Şimdi Ara

382. Dönem (Şubat 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.312
Cevap
28
Favori
296.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeşim eline sağlık bunu birinin bu şekilde anlatması gerekiyordu. Lütfen net bilgiler ile insanlari yönlendirelim
  • Jensenn J kullanıcısına yanıt

Bilmedikleri gibi ayrıca çok yanlış konuşuyorlar.Ne kadar yedek subay olsan da görevini yapacağın süre boyunca subay olacaksın.Her ne kadar ingilizceye ihtiyaç duymasan da sen subaysın.Arkadaşlar onun ciddiyetinde değil veya subay eğitiminde verilen ingilizce nasıldır nasıl ingilizce veriyorlardı bilgi sahibi değiller.Askeriyede ingilizce önemlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pwmn -- 11 Aralık 2020; 14:43:32 >
  • beta balığı1 B kullanıcısına yanıt

dostum bu dediğin yedek subay adayı nerede yazıyor ?

• sofixd S kullanıcısına yanıt

Tecili şubeden bozdurduysan sana bir kağıt veriyorlar onda yazar.

4 sene önceki evrağımda da “yedek subay adayı” yazıyor.
  • 27 yaşındayım astsubay olursam içkaynak alımlarında kalabilirmiyim yaş sınır varmı iç kaynakda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmrb2070 -- 11 Aralık 2020; 21:32:28 >
  • Arkadaşlar eczacılık mezunlarınin yabancı dil notu da varsa yedek subay olma ihtimali sansa mi bağlıdır?
  • tıp ve diş hekimi mezunları dışında herkesin şansa bağlı

• Tmp341 kullanıcısına yanıt

Ben de 2016'da gittim hocam aday adayı yazıyordu enteresan. Neyse, dile getirme sebebim benim kuzen geçen sene tecil bozdu (yedek sb. başvurmuştu), sonra vazgeçip tekrar tecil etti, bu sene yine bozdu yedek subay adayı ibresini görünce askerlik şubesi başkan vekili bi asteğmen arkadaşa sordum onun geçen seneden sınıflandırması yapılmış olabilir dedi emin olmak istedim.

Vazgeçtiği zaman yeri belli miydi? Sınıflandırması yapılan kişi, tecil etse de sınıflandırma aynı kalır.

Şimdi tekrar baktım, 2 defa (ilk mezun sonrası tecilde ve tecil bitip işlemlere başlarken) hep yedek subay adayı yazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tmp341 -- 11 Aralık 2020; 22:51:49 >
  • Tmp341 kullanıcısına yanıt

Belli değildi hocam asteğmen arkadaşın söylediğine göre belli olmasa da sınıflandırılmış olabilirmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Doğan96

Bende de 28.01.2020 olarak guncellenmis.

Bu arada ben eylulde tecili bozmustum. Lisans mezunuyum. Tercih yaparken yedek subay, astsubay secenekleri cikti ama basvuru sonunda mezuniyetiniz bulunmamaktadir diyor. Umarim bi sorun olmaz.

Şubat celbi için tercih işlemlerini şubede yaptırmıştım. Benimde bu arkadaş gibi mezuniyet bilgim görünmüyor gidip sormuştum son gün. Biz burdan görüyoruz dedi sorun olmaz dediler ama tam da emin değilim bu konuda bilgisi olan birisi var mı ?

• thejoqer kullanıcısına yanıt
    Aynısı bende de var hizmet tercihi önizlemesinde görünmüyor.Şubede bizde görünüyor herhangi bir sıkıntı yok dediler. Perteme falan baktım orda görünüyor. O yüzden sıkıntı etme.
    eDevlet’e normal girince görünüyor mu?

Askeriye görüyorsa sıkıntı yok önemli olan oranın görmesi senin görmen önemli değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınıflandırılmış yükümlü olarak gözüküyor e-devlette sizde de öyle olan var mı ?

• caglarcglyn C kullanıcısına yanıt

bende hala sınıf ve tertibat bekliyor yazıyor

• caglarcglyn C kullanıcısına yanıt

Dostum senin durumda bir sıkıntı var ayrıntılı açıklaman gerekiyor durumunu.Çok fazla soru işareti var.Haziranda başvuru yapıyorsun ve dediğine göre eksiksiz yani yoklama,muayene,hizmet tercihi hepsini yaptığını söylüyorsun.Böyle bir durumda Kasım celpi sınıflandırılman ve tertibatlandırılman gerekiyordu.Sen Kasım celpinde sonuçlar açıklandığında nere çıktı baktın mı?.Yoksa Şubat celpine mi attılar seni.Seni şubat celpine attılar desem nasıl sınıflandırıldın.Sınıflandırmalar şubat celpi için 22 Ocak'da olması lazım.6,7 ay süre geçmiş.Şimdi de diyorsun ki 19.04.2021 yazıyor durum belgemde mayısa mı attı diye.Çok fazla soru işareti var.Yani nitelendirme de bu sefer de mayısa kalırsan 11 ay gitmemiş oluyorsun.Ard arada iki celp nitelendirmeme oluyor mu bilmiyorum.Burda bir sıkıntı var gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pwmn -- 12 Aralık 2020; 22:15:20 >
  • Pwmn P kullanıcısına yanıt

Bir üstteki mesajda da sınıflandırılmış olduğunu söylemiş arkadaş. Şuan askerde olması lazımdı sanırım  

• ehisar13 kullanıcısına yanıt
    Sen şubatta askere gideceksin , mayista sinif ve tertibatlandirman yapilir. Bu işlem bittikten sonrada tecil işlemini gerçekleştirebilirsin. Kafamda canlanan senaryo bu o kadar karışık yani
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.