Şimdi Ara

3820 den 4930K Geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunlarda bir şey farkedermi çok fazla 4930 K geçsem.

AMD den yeni çıktım Z platformunu kesinlikle düşünmüyorum , X79 kullanıyorum şu an.

4930K almaya değer mi ?

Şuanki İşlemci:i-7 3820

• Değer.Elinde anakartı da varmis hazir.Alabilirsin hem k siz almissim islemcini pek iyi olmamis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maxıs kullanıcısına yanıt
    Bence gereksiz bir harcama olur. Elinde 3820 varmis zaten hangi oyunda yetmiyor da 4930k almayi planliyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: emrys3535

Bence gereksiz bir harcama olur. Elinde 3820 varmis zaten hangi oyunda yetmiyor da 4930k almayi planliyorsun?
    Geçicekseniz X99'a geçin de geçtiğinize değsin.
  • quote:

Her oyunda yetiyor lakin ileriye dönük bir getirisi olabilir mi ikilemindeyim.
    Oyun icin i7 3820 alip x79 sistem kurarak zaten ileriye yonelik dusunmussun. Gittigi yere kadar bu islemciyle devam et derim zateb en az 3-4 sene gider bence islemcin. Sonra anakartla birlikte islemciyi degistirirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: dekstop's surgeon

Değer.Elinde anakartı da varmis hazir.Alabilirsin hem k siz almissim islemcini pek iyi olmamis.

3820'nin K'lısı yok zaten.

Özel bir modeldir, çarpanı 43'e kadar açıktır. Ayrıca, SB-E'deki bclk serbestliği nedeniyle, uygun kombinasyonlarla yüksek değerlere overclock edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 31 Ağustos 2014; 13:28:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

quote:

Değer.Elinde anakartı da varmis hazir.Alabilirsin hem k siz almissim islemcini pek iyi olmamis.

Özel bir modeldir, çarpanı 43'e kadar açıktır. Ayrıca, SB-E'deki bclk serbestliği nedeniyle, uygun kombinasyonlarla yüksek değerlere overclock edilebilir.

4820K da vardi.Onla karıştırdım ben

• quote:

Orijinalden alıntı: AnqelTR

quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

quote:

4820K da vardi.Onla karıştırdım ben

Alıntıları Göster
    Çarpanı 43'e kadar çıkıyormuş, 4.3 ghz yeter de artar bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Miller

Alıntıları Göster
    i-7 3820 de kalma kararı verdim.Biraz overclock yaptım.

2 çekirdek için şimdi 400-450 TL fark vermeye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 31 Ağustos 2014; 17:07:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxıs

i-7 3820 de kalma kararı verdim.Biraz overclock yaptım.

2 çekirdek için şimdi 400-450 TL fark vermeye gerek yok.

Alıntıları Göster
    bence geçme farkı hissetmezsin o işlemci 5 sene sonra ki ekran kartlarını besler inan bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: IBreak4LoveI

bence geçme farkı hissetmezsin o işlemci 5 sene sonra ki ekran kartlarını besler inan bana

5 sene mi. Eğer Amd mantle ve directx 12 beklendiği gibi olursa yeter.5 sene teknoloji için çok uzun süre :)

• quote:

quote:

Her oyunda yetiyor lakin ileriye dönük bir getirisi olabilir mi ikilemindeyim.

geçme kardeş parana yazık

en az 1 yıl daha bekle.
  • Eğer geçecekseniz hem uygun fiyatı hem de yüksek performansıyla 6 çekirdekli 5820k modeline geçin.
    Fakat 4930k ya geçmek en mantıksız hareket olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: mbald

Eğer geçecekseniz hem uygun fiyatı hem de yüksek performansıyla 6 çekirdekli 5820k modeline geçin.

LGA2011-v3 soket istiyor x79 a uymaz.
  • quote:

quote:

Eğer geçecekseniz hem uygun fiyatı hem de yüksek performansıyla 6 çekirdekli 5820k modeline geçin.

Alıntıları Göster
    Hocam bütce müsaitse ve içinizde ukte kalacacaksa alın gitsin. Ben genelde öyle yapıyorum

• quote:

quote:

Pardon ben sistem upgrade gibi birşey anladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

Evet.

Farklı kombinasyonlarla (biraz daha düşük çarpan + 125 bclk gibi), 5 GHz'e ulaşan hızlarda da kullanılıyor.
    Mobo'ya göre de değişiyor, denemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 1 Eylül 2014; 5:28:39 >
    Simdilik gereksiz. 1 sene sonra kendi islemcini satip 4930K alabilirsin ki o zaman yeni seriden dolayi fiyatlar iyice düsmüs olur bence. Gerci oyunlarda her halükarda farki hissedemezsin ama en azindan daha uzun süre idare eder seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapscallioN

Simdilik gereksiz. 1 sene sonra kendi islemcini satip 4930K alabilirsin ki o zaman yeni seriden dolayi fiyatlar iyice düsmüs olur bence. Gerci oyunlarda her halükarda farki hissedemezsin ama en azindan daha uzun süre idare eder seni
    Bu tip işlemciler bence sonuna kadar kullanılmalı. 2-3 sene daha götürür en azından bende olsa bu kadar süre kullanırdım. 4930K ile aralarında performans farkı cidden var ama geçmeyin bence, işlemci anakart değişimi yapacağınız zaman yeni nesillere geçersiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.