Şimdi Ara

38 Tl lik istem dışı görüşme. 0 888 nolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
46.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Annemin bu ayki faturası kabarık geline detayına baktık. 0888 233.... nolu bir numarayla 24 dk. görüşülmüş, faturayada 38 tl yansıltılmış.
    Bu numara neyin nesi.
    Annem 28 dk görüşmüş olamaz, kendiside böyle bi arama yapmadığını söylüyor.
    Bu konuda paramızı geri alabilirmiyiz.
    Türkcell i aradık sesli yanıt sistemi dedi.
    Bu durumun bir daha başımıza gelmemsi için ne yapmamız gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem

Annemin bu ayki faturası kabarık geline detayına baktık. 0888 233.... nolu bir numarayla 24 dk. görüşülmüş, faturayada 38 tl yansıltılmış.
    Bu numara neyin nesi.

38 Tl lik istem dışı görüşme. 0 888 nolu

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem

Annemin bu ayki faturası kabarık geline detayına baktık. 0888 233.... nolu bir numarayla 24 dk. görüşülmüş, faturayada 38 tl yansıltılmış.
    Bu numara neyin nesi.

hattınızı 888li numaralara müşteri hizmetlerinden kapatabilirsiniz
  • pegasus airlines 888 li numaraya geçmiş.

pegasus müşteri hizmetleri 0888 288 18 18

* 0888 288 18 18 numaramız tüm kullanıcılar için (Türk Telekom, Turkcell, Vodafone, Avea) dakikası 1,5 TL/dk (vergiler dahil) olup operatörünüz tarafından faturanıza yansıtılacaktır. Türk Telekom, Turkcell ve Avea aboneleri için ücretlendirme periyodu 1 sn, Vodafone aboneleri için 6 sn’ dir.

dikkat edin fatura şişmesin.
  • arkadaş ben bu 1sn, 6 saniye mevzusunu anlamıyorum ne demek.
    her 1,5tl/dk ise ben 1 dk konuştuğumda 1,5 tl ödemeyecekmiyim. peki bu ücretlendirme periyodu 1sn, 6 saniye ne oluyor. her 6 snbir 1,5tl mi kitliyor operatör?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maslan41

arkadaş ben bu 1sn, 6 saniye mevzusunu anlamıyorum ne demek.
    her 1,5tl/dk ise ben 1 dk konuştuğumda 1,5 tl ödemeyecekmiyim. peki bu ücretlendirme periyodu 1sn, 6 saniye ne oluyor. her 6 snbir 1,5tl mi kitliyor operatör?

Yok her saniye 1.5 lira
    1.5/6 yapıp çıkan sonucu kaç tane 6 snlik görüşme yaptıysanız onunla çarpıp ücret bulunuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

quote:

Yok her saniye 1.5 lira
    1.5/6 yapıp çıkan sonucu kaç tane 6 snlik görüşme yaptıysanız onunla çarpıp ücret bulunuyor

6 sn. olduktan sonra 1 dk. olarak alıyor diye biliyorum ben. Yani 6 sn. konuşursan 1 dk. oluyor ve 1:06 dk. konuşursan 2 dk. gibi. Yanlış mı biliyorum?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkeSutcu

quote:

quote:

Yok her saniye 1.5 lira

6 sn. olduktan sonra 1 dk. olarak alıyor diye biliyorum ben. Yani 6 sn. konuşursan 1 dk. oluyor ve 1:06 dk. konuşursan 2 dk. gibi. Yanlış mı biliyorum?

Genelde dakika bazlı ücretlendirme olur.

Ayrıca bu habere dikkat,
    http://m.hurriyet.com.tr/Haber?id=28305939

• Mesaj 2013 de atılmış. Sene olmuş 2015 hala aynı dolandırıcılık yöntemi. Kimsede buna dur demiyor.

Haberde izlediğime göre 888 li numara yurt dışından sizi ödemeli arıyor. Ama siz anlamıyorsunuz çünkü size ödemeli olduğu bildirilmiyor.
    Telefonu açar açmaz yurt dışı uluslararası dolaşım ücretine tabi tutuluyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmaz-imr -- 27 Şubat 2015; 19:44:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz-imr

Mesaj 2013 de atılmış. Sene olmuş 2015 hala aynı dolandırıcılık yöntemi. Kimsede buna dur demiyor.

