kesin bilgi mi hocam? pertemde de aynısı yazıyor. yukarda biri pertem ile durum belgesi farklı demiş ordan da ayıktım biraz. ilk grubum galiba. |
383. Dönem (Mayıs 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları(Gruplar Belli Oldu) (17. sayfa)
-
-
E devlete henüz işlemedi yarın sabah isler muhtemelen. Pertemde yazan ne ise odur. -
Merhaba, benimde pertem ve e devlet 16.06 olarak güncellenmiş. yarın gideceğim yer belli olur mu en azından yoksa diğer grupların yerleri daha sonra mı açıklanıyor?
-
quote:
Orijinalden alıntı: cats9996Merhaba, benimde pertem ve e devlet 16.06 olarak güncellenmiş. yarın gideceğim yer belli olur mu en azından yoksa diğer grupların yerleri daha sonra mı açıklanıyor?
yarın herkesin belli olur fakat sevk işlemleri farklı tarihlerde her grubun.
-
Benim geçici erteleme görünüyo hala. Nolur ki?
-
Benim e-devlette hala 21.04 olarak yazıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: fgfgfgfgfgkesin bilgi mi hocam? pertemde de aynısı yazıyor. yukarda biri pertem ile durum belgesi farklı demiş ordan da ayıktım biraz. ilk grubum galiba.
Evet kesin olarak pertemde yazan tarih geçerlidir, e devlette ki kısım 12 saatte bir güncellendiğinden oraya geç yansır.
-
Yedek subay bekliyorduk er gidiyoruz 20 Mayıs'ta başka var mı benim gibi bahtsız :)
-
Çoğu kişi öyle gördüğüm kadarıyla zaten alım çok olmuyor bir de 99% yedek subay başvuruyormuş hep. Sağlıkçı olup er olan bile var duyduğum sen ne diyorsun. İyi yönünden bakarsak yedek subaylar da 2 ay kışlada çile çekiyor biz ise ekstra 4 ay daha kışlada takılıp terhis oluyoruz sonra işimize gücümüze devam ediyoruz inşallah. Başvurduğu celp döneminde gidemeyenler de var bide biz yine gidiyoruz şükür.
-
quote:
Orijinalden alıntı: JujutsuÇoğu kişi öyle gördüğüm kadarıyla zaten alım çok olmuyor bir de 99% yedek subay başvuruyormuş hep. Sağlıkçı olup er olan bile var duyduğum sen ne diyorsun. İyi yönünden bakarsak yedek subaylar da 2 ay kışlada çile çekiyor biz ise ekstra 4 ay daha kışlada takılıp terhis oluyoruz sonra işimize gücümüze devam ediyoruz inşallah. Başvurduğu celp döneminde gidemeyenler de var bide biz yine gidiyoruz şükür.
Hocam yeni mezun olan bir işsizim yedek subaylıktan gelecek paraya inanılmaz ihtiyacım vardı o da olmadı kısmet değilmiş demek gidip gelelim bakalım hayırlısıyla :)
-
Sen yine iyisin, biz ne yapalım 16 hazirana verdiler evde oturup bekleyeceğiz.
-
Ne zaman bozdunuz hocam tecili ben şubat ayı 15-16 sı gibi bozdurup sağlık muayenesini de 26 şubatta yaptırdım akşamına tercihleri yaptım daha geç bozduysanız daha geç'e vermiş olabilirler.
-
Bende yeni mezunum yedek subaylık çok istiyordum çıