Şimdi Ara

380. Dönem (Ağustos 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
11
Favori
93.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iyi bayramlar. Bir hafta sonra gidecekler için bir sorum olacaktı. Sevk belgelerimiz 8 Ağustosta mı alınacak yoksa virüs testimiz negatif çıkar çıkmaz alabilecek miyiz sevk kağıtlarını?
  • LaSexTa kullanıcısına yanıt
    Hocam, çıktı mı sizin asker öğretmenlik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytkners

Hocam, çıktı mı sizin asker öğretmenlik
    Evet hocam. Çok şükür çıktı.
  • LaSexTa kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Bana da çıktı çok şükür. Numaraları alalım da irtibata geçelim hocam uygunsa sizin içindr

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar yedek subayda takim komutani veya meslekci oldugu ne zaman belli olur. Piyade gozukuyor bende sadece. Ayrica ikisinin avantajlari ve dezavantajı nedir. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozanoka O kullanıcısına yanıt
    Kayra.kayra K kullanıcısına yanıt
    Yedek subaylık için sizi şu konuya alayım.
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/136509432

Sonuç ekranında piyade yazıyorsa takım komutanısınız. Topçu yazanlar meslek kurası oluyor.

@Kayra.kayra
    Tecil bozup tekrar aynı yere gidebilirsiniz ama tecil bozup en geç 8 ağustosa kadar işlemleriniz yetişir mi emin değilim. 4-8 ağustosta covid testi alınacak, sonuç negatif çıkarsa sistemden sevk belgenizi alabileceksiniz.
    Aceleniz ve tecilin bitmesi sorununuz yoksa Kasım celbine de gidebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 1 Ağustos 2020; 21:13:3 >
  • ironcarbonom kullanıcısına yanıt
    Bedelliye başvurmanız için tecil hakkınızın olması lazım. Onun için de yüksek lisansa baslamanız lazım ama bu kadar sürede olur mu bilemiyorum. Eğer gitmeyip bakaya kalırsanız bedelli hakkınızı kaybedersiniz. Bu durumda yurt dışına çıkabilirmisiniz onu bilmiyorum maalesef.

Bu arada benim de eğirdir dağ komando. Gelecek olursanız mesaj atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizb13 -- 2 Ağustos 2020; 2:18:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atgmreyiz A kullanıcısına yanıt
    Benimde izmir çıktı yedek subay merak ettiğim soruları insta ya da wp dan sorabilir miyim?

• engog kullanıcısına yanıt
    merhabalar hocam, ben de izmir deniz er eğitim merkezi yedek subay, pmleşebiliriz :)

izmir deniz er eğitim yedek subay
    sınıf: deniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aknykc -- 2 Ağustos 2020; 23:5:24 >
  • izmir narlıdere istihkam yedek subay var mı arkadaşlar? bana orası çıktı 8 ağustos teslim
  • tuzla yedek subay whatsap grubu var mıdır. Yeni veya eski
  • Tuzla piyade okulu yedek subay WhatsApp grubu kurdum sizde katılabilirsiniz.
    https://www.whatsapp.com/unsupportedbrowser

• Arkadaşlar merhaba, İngilizce öğretmenliği mezunuyum.
    Yedek subay çıkma şansı nedir?
    Çıkarsa da takım komutanı mı meslekçi mi gelir sizce?
    Teşekkürler.
    Bu celp için sormuyorum.

• yusufmerhey kullanıcısına yanıt
    askeri öğretmenlik başvurup vurmadığınızı bilmiyorum. Ancak direk asteğmenlik için meslekçiler %90 mühendis, sağlık, hukuk bölümlerinden seçiliyor. genelde öğretmenler tkçı oluyor. meslekçi olmanız çok düşük bir ihtimal mayıs jandarma için 176 meslekçi de 1 tane ingilizce mezunu vardı düşünün yani allah bilir o kasım celbinde kaç kişi başvuracak da kaç tanesine çıkacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer3123 -- 3 Ağustos 2020; 12:51:25 >
  • aknykc kullanıcısına yanıt
    +1 benim de aynı yer. Meslek kurası mı oluyor acaba?
  • Atgmreyiz A kullanıcısına yanıt
    Sitenin telefon numarası doğrulama işlemini kabul etmiyorum izmire gideceğim bende yedek subay olarak merak ettiğim bir kaç soruyu sormak için insta varsa yazabilir misin oradan insta:bjuhll
  • quote:

Orijinalden alıntı: a-f-h

Yedek subaylık için sizi şu konuya alayım.
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/136509432

Sonuç ekranında piyade yazıyorsa takım komutanısınız. Topçu yazanlar meslek kurası oluyor.

@Kayra.kayra
    Tecil bozup tekrar aynı yere gidebilirsiniz ama tecil bozup en geç 8 ağustosa kadar işlemleriniz yetişir mi emin değilim. 4-8 ağustosta covid testi alınacak, sonuç negatif çıkarsa sistemden sevk belgenizi alabileceksiniz.
    Aceleniz ve tecilin bitmesi sorununuz yoksa Kasım celbine de gidebilirsiniz.
    Çok teşekkür ederim 🙏

• quote:

Orijinalden alıntı: zafer3123

askeri öğretmenlik başvurup vurmadığınızı bilmiyorum. Ancak direk asteğmenlik için meslekçiler %90 mühendis, sağlık, hukuk bölümlerinden seçiliyor. genelde öğretmenler tkçı oluyor. meslekçi olmanız çok düşük bir ihtimal mayıs jandarma için 176 meslekçi de 1 tane ingilizce mezunu vardı düşünün yani allah bilir o kasım celbinde kaç kişi başvuracak da kaç tanesine çıkacak...
    Çok teşekkürler hocam.
    Peki TK çok zor mudur, maaş çok farkeder mi?
    Mesela TK yerine erlik daha mı iyi sizce?
    Ben daha yeni mezun oldum askeri öğretmenlik için başvurmadım dolayısıyla.
    Zaten daha askerlik için de başvurmadım.
    Asteğmenliğe çok heveslenmiştim ama üzüldüm şimdi.
    Yedek astsubaylık nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufmerhey -- 3 Ağustos 2020; 14:43:34 >

• Bir de diğer sorum, TK gelirse acemi birliği bittikten sonra tekrar soruluyor mu bana, "Yedek subaylık ister misiniz?" diye?

• yusufmerhey kullanıcısına yanıt
    meslekçiler 1 ay eğitim alırken tklar 2.5(10 hafta) ay alıyor acemi eğitimini, eğitim süresince askeri öğrenci maaşı veriliyor 400-500 tl ücret alıyor kafadan 1.5 ay gidiyor zaten. meslekçiler sadece yazılı sınavlardan puan alırken tkçılarda durum farklı spor felan da giriyor işin içine bunun bide şu yönü var meslekçiler 3 ay kala teğmen oluyor. tkçılar 1 ay kala oluyor. oradan da bi toplam 2 bin civarı fark atıyor. meslekçiler bence her türlü daha avantajlı.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.