29 haziran seçtiler acaba yedek subay için? Takvimde kayma mevcut ve çoğu birlik 1 ila 2 ay arası kadro olarak boş kalacak. Mehil izni kullanılırsa bu tarih uzar. Bu celpte gidecek yedek subay arkadaşlar mehil iznini muhtemelen kullanamayacaklar. Gerçi birliklere sevkleri ne koşullarda olur orası da merak konusu.

• ASKERLİK DURUM BELGESİ SORGULAMA SONUÇLARI (*)
    AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN 01/08/2020 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İLE İLİŞİĞİ YOKTUR.

Yedek subay ve astsubaylığa başvuru yapmıştım durum belgesinde böyle yazıyor anlamını bilen yardımcı olur mu?

• scandinizo S kullanıcısına yanıt
    Evet. Hizmet tercihi kısmında "bilgileri güncelle" gibi bir seçenek vardı, o tarihlerin de sıralı olarak gözüktüğü. Sanırım ordan sıralama değiştirilebişiyor. Ama sanırım sistem bunu önemsemeyip o üçünden birine otomatik atıyor. Örneğin ben "ben agustos celbinde gidecegim ama eylül ayını seçtim ve o cıktı" diyen görmedim. Sanırım sistem otomatik karar veriyor.
  • Şu an ağustos celbine tabisiniz gibi gözüküyor hocam.
  • quote:

Şu an ağustos celbine tabisiniz gibi gözüküyor hocam.
    Aynı memleketteki arkadaşlarım da Ağustos görünüyor hocam galiba Ağustos'a kaldı bizim iş.

• Hocam sen başvurunu en son hangi tarihte tamamlamıştın?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.