Şimdi Ara

382. Dönem (Şubat 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.312
Cevap
28
Favori
296.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şuan başvuru sürecindeyiz. Bu ay son.

• rev4adv kullanıcısına yanıt
    Resmi olarak açıklandı mı son günün 30 kasım olduğu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Doğan96 kullanıcısına yanıt

Kardeşim ben Liste başına celp dönemi olarak Şubat 2020 yaptım en son tercihe ocak 2021 yaptım askerlik tercihi olarakta 1.Yedek Subay yaptım bir şey olacağını zannetmiyorum ama sen bilirsin hem zaten Lisans mezunu olduğun için Otomatik olarak Yedek Subay adayı olduğun için bir sıkıntı olmaz diye biliyorum ben aradığımda Ocak ayının 15 ni bekleyin sınıflandırmanız açıklanacak dendi ama yine de arada bir kontrol ediyorum bir de eğer askerlik durum belgesinde 01.02.2021 yazıyor ise bir sıkıntı olmaz merak etme.Birde o aralık 2020 yi 13. tercih bölümüne atarsan otomatik olarak siliniyor Yedek Subay Adyı olduğun için Ocak 2021 atılıyor Şubat ayı kalıyor geriye ama bir şey öğrenirsen bu konuda mesaj atta bizde ona göre hareket edelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fknky4285 -- 8 Kasım 2020; 17:54:43 >
  • fknky4285 F kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim kardeşim. Bugün yine konuştum askerlik şubesinden biriyle. Aralık 2020 ve Ocak 2021 tercihlerini sordum. Bana eğer güncellersem o tarihlerde de çıkabilme ihtimali olduğunu söyledi. Yani aralık veya ocak ayında da çıkabilirmiş (en aşağıya alsam bile). Mezuniyet olayını sordum onun için de bir problem teşkil etmediğini yedek subay, yedek astsubay vs. seçenekleri çıkıyorsa mezun olduğun kayıtlıdır falan dedi. Yine de yarın askerlik şubesine uğramamı söyledi.

Not: Doğru mu yanlış mı bilmiyorum insanları yanlış yönlendirmeyi istemem.

• Arkadaşlar aile hekimim beni hastaneye sevketmisti. Hastaneden sıkıntı olmadığına dair kagitlari aldım. Simdi bunlari subeye goturmeme gerek var mi? Yoksa sistem mi onaylar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yedek subaylığa başvuru yapmak için önce yoklama başvurumu tamamlamam mı gerekiyor? çünkü yoklama başvurusunda soruları yanıtlayıp bitirdim ama yedek subay başvurusuyla alakalı bir seçenek gelmedi önüme o yüzden tereddüt ettim ve onaylamadım bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

• heleloo H kullanıcısına yanıt
    Hastaneden onay alınca bir hafta bekledim sistemde gözükmesi için. 1 hafta sonunda gözükmeyince önce şubeyi aradım. Fakat gün boyunca cevap veren olmadı. Bunun sonucunda şubeye gittim ve kısa sürede hallettiler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar. Yedek astsubay olarak başvurduk ilk sırada aralık var ocak şubat olarak devam ediyor. Aralık çıkma şansı varmı aralıkda yedek astsubay olarak çıkma şansı varmı.

• dogudrk D kullanıcısına yanıt

şimdi aile hekimliğine gidip muayene olacaksınız. Muayene onaylandıktan (yokalama süreci bölümünden bakabilirsiniz)sınra askerlik tercih bölümünden astsubay olmak istiyorum evet diyeceksiniz.

• Selam arkadaşlar, ASAL yoklamamı yaparken ''Mezuniyet ile ilgili mesleğiniz'' kısmı bende çıkmadı, başvuru önizleme kısmında da ''Mezuniyet ile ilgili mesleğiniz -- Yoktur'' yazdı. Fizik Öğretmeniyim Yedek Subay olarak gitmek istiyorum. Bir sıkıntı çıkar mı? Şubeye gitmeye gerek var mı? Hayırlı Günler

• Sertkkk S kullanıcısına yanıt

o çıkmıyor bende de yok.Yaptığınız meslek var onun altında onu doldurduysan yeterlidir.

• Eyvallah sağolasın.

• Bugün askerlik şubeye gittim. Yeni mezun olduğumu belirttim. Tecil bozulup yerler belli olduktan sonra tekrar tecil yapamazsın dediler. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

• Şubat celbi için başvurumu tamamladım sınıflandırma bekleniyor Paramedik mezunuyum ilk tercih yedek astsubay haydi hayırlısı

• Muco022 M kullanıcısına yanıt

bir kere isteğe yönelik tecil hakkın var onda da 2 yıl diye biliyorum.Bundan sonraki tecillerde isteğe bağlıdan ziyade zorunlu şartlardan dolayı başvuru yapabilirsin.Onlarda çürk tarzı kilo tarzı,yüksek lisans,yurt dışı gibi vs konular diye biliyorum.Aksi takdirde keyfi tecil bozulursa hakkın yok

• Bat-Man kullanıcısına yanıt

31 Ağustos dan sonra başvurduysan her ne kadar sistemde Aralık , Ocak gözükse de en erken Şubat deniliyor,Zaten ilk celp döneminde çıkıyor yedek astsubay ve yedek subay.Oda Ocağın son haftası ve Şubatın ilk haftası civarı gibi gözüküyor.Yedek subay çıkarsa muhtemelen bbu tarihlerde gidersin.31 Ağustos dan önce başvurduysan anca çıkabilir Araık ve Ocak.

Not:Daha önceki çıkanlardan bana söylenen bu.Yine de kesin bilgi değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pwmn -- 10 Kasım 2020; 21:18:28 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.