Şimdi Ara

382. Dönem (Şubat 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.312
Cevap
28
Favori
296.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar en yakın ne zaman askere gidebilirim tecilli değilim. Üniversite için mezuniyet işlemlerini henüz başlattım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jarvıs_ kullanıcısına yanıt

Mayıs celbi (mayıs haziran temmuz) 3 aydan birinde gidersin hangisi olacağını devlet belirler şansa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben şubedeyken görevliyle hizmet tercihini beraber yapmıştık ben de o günden sonra sisteme hiç girmedim. Ön lisans mezunuyum dün sisteme bir bakayım dedim hiçbir üniversite bilgisi yoktur gibi uyarı veriyor. Güncelleme yapmaya çalıştım ortasında hata veriyor ne yapmam lazım? Bir şey olur mu?
  • MustafaPoo99 M kullanıcısına yanıt

Genelde işlemlerini askeri şubede yaptıranlar ve az da olsa e-devletten yapılanlarda aynı hatayı alabiliyor.Onlar sorduklarında askeri şubeye bir sıkıntı olmadığı yönünde bilgi aldılar.Yine de sen de sor askeri şubeye kesin bilgi için.

• Yarın bir arayıp sorayım hocam haklısınız. Bana verdikleri kağıtta bitirdiğim okul, bölüm falan bulunuyor yedek astsubay başvurusu falan yazıyor ama yine sormakta fayda var.
    Bende de aynı durum var.Şubeye gittim sordum 1 ay falan oluyor bizde görünüyor bir problem yok dediler. Pertem de yazıyor ayrıca üniversitem falan da.

Kağıtta yazıyorsa sıkıntı yok hocam sistemde görğnmesede olur askeriye görüyor demektir

• Karacılar için (Alıntıdır.)

Bizim polatlıda 140 makinacı 100 elektirkçi,90 hukuk 100 inşaat mühendisi. geri kalanlar da diğer bölümler. Ağrılıklı olarak bu bölümden alırlar. Beden eğitimi 15 kişi idi. mimar 8, endüsti tasarım 8, arapça öğretmeni 3 otomotiv öğretmeni 3. maliye 2 işletme 2. rusça çevirmen 1 ingilizce çevirmen 1, kütüphane bölümü1, din kültürü öğretmeni1, edebiyat öğretmeni 3, peyzaj mimarı 1. radyo sinema 1. kimya mühendisi 16. gıda mühendisi 20 idi. şimdi toplamda 460'yı geçmiş olabilir ama küsüratları hatırlamıyorum, ortalama sayı böyleydi. Makina, hukuk, inşaat, elektrik ,çilerin yarısı doğru operasyon bölgesi çıkar. Bolbol hakkari ilçesi, şırnak ve ilçesi, diyarbakır ve ilçesi vardı. Bazı yerlere karayolu ulaşımı yok, helikopter sizi birliğe götürüyor. şaka değil ciddiyim. Gittiğiniz yerde ya işinizi ya da evrak işi yapacaksınız. Askeriyede bolbol evrak işi var. Bir musluk değişecekse en az 20 sayfalık evrak işi döner.

7-Komutanları kızdırırsanız meslekçi asteğemenden sizi Takım Komutanına çevirtecek yetki var. Çok örneği var.

Hava ve denizde ise sayılar daha az ama aynı sayıda sayılır.Makine müh 22 elektrik 22 inşaat 20. diğer mühendislikler 5 fln.

• Bilgileri çoğu kişi söyledi doğru evet fakat bu dedikleriniz sadece meslekçi subaylar bir de takım komutanı olanlar var naaipta varsa çıkar kimse ümidini kırmasın. Tahminimce 20 bin kişi yedek subaylığa evet demiştir bunlardan 5000 tanesi falan alınır herhalde

• Merhabalar arkadaşlar, ben 2 yıllık elektrik bölümü mezunuyum, 22 ocakta belli olacak yedek astsubay gelir mi, teşekkür ederim hayırlı tezkereler şimdiden

• oktay.albayrak.33 O kullanıcısına yanıt

Merhaba yedek astsubay ve yedek subay rasgele seçilmektedir.Kimse yedek subaysın veya astsubaysın diyemez.Tamamen tsknın ihtiyacına bağlı

• Hakkımızda hayırlısı olsun teşekkür ederim

• Cümlemizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah.

• Acemi birliğine tıraş makinesi ve boş zamanlarda okumak için kitap götürebiliyor muyuz?

• Şarapçı Orhan kullanıcısına yanıt

şarjlı/pilli hiçbir traş makinesi kabul edilmiyor biladerim.

• Şarapçı Orhan kullanıcısına yanıt

Bizde girerken kitapları almıştılar. Sonra giderken geri aldılar bilmiyorum.

• izmir_makine_muh İ kullanıcısına yanıt

Çok kasma, nasipte ne varsa o olur

• Bilen varmıdır bir şey sorucam, iş yerinden çıkış için ilk açıklanan yerin çıktısını mı alıcaz yoksa covid testinden sonraki sevk kağıdını mı alıp iş yerine vericez bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.