Şimdi Ara

380. Dönem (Ağustos 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
11
Favori
93.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Yedek Astsubay kazanan var mı acaba? Boy-kilo soruluyor mu?
  • yedek subay istanbul tuzla piyade nasıldır? eğitimi kaç ay eğitim bittikten sonra başka illere aktarılıyor mu?
  • Arkadaşlar merhaba ağustos ayı için yedek subay olarak görünüyorum ancak kpssye çalışmam gerekiyor.Birliğime katılmadığım zaman ne gibi bir yaptırımı olur biln var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanoka

yedek subay istanbul tuzla piyade nasıldır? eğitimi kaç ay eğitim bittikten sonra başka illere aktarılıyor mu?
    kura ile aktarılacak snaırım benim de orası ben de merak ediyorum eğitimleri
  • derslere iyi çalışırsak yer seçme gibi bir şans oluyor mu?
  • 57’inci Topçu Tugay Komutan Yardımcılığı, İzmir-Menemen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sesegayi batiran adam kullanıcısına yanıt
    benimde aynı yer aynı tarihler :) hayırlı olsun hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanoka

derslere iyi çalışırsak yer seçme gibi bir şans oluyor mu?
    %10'luk dilime girmiş olanlar seçebiliyordu sanırım o da ancak açılan yerler arasından seçebiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekzadee -- 29 Temmuz 2020; 14:22:4 >
  • ozanoka O kullanıcısına yanıt
    Derece yapan ilk 10 kişi hocam

• yedek subay haricindekiler , gidin de ebenizinkini görün diycem pardon ama , biz de sizin gibi vatan aşkıyla yanıp :P askeriyesine nefret eder seviyeye gelenlerden olduk . şu anki aklım işim gelirim olsa paralı yapardım . neme lazım . okumuş kültürlü insanlara ihtiyacı var şu ülkenin . ben türkiyenin en manyaklarının psikopatlarının toplandığı bir birlikte , istanbul gata denilen tımarhane ve ş. sız gaddar askeri doktorlarının olduğu yere yakın yaptım . nalet olsun ya gidip kurşun yiyip şehit olsaydım daha az çekmiş olurdum . parasını verip yapardım .
  • Yedek subay çıkan arkadaşlar 2. 6 ay ve Komando seçeneklerine evet dedi mi? Bunlara evet dersek yedek subay çıkma ihtimali artıyor mu?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiro Battousai

Yedek subay çıkan arkadaşlar 2. 6 ay ve Komando seçeneklerine evet dedi mi? Bunlara evet dersek yedek subay çıkma ihtimali artıyor mu?..
    ben 2. 6 aya demedim diğerlerine evet demiştim ama arkadaşlarımdan bazıları sadece yedek subaya evet demişti onlara da çıktı fark etmiyor sanırım
  • İstihkâm Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı - Narlıdere/İzmir
    3Eylül
    Er
  • Meslekçi miyiz takım komutanı mı onu nasıl öğrenebiliriz beyler, birliğe teslim olduğumuz da mı belli olur. İzmir deniz er eğitim merkezi yedek subay var mı benden başka?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Samsun’a cikanlari 20 kisilik grubumuza ekleyebilirim.

• Sonuç ekranında topçu yazıyorsa büyük ihtimal meslek kurasıdır. Sevk belgenizi sistemden aldığınızda muv özelliği satırında meslek kurası yazar.

@ozrek09

Hayırlı olsun mezun olduğunuz bölüm neydi? 373. Dönemde oradaydım. Kurslar taburundasınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 29 Temmuz 2020; 15:55:14 >
  • ULŞ., PER.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI EĞT.A.K.LIĞI 2 NCİ ULŞ.ER EĞT.TB. KH. VE KH.TK./ALAŞEHİR

Hayırlı olsun ne diyelim.
  • MachinaeSupremacy kullanıcısına yanıt
    Yedek subay öğretmen mi çıktı sizin?

• quote:

Orijinalden alıntı: denizb13

Teciliniz haziranda bittiği için büyük ihtimalle Ağustos/Eylül dönemine verir. Yani Kasım'ı başa alsanızda pek fayda etmez diye düşünüyorum. Zaten sınıflandırmalar bu hafta içinde açıklanır az bir süre kaldı artık.
    Önceden sevk tarihini kapsayan sağlık raporu alındığında otomatik olarak diğer celbe atıyordu. Hâlâ devam ediyor mu bilmiyorum. Bunun için şubeden bilgi alabilirsin.
    merhaba bugun askerlik şubeye gittim. Ağustos 4 ile 8 arası gitmen lazım diyoru "Eğirdir dag komando okulu" bedelliye basvur dedi. sistemde "Daha önce başka bir statüde sınıflandırıldığınız ve bedelli askerlik hakkınız bulunmadığından bu hizmeti kullanamazsınız." yazıyorum basvuramiyorum. sorum su ben yüksek lisans kaydolamadan ağustosta askere gitmek zorunda miyim? gitmezsem yurtdisina çıkmamda sikinti olur mu ya da vize muhabbetini beklemeden uzaktan eğitim yüksek lisansa mi başvursam? baya karisik oldu biliyorum

• Adolf_Hitler kullanıcısına yanıt
    Ben onu personel subay okumuşum.

Düzelttim şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tmp341 -- 29 Temmuz 2020; 17:1:18 >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.