o arkadaşının önceden sınıflandırılması yapılmış olup sonradan tecil ettirmediğine emin misin? çünkü önceden sınıflandırılmış ise isterse yerlerin açıklanmasına son 3 gün kala tecil bozsun en yakın celp hatta en yakın kafileye gider diye biliyorum.Normal şartlarda yoklama verilen birisi için son tarih kesin olarak son tarih diye biliyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pwmn -- 21 Aralık 2020; 23:17:25 > |
382. Dönem (Şubat 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (37. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Selamlar arkadaşlar, küçük bir sorum olacak.
Ben Şubat celbindeyim. Askerliğim normalde Haziran ortasına kadar tecilliydi, Ekim ayında tecilimi bozdurdum ve Şubat celbindeyim.
Bir işten dolayı tekrar tecil ettirmek aklıma geliyor. Şubat sonunda askere gideceğimizi ve Ocak sonunda yerlerin açıklanacağını varsayarsak, yerler açıklanana kadar yada yerler açıklandıktan sonra askere gidene kadar askerliğimi Haziran ayına kadar tekrar tecil ettirebilir miyim?
-
22 ocaktan sonra da tecil ettirebilirsin sorun olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekür ederim cevabın için.
Tekrar Haziran ortasına kadar tecil ettirip bedelli askerlik müracatında bulunabilir miyiz? Eğer bulunabiliyorsak bedelli olarak askere 2021 senesi içinde gidebilir miyiz?
Askerlik şubesini aradım. 31 Aralık 2020'ye kadar yapılan bedelli askerlik müracatında 2021 senesi içerisinde askere gideceğim, 2021 senesi içinde yapılan bedelli askerlik müracatında 2022 yılında askere gideceğim söylendi. Bu verilen bilgi doğru mudur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapısızköylü -- 22 Aralık 2020; 7:24:58 >
Hocam şubeyi aramışsınız buradaki kimse askerlik konusunu askerlik şubesinden iyi bilemez. Dedikleri doğrudur. Dedikleri tarihte başvurunuzu yapın. Şubat celbine başvurduysan tekrar tecil yapabilirsin ama. Hazirana kadar hakkın. Ama bedelli yapmak istiyorsan onu askeriye bilir askeriyenin dediklerine uy yani. Senin yerinde olsam bedelli istiyorsan tecil ettir tekrardan ve bu ay başvurunu yap seneye git bedelli yap bekletme
Üstad 3 üni bitirdim , yedek subaylık çıkma şansı ile bu durumun bir ilgisi olur mu sence ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogz.123 -- 22 Aralık 2020; 15:40:0 > -
yüksek yapmadıysan etkilemez. başvuruda seçtiğin bölüm etkiler.
-
Arkadaşlar şubat celbi ile ilgili erteleme durumu var mı? -
Son mezun olduğun geçerli gerisine bakmıyorlar yüksek lisans da etkilemiyor doktora yapanlar yüzde 99 çıkar. MSB nin yedek subay seçme kriterlerine yazıyordu
Erteme yok hocam günlük korona tablosu düzelmeye başladığından erteleme olacağını sanmam daha olsanda celp ertelenmez 1 ay ileri geri yaparlar
quote:
Orijinalden alıntı: Oğuztürkü55Erteme yok hocam günlük korona tablosu düzelmeye başladığından erteleme olacağını sanmam daha olsanda celp ertelenmez 1 ay ileri geri yaparlar
Hocam ben de Subat celbi icin basvurumu yapmistim. Bizim gidebilecegimiz en erken ve en gec tarihler Ocak sonu ve Mart sonu mudur? Ocak, Subat ve Mart sonu ucunden birinde mi gidecegiz?
-
-
Evet
Sorun yok kağıt stilini değiştirmişler artık orda yazmayacak demekki askerlik hizmet tercihinde sınıflandırılmanız bekleniyor yazıyorsa sorun yoktur durum belgesinde yazmasına gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuztürkü55 -- 22 Aralık 2020; 23:34:20 >
Askerlik Hizmet Tercih İşlemlerinde "Sınıflandırılmanız Bekleniyor." diyor bende. Tertibat ibaresi yok.
-
Hocam takılmayın kelimelere sınıflandırılmasinız bekleniyor normal yani sorun falan yok evhamlanmayın fazla daha 1 ay var açıklanmasına size zarar ;))
sistemde güncelleme var. 1-2 güne yine eski formata dönülecek.
-
bu tarz işlerde hep bi gerginliğim oluyor ya:)
-
Katılış tarihiniz covid testinden sonra alacağınız sevk belgesinde yazacak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X