Şimdi Ara

379. Dönem (Mayıs 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.039
Cevap
15
Favori
222.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende de 29.06.2020 olarak güncellenmiş yedek subaylık işaretlememiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de durum aynı 29/06/2020 olarak değişmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: ameka

Bende de durum aynı 29/06/2020 olarak değişmiş
    Sen yedek subay olarak başvurmuş muydun bir de meslek ne ?
  • Er olarak başvuran bazı arkadaşlarım da 29.06 olarak görüyor. Sistem herkesi o tarih olarak gösteriyor sanırım.
  • Muhammed Keskin M kullanıcısına yanıt
    Yedek subaylığa başvurmuştum hocam meslek otomotiv mühendisliği.

• yedek subaylığa başvurmuştum. enerji müh. beni de 29.06'ya atmış. bence bu durumu en iyi şu şekilde öğreniriz. tıp bölümü gibi asteğmenliği kesin olanları da 29.06'ya atmışsa sıkıntı yoktur
  • Şubat ayında ben de yedek subaylığa başvurmuştum. Makine müh mezunuyum. Bende de 29.06 olarak görünüyor.

• Sanırım 29.04 olan herkesi otomatik olarak 29.06 olarak değiştirmişler. Benimki de aynı şekilde değişmiş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar olay buymuş cimer böyle cevaplamış yedek subaylığa veya astsubaylığa başvuranların tarihi bu yüzden değişmiş
    379. Dönem (Mayıs 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunemre123 -- 11 Mayıs 2020; 21:56:4 >
  • Yani biz yedek subay veya yedek astsubay olarak mi gidicez ?

• Papaz94 P kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam 28 mayıs 1 haziran arasında sınıflandırmamız açıklanacak er olarak çıkarsa 5 haziran asteğmenlik veya astsubaylık çıkarsa 29 haziranda gidiyoruz. Bunları tercih edenlerin tarihi değişmiş o yüzden

• Herkese merhaba. Bende Şubat da tecil bozdurdum . Lisans mezunu hemşireyim . 29/06/2020 olarak güncellenmiş benimde

• yunemre123 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam benimde durum belgemde 29,06,2020 gözüküyor. Yedek subaylık ve Astsubaylık ilk 2 tercihim olarak başvurmuştum. Örnek veriyorum subaylık çıkarsa askerliğimi tekrar uzatabilir miyim ? Uzatabilirsem tekrar ne zaman askere gönderiliyorum acaba teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MücahitBayram55 -- 12 Mayıs 2020; 2:21:4 >
  • MücahitBayram55 M kullanıcısına yanıt
    Tecil süren kadar uzatabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim hala 29.04 gösteriyor. Geçen sene TEMMUZ ayında Yedek Astsubaylık için başvurmuştum 1 senedir bekliyorum. İnş bu dönem giderim. Bu arada Deniz ve Liman İşl. mezunuyum.
    379. Dönem (Mayıs 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvnt41 -- 12 Mayıs 2020; 10:53:38 >
  • lvnt41 kullanıcısına yanıt
    Sizin siniflandirmaniz yapilmis gozukuyor ama ne çikti acaba

• lvnt41 kullanıcısına yanıt
    Erteleme işlemi filan yaptın mı? yapmadıysan teslim olman gerek,farkında olmadan asker kaçağı olabilirsin e-devlet üzerinden kontrol et istersen.
  • Arkadaşlar.. herkese merhabalar. Umarım hepinizin istediği gibi sonuçlar çıkar.

Benim sorum şu: Ben geçen ay tercih işlemlerimi yaptım -sınıflandırma sonuçları ertelenince-.

Şimdi benim askerlik durum belgemde 01/08/2020 olarak göüzüküyor hala. Sanırım ben bir sonraki celbe kaldım büyük ihtimalle değil mi?
  • rasitdemir R kullanıcısına yanıt
    Neyi kontrol ediyim e-devlette, nerden bakayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: lvnt41

Neyi kontrol ediyim e-devlette, nerden bakayım.
    Er sınıflandırma ya da yedek sınıflandırma yaz e devlette arama kısmına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çoban25 -- 12 Mayıs 2020; 22:18:46 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.