orası dış kaynaktan sözleşmeli/muvazzaf başvuruları için değil mi? bizimle alakası nedir? |
382. Dönem (Şubat 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (32. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Valla tam olarak bilsem buraya yazmazdım dostum
bir bilen aydınlatırsa sevinirim. Sadece dış kaynak olayları yok gibi orda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ilk defa duydum desem yanlış olmaz sen e devletten yap başvurunu yaptıktan sonrasına karışma bence sonrasını bekle
Herkese selamlar. Türk Dili ve Edebiyatı mezunu olarak yedek subaylığa başvuru yaptım. Sizce çıkar mı dersiniz ? Açıkçası benim pek bir ümidim yok ama hayırlısı olsun inşallah.
Şans hocam belli olmaz çıkabilir de çıkmayadabilir tek çare 22 ocağı beklemek.
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.
Hocam siniflandirilmaniz ne hangi birimdesiniz acaba aynı bölüm mezunuyum bende
Piyade çıkmıştı birimim karargah destek
Arkadaşlar ekim ayından itibaren tecil bozduran oldu mu? Kuzenime şubeden verilen evrakta Yedek Subay Adayı yazıyor. Sizlerinkinde ‘’Yedek Subay Adayı’’ mı yazıyor yoksa ‘’Yedek Subay Aday Adayı’’ mı? Yedek Subay Aday Adayı yazması gerekmez miydi?
-
Benim e-devlette askerlik durum belgesi sorgulamada çıkan sayfada 19/04/2021 yazıyor.
Fakat pertem'den girip baktığımda 01/02/2021 yazıyor.
Hangisi geçerli arkadaşlar gerçekten çok bunaldım, ben hazirandan beri bekliyorum bu şekilde sürekli ileri tarihe atıyor artık askerlikten soğudum.
-
Eylülde bozdurdum. Yedek subay adayı yazıyor bende tüm işlemlerimi askerlik şubesinde yapmıştım. -
Sistem değişmiş o zaman. Ben başvurduğumda aday adayı yazıyordu.
-
Dostum şu tarihlere takılmayın artık.Şubat celpi için 100 kişi başvurmuşsa 1 kişi mayısa flan kalır.Nitelendirmeyen genelde yeni yaş dolduranlar(2001liler),eski dönem hizmet tercihi yapmayanlar, sonradan tecil ettirenler flan oluyor.Onu geçtim şuan 01.05.2021 yazan bazı kişiler bile şubeyi aradığında şubat nitelik listesindesin diye bilgi alıyorlar.O tarihler hep oynayacak.Yapman gereken arayacaksın askerlik şubesini.Şubat celpi nitelik listesinde miyim? şubat celpi mi gitcem de bilgiyi al.Tarihleri sal tarihler oynar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pwmn -- 10 Aralık 2020; 21:40:33 > -
Şubeye ulaşamıyorum ya da telefonları açmıyorlar.
-
işlemleri e-devletten yapınca yedek subay adayı vesaire yazmıyor değil mi?
-
Hazirandan beri bekliyorum demişsin.Kasım celp için son başvuru 31 Ağustos idi.Sen kasım celpinde neden gitmedin neden erteledi? Bir şeyleri eksik yapmadığına emin misin? Hizmet tercihi flan yapmadıysan flan mesela askeriye ne zaman isterse o zaman alır seni.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pwmn -- 11 Aralık 2020; 11:58:48 > -
Aynen bende şaşırdım öyle demesine arkadaşın bende 16 kasımda yaptım işlemlerimi 28.01.2021 e kadar askerlikle ilişiği yoktur, sınıf ve tertibat bekliyor yazıyor arkadaş bu zamana kadar nasıl gidememiş anlamadım -
Bütün işlemlerin tamamlandı.Hiç bir eksik yok.
-
Alakası yok.Hiçbir kriter yok tamamen şans ve ihtiyaca yönelik dönem dönem belli sayıda alım var genellikle şubatta daha çok alım oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: PwmnKolay gelsin cümleten benim de aklıma takılan bir soru var.Üniversite mezun olunan bölümün dili (%100 ingilizce , %30 ingilizce) yedek subaylığa etkisi olur mu? Ben katkısı olacağı düşüncesindeyim.Çünkü başvuru da ve kriterlerde yds puanının olmasının katkısı olacağı aşikar.Yani ingilizceye önem veriliyor.Sizin düşünceniz nedir?
Ülke dışı göreve atamayacaklar sizi sonuçta.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X