Şimdi Ara

379. Dönem (Mayıs 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.039
Cevap
15
Favori
222.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sayfa Bulunamadı
    https://www.whatsapp.com/unsupportedbrowser

379. Ydk Astsubay - Subay

İlgili arkadaşlar grubumuza katılım sağlayabilirler.

• wolkeyno1903 W kullanıcısına yanıt
    Myo mezunuyum, yedek ast. tercihi yaptım ama 05.06 yazıyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar durum belgemde 29.06.2020 yazıyor bazı arkadaşlarımın 05.06.2020 olarak güncellenmiş.
    Ben kesin olarak 29 hazirandamı gideceğim nasıl olacak ?
  • Mr.Metallurgist M kullanıcısına yanıt
    Yedek astsubaylara yetişemedim, sayılarını bilemeyeceğim.

Yedek subaylık da en çok alan yerler Polatlı topçu ile Tuzla piyade, ikisi de 600-700er kişi alıyor.
    Havada Kütahya tek yer. Orası da 100-200 kişi alıyor dönem başına. 373-376 dönemler alınan aday sayısı sırasıyla 98-189-157-167 idi. Hava savunma Konya var ama orası karaya giriyor sanırım.
    Deniz kuvvetlerinde Yalova ve İzmir'de eğitim birlikleri var sanırım. İkisi beraber almıyor, dönüşümlü alıyorlar diye biliyorum. Burası da tahminim dönem başı 200 civarı aday alır.
    Sağlıkçılar Samsun'da eğitim alıyor. Sayıları hakkında bilgim yok.
    Jandarma için Foça tek yer diye biliyorum.
    Mamak MEBS okulu var
    Isparta komando var.
    Başka varsa aklıma gelmiyor.
    Toplasan dönem başı 2000-3000 arası aday alınır diye düşünüyorum.

Arada yeni açılan veya kapanan yerler olabilir. Mesela Kütahya 370. Dönemde başladı yedek subay almaya. Daha önceleri Polatlı'dan devşirme yedek subaylar hava kuvvetlerine geliyormuş.

• a-f-h A kullanıcısına yanıt
    376. Dönemden itibaren Jandarma yedek subay eğitimi Foça'dan Çanakkale 116'ya alındı. Veterinerler de Gemlik'de eğitim görüyorlar.
  • Haberlerde askere gidilmeden 4 gün öncesinde covid19 testi yapılacak yazıyor tarih olarak sıkıntı olacaktır 5 haziranda gidecekler için bu işin detayını yapmamız gerekeni bilen var mı?

• Selam arkadaşlar,

24 Nisanda açıklanması gereken sınıflandırma sonuçları 24 Mayıs’ta mı açıklanacak, kesin bilgisi olan var mı?

Askerlik durum belgesinde 29.06.2020 tarihine kadar ilişiği yoktur, yazıyor.

• Aynı şekilde bende de 29.06 tarihine kadar ilişiği yoktur yazıyor, bizler temmuz veya ağustos celbine mi kaymış olduk ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61B7652C7

Bu mesaj silindi.
    Aynen tamamen boş iş, hastane'de testi yaptırdın çıktıktan sonra bulaştı nasıl olacak, direk askeri'ye ye teleport mu atacacak insanlar. Bu tavsiyeleri kim veriyor bilmiyorum ama mantıktan uzak.
  • furkanspecial F kullanıcısına yanıt
    "Bir sürü" derken başka nerde hata var babaş? Burda ve özelden kaç kişiyi doğru bilgilendirerek huzursuzluk ve kafa karışıklıklarını giderip yol gösterip sonunda da şubeden de aynı onayı alıp onlarca teşekkür alındı burada. Madem çok değerli ve doğru bilgiler sende ve bütün forumu okuyarak benim yazdığım her şeyin baştan aşağı yanlış olduğunu gördün, o zaman neden o zamandan beri uyarmadın varsa bi hata düzeltmek için? Amacın yardımcı olmaksa zamanında müdahale etseydin?

Ha hastanede yapılmış ha en yakın şubede, bu testin 2-3 haziranda herkese yapılacağı gerçeğini değiştiriyor mu? Uyarma ve düzeltme derdindeysen de, usulüne uygun bir şekilde yap.

Keyifli forumlar hocam.
  • Mr.Metallurgist M kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgiler verdiğiniz zamanlarda mesajları görsem düzeltirdim zaten. Konu için yanlış bilgiler var diye bir söylemim yok benim sadece sizin hemen hemen bütün mesajlarda bilgisiz bir şekilde insanları yanlış yönlendirmelerinizi ve kişisel görüşlerinizi gerçek bilgilermiş gibi yazdığınızı gördüm uyardım hitabımda da kötü birşey göremiyorum.

• furkanspecial F kullanıcısına yanıt
    Kişisel görüş dediğiniz muhtemelen sadece bu hastane konusu? Öyle ise sadece onu belirtmen yeterli. Onun dışında verdiğim bilgilerin dayanağı çoğu zaman msb açıklaması, Akar'ın röportajda sorulara verdikleri ve ilgili askeri şubeden telefonla alınan bilgilerdi. Verdiğim tavsiyelere gelince cümlelerime her zaman "bence" diye başlamış veya bitirmişimdir ve ardından mutlaka "siz yine de şubeyi mutlaka arayıp sorun ki problem cıkmasın hocam" diye uyarmışımdır.

@furkanspecial kardeşe hak veren ve yanlış yönlendirip hata yapmalarına ve işlerini aksatmaya sebep olduğum kişiler olduysa da buradan veya özelden yazabilirler. Telafi edilebilecek hata varsa üstüne konuşalım.
  • Tecil hakkı olup ta erkenden askere gitmek için e devletten işlem yapan arkadaşlar nasıl yaptılar. Önce tecil ertelemenizi iptal edip sonra mı askerlik hizmet tercihlerinizi yaptınız.?
  • ssali S kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. Tecil hakkın devam ederken edevlet üzerinden "Asal Yoklama Başvurusu" nu yapıp doldurup tamamladığında otomatik olarak olacaktır. Zaten yoklama başvurusu sonrasında "Askerlik Durum Sorgulama" yaptığında ilgili tarihin değiştiğini göreceksin.
  • Celp tarihim 05.06 Ben de kronik astım var şu salgın iyice bir durulsun öyle gitmek istiyorum .Test olmayanlar sevk edilmeyecek diye bir haber duydum .Test yaptırmazsam bi daha ki celp donemine mi kalırım.Herhangi bir yaptırımı olur mu?Olursa ne olur bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.