Şimdi Ara

380. Dönem (Ağustos 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
11
Favori
93.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eturker2626

Birkaç sefer düzelttim maalesef hep aynı, telegram grubunda da WhatsApp linki var oradan deneyebilirsiniz
    Telefonunuzu atin ozelden ben ekleyeyim sizi, sonra karar verirsiniz gruptakilerle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubi5897

Valla şansınıza bağlı benim hayat boyu hiç şansım gülmedi burada da gülmedi şaşırtmadı yani
    aynen öyle dedim bugün kendime hocam, kaldığı yerden devam hayat
  • Arkadaşıma burdur komando eğitim okulu çıkmış, usta birliği neresi düşer sizce?
  • Shiro Battousai kullanıcısına yanıt
    Sizin belli oldu mu yeriniz yoksa başvuru yapmadınız mı daha ? Ben çok güvenmiştim yedek subaylığa çok demoralize oldum ama bakalım askerden sonra marketlerde çalışan ilk mühendis ben olmayacağım sonda olmam ya market ya burger king hayat devam ediyor.
  • daha onceye bakar kalmistim temmuza ayinin sonuna kadar kardeş tehciri yaptırdım. dun askerlik şubeye gittim 4-8 Ağustos celbi diyor ancak edevlette
    "Hakkınızda er sınıflandırma sonucu bulunmamaktadır." benim devlette mi sikinti var?
  • Evrak alma başlangıç ve evrak alma bitiş tarihi 8 Ağustos olarak görünüyor. Tam olarak ne yapmam gerekiyor? 4'ünde Asal Sevk Başvurusu yapacağım, 8ine kadar belgeleri hazırlayıp vermem mi gerekiyor?
  • Klaore K kullanıcısına yanıt
    sen benim ve arkadaşlarımın birliğine geliyosun. hayırlı olsun bakalım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ben Gelibolu'da komutanım. GELİBOLU ve İZMİR NARLIDERE çıkanlar bana ulaşsın yardımcı olmaya çalışırım vakit buldukça.

• PieCeSs kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. devrelerim komutanın olucak.

• Ne zaman birliğe teslim olmamız gerekiyor? 4-8 ağustos arası sevk belgesini temin ettikten sonra ne kadar süre verirler bize?

• engog kullanıcısına yanıt
    Sevk belgesini aldığınızda herşey orada yazar. Ne kadar yol izniniz var sınıfınız ne vs. gibi

• Kütahya Have Er Eğitim Tugay - Yedek Astsubay adayı yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: kubi5897

Sizin belli oldu mu yeriniz yoksa başvuru yapmadınız mı daha ? Ben çok güvenmiştim yedek subaylığa çok demoralize oldum ama bakalım askerden sonra marketlerde çalışan ilk mühendis ben olmayacağım sonda olmam ya market ya burger king hayat devam ediyor.
    eylülde belli olacak hocam kasım celbiyle gidecem. çıksa daha iyi tabii ama er olarak da en azından aradan çıkmış olacak. bim'e girerken bile askerlik şartı arıyorlar..
  • 57 NCİ TOP.TUG. KH. VE KH.BL./BORNOVA

6 aydır bekliyorum bari yedek subaylık çıksaydı. kimler var buraya giden yardımcı olalım birbirimize.

• Arkadaşlar corona yüzünden dağıtım olmayacak mı? Ustalığı da acemilik yaptığımız yerde mi yapacağız ?
  • hayır yok öyle birşey. şu an sadece bireysel değil askeriye otobüsle uçakla dağıtıyor usta birliklerine

• Merhabalar arkadaşlar. Öncelikle herkesin bayramını kutlarım. Uzun zamandır bazı büyük problemlerden dolayı aranızda olamadım. Bu problemlerden dolayı da askerliğimi erteledim. Kütahya yedek subay çıkmış bugün bakma fırsatım oldu ama erteleme yapmıştım. Sorum şu ki erteleme iptali yapıp gidebiliyormuyum şimdi ben. Şimdiden çok teşekkürler. Tekrardan kurban bayramınız mübarek olsun saygılarımla..

• Görmeyen arkadaşlar için Çanakkale ydk telegram grubumuz.
    telegram
    Ç.KALE 116.J. EĞT.A.K.LIĞI/MERKEZ / MERKEZ/ÇANAKKALE / ÇANAKKALE
    https://t.me/jandarma116E

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.