AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN 20/05/2021 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İLE İLİŞİĞİ YOKTUR. Bilgisayar mühendisi olarak yedek subay çıkarız ümidiyle bekliyorduk maalesef olmadı. |
383. Dönem (Mayıs 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları(Gruplar Belli Oldu) (16. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bende de 16/06/2021. Aralık'ta terhis oluyoruz en azından.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jujutsu -- 15 Nisan 2021; 17:18:45 > -
21/04/2021 görünüyor hayırlısı olsun inşallah bakalım ilk grupta hem er hem subay vardı sanırım yani halen merak bitmedi benim için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hazirana kaldık
-
AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN 16/06/2021 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İLE İLİŞİĞİ YOKTUR.
Son Durum: SINIFLANDIRILMIŞ YÜKÜMLÜ
Ya arkadaş bu nasıl iş. %80 birinci grup diye beklerken olacak iş mi bu şimdi.
Üçüncü grup mu oluyor ne oluyor arkadaşlar bu şimdi? Yedek subay olamadık orası kesin heralde.
-
Biz 3.grupta Er olarak gidiyoruz. Mayıs celbinde başvuru az oluyor diyorlardı birde ilginç. Koğuşları yarı yarıya indirdiler diye herhalde böyle oldu sanırım. Haziran çıkıp da işten ayrılmış olanlar varsa sıkıntı olabilir 1 aylığına vasıfsız eleman mod on o zaman.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jujutsu -- 15 Nisan 2021; 17:43:48 > -
Normal de 180 gün yapıyoruz kd. olarak, peki çarşı izni yasak olunca kaç gün yaparız bilen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vay arkadaş nasibimiz bu kadar mı yok hadi assubay cikmicak bari erken yolla haziran nedir yahu heves meves kalmadı
-
İşte o ben oluyorum. Mayıs başında çıkacağım dedim yönetime, önceden söylemek gerektiği için nisan başında dedim.
İkinci grup çıksaydı en azından 2 hafta falan idare ederdim ama kardeşim 1,5 ay evde ne yapacam ben ya? Maaş da yok. Memleketin neresine dokunsan dram çıkıyor.
-
Nasıl çalışma hayatında (haftalık izin gününüz) pazar günleri yıllık izinden sayılmıyorsa çarşı izni de normal izinden sayılmıyor. 6ay askerlik için 6 gün + yol izin hakkı var.
Püüüü 16/06 yazıyor. Hazirana kaldık. Hadi o neyse de yedek subay/astsubay işi yattı ona üzüldüm. Neyse her işte vardır bir hayır diyelim, gideceğimiz günü bekleyelim.
Paylaşılan pertemlerin ya Mayıs yada Haziran’a atmış kim gidiyor yedek subay-astsubay. Askere gideceğiz diye Mart 15de ayrıldık Haziran’a attı bahtı sikik piyade ben oluyorum galiba
-
Askerlik durum belgem bugün güncellendi. Halen 21/04 yazıyor ama pertemde 16/06/ yazıyor.
-
Aynen önceden bildirilme zorunluluğu var. Bende de para yok 1 aylığına bir yer buluruz artık hakkımızda hayırlısı olsun.
-
O listeye beni de ekle kanka.
-
askerlik durum belgesin son bu tarihte baktım ( 15/04/2021 16:31)
şu an ben ilk grup görünüyorum değişiklik olmadı. acaba 16:30 da baktığım için yanlış görünüyo olabilir mi? bu konu hakkında nasıl net bilgiye ulaşabiirim? keşke bakmasaydım saat 16:00 da. yardımcı olabilirseniz seviirim
-
Pertemden bakın orası hep güncel herhangi bir döngüsü yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X