Haberde izlediğime göre 888 li numara yurt dışından sizi ödemeli arıyor. Ama siz anlamıyorsunuz çünkü size ödemeli olduğu bildirilmiyor.
    Telefonu açar açmaz yurt dışı uluslararası dolaşım ücretine tabi tutuluyorsunuz.

Tanımadığım numaralara cevap vermez oldum.

Ortalık dolandırıcı kaynıyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturalilarda 6sn 6sn olarak düşer paketten faturasız da 1.sn de 1 dk düşer 61.sn de yine 1 dk düşer

• Hattı yurtdışıni aramaya kapatirsak bir sorun olmaz diye düşünüyorum.

• quote:

Hattı yurtdışıni aramaya kapatirsak bir sorun olmaz diye düşünüyorum.

yurtdışını aramaya ve roaminge kapalı hocam.
    yine de arayan numaralara dikkat etmek lazım.
  • işte bu yüzden daima faturasız hat kullanıyorum.kafam rahat
  • maslan41 M kullanıcısına yanıt
    6 saniye ve katları şeklinde dakikadan düşer. örnek 10 dakikanız var diyelim 23 saniye görüşme yaptınız diyelim. 1 dakikanız değil de 24 saniyeniz eksilir dakikanızdan. 13 saniye görüştünüz diyelim sistem 18 saniyeye tamamlar ve 18 saniye düşer. Bazı tarifelerde bu 60 saniyedir. örneğin yurtdışında kullanım paketleri gibi. 1 saniyede görüşseniz 60 saniyeniz dakikanızdan düşer. Bu mantıkta "alo beni ara" vs. deyip kapatmak yerine 60 saniye kadar derdinizi anlatabilirsiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZombieK

6 saniye ve katları şeklinde dakikadan düşer. örnek 10 dakikanız var diyelim 23 saniye görüşme yaptınız diyelim. 1 dakikanız değil de 24 saniyeniz eksilir dakikanızdan. 13 saniye görüştünüz diyelim sistem 18 saniyeye tamamlar ve 18 saniye düşer. Bazı tarifelerde bu 60 saniyedir. örneğin yurtdışında kullanım paketleri gibi. 1 saniyede görüşseniz 60 saniyeniz dakikanızdan düşer. Bu mantıkta "alo beni ara" vs. deyip kapatmak yerine 60 saniye kadar derdinizi anlatabilirsiniz :)

vodafo böyle değil. 2.sn de olsa 10 sn. de olsa 46.5 krş görüşme ücretlendirildi diyor. sokacam bunların tarifesine. faturalıya geçtüm ya.
    ilk defa hazır kartlı kullandım. aman aman birdaha evimin etrafından bile geçirmem.
  • Dakikası 1,5₺, ücretlendirme periyodu 6 saniye ise, ilk bağlantı anında 15kuruş ücretlendirir, ondan sonra her 6 saniyede bir yine 15 kuruş düşer. 54-60 saniye arası konuşursanız 1 dakika ücreti olan 1,5₺ ödemiş olursunuz. 61. saniyede yine 15 kuruş daha ilave olur.
    Yani dakika ücretini 60/6=10'a böler ve altı saniyede bir hesaba yansıtır.
    Ücretlendirme periyodu 1 saniye ise, her saniye ücretin 1/60'ını hesaba yansıtır.
    Özet: Ücretlendirme periyodu ne kadar düşükse kullanıcı için o kadar avantajlıdır.

• 0888 ile başlayan özel servis numaralarıdır ve dakika ücreti çok fazladır.
  • Bana da dün kısa mesaj olarak geldi. Yıl 2017 olmuş 4 yılda değişen birşey olmamış.

İşin garibi soyadımı da biliyor.

Sayin d** EBRU sizden TELEFON beklemektedir. Onu daha fazla bekletmemek icin HEMEN +908882992828 i Arayiniz

+90 888 299 28 28

• nitella kullanıcısına yanıt
    Karı milleti bekletmeye gelmez arasaydın hemen

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.