Şimdi Ara

379. Dönem (Mayıs 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.039
Cevap
15
Favori
222.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ağustos celbi- eylül ayında gitmek için sıralamamı eylülden itibaren yapmak mı, sarkma olursa diye ağustostan itibaren yapmak mı daha iyi olur? Ağustosta veya eylülden daha geç gitmek istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuki_ -- 14 Mayıs 2020; 12:49:25 >
  • yuki_ kullanıcısına yanıt
    O zaman sıralamana hiç dokunmayacaksın. Agustos celbine başvurup sistemin verdiği sıralamaya dokunmayacaksın.
  • Mr.Metallurgist M kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün başvuru yaptım bende celp dönemi tercihleri haziran 2020 den itibaren başlıyordu bende hiç dokunmadım haziranda çıkabilme durumu var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tezekos kullanıcısına yanıt
    Askerlik durum sorgulamanızdaki tarih nedir hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Metallurgist

Askerlik durum sorgulamanızdaki tarih nedir hocam?
    01/08/2020 yazıyor.

• tezekos kullanıcısına yanıt
    Sıralamanda neden haziran diye yazıyor bilmiyorum. Senin gibi olanlar var. Askerlik durum belgende 01.08.2020 yazıyor. Bu da demek oluyor ki agustos a tabisin. O da Ağustos-Eylül-Ekim aylarından birinde gitmen demektir.

Yani şartlar bu iken haziranda çıkma ihtimalini düşünmüyorum. Yine net bilgi almak istersen şubeni araman yeterli olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Metallurgist

Sıralamanda neden haziran diye yazıyor bilmiyorum. Senin gibi olanlar var. Askerlik durum belgende 01.08.2020 yazıyor. Bu da demek oluyor ki agustos a tabisin. O da Ağustos-Eylül-Ekim aylarından birinde gitmen demektir.

Yani şartlar bu iken haziranda çıkma ihtimalini düşünmüyorum. Yine net bilgi almak istersen şubeni araman yeterli olacaktır.
    Sağolun cevap için.

06/04/2020 tarihinde başvuru yapmıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Naperva58

06/04/2020 tarihinde başvuru yapmıştım.
    Hocam sen de benim gibi nisanda başvurmuşsun. Bende de 01/08 gözüküyor. Biz geç başvurduğumuz için sistem bizi Ağustosa atmış.
  • Evet hocam, siz ağustos celbine tabisiniz. Mayıs celbi (mayıs-haziran-temmuz) için son başvuru tarihi 28 Şubat idi.
    Sağolun cevap için. İnşallah yedek subay veya astsubaylık gelir.

• Gittim bugun askerlik subeye hatayi duzelttik abla bedelli yapmican mi diyor :)

Yedek subaya saglik kontrolunden sonra mi seciyoriz? İlk yoklama kismini yaptim orada yoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: gohomeyankeetr

Gittim bugun askerlik subeye hatayi duzelttik abla bedelli yapmican mi diyor :)

Yedek subaya saglik kontrolunden sonra mi seciyoriz? İlk yoklama kismini yaptim orada yoktu.
    Evet sağlık kontrolün onaylanınca Askerlik hizmet tercihi başlığı altından celp dönem tercihi ile beraber yapıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: yuki_

Evet sağlık kontrolün onaylanınca Askerlik hizmet tercihi başlığı altından celp dönem tercihi ile beraber yapıyorsun

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim arkadaşlar. Allah herkesin gönlüne göre versin. Kazasız belasız cümleten inşallah.
  • Arkadaşlar 2019 kasım ayında tecilimi bozmuştum. 2020 Şubat çıkmadı. Virüs vs derken hazirana kaldı. Tecili bozduğumda sağlık ocağından askerliğe elverişli kağıdı aldım. Şimdi bir daha görünmem gerekecek mi muayane için?

• Hocalarım merhaba. Mezuniyetimin üzerinden iki yıl geçtikten sonra tecil süremin bitmesinden dolayı dün askerlik şubesinden işlemlerimi yaptım yedek subay yedek astsubay er tercihinde bulundum. Benim merak ettiğim bir soru var farklı cevaplar aldım bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Varsayalım ki yedek subaylık çıktı ve araştırdığım, anladığım kadarıyla ağustos celbine kaldığım için subaylık çıkmasından dolayı ağustosun başında askere gitmek zorunda olacam ama ben yaklaşık bir birbuçuk ay sonra gidersem ne olur? Subaylık hakkım yanar mı yanmaz mı? Yanarsa bir cezası var mıdır? Yanmazsa da bir cezası var mıdır varsa o ceza ne olur?
    Erler de devre kaybı olayını biliyorum ama bu subaylara da oluyor mu? Askerlik şubesinden farklı iki zaman da sorduğum da birincisinde subaylık hakkın yanar dendi öyle olduğunu düşündüm dün işlemlerimi yapmak için gittiğimde ise orada görev yapan bir astsubay vardı hakkın yanmaz dedi devre kaybı şeklinde gidersin cezası olur dedi ama cezasının ne olacağını net bir şekilde söylemedi. Benim için önemli bir konu bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler hayırlı ramazanlar.

• Bir de merak ettiğim tüm celp dönemlerine ait ayrı başılkalr yapılmış da ağustos celbi için Niye hala oluşturulmamış :) maksat orada aynı dönemde gidecek olan arkadaşlarla iletişim halinde olup bilgi alış verişinde bulunmak için.

• Arkadaşlar merhaba. Lisans mezunu arkadaşlara bir sorum olacak. Şubat ayında başvuru yapıp yedek subaylık için evet dedim. Bugun e devletten ' Askerlık hizmet tercihi ' bölümüne girdiğimde bilgilerim kısmında ''Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığı kayıtlarına göre üniversite mezuniyet bilginiz bulunmamaktadır.'' yazısı karşıma cıktı. Lisans mezunuyum ve e devlette mezun oldugum görünüyor. Acaba mezun olduğum MSB ye bildirilmedimi? Beraber tecil bozdurdugum lisans mezunu arkadasımda da aynı yazı çıkıyor. Benim gibi yedek subaylık isteginde bulunan arkadaşlarda bu sorunu yaşayan varmı acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Keremyiğit K kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba. Merak etme korkulacak bir durum söz konusu değil. "Hizmet Tercihi" kısmındaki bilgilere bakarken okul durumu herkeste öyle gözüküyor. Okul bilgilerinin MSB ye gitmemesi gibi bir şey söz konusu değil. Zaten okul bilgin gitmemiş olsaydı yedek subaylığa başvuruyu hiç yapamazdın. Aklına bir şey takılmasın o konuda. Herkeste öyle. İçin rahat olsun.
  • infazci captain kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam. Bir önceki sağlık kontrolün hala geçerli. Eğer başvurunu iptal edip başka bir zaman tekrardan başvurmuş olsaydın sağlık kontrolu tekrar gerekecekti. Şu an senin sağlık kontrolün hala geçerli.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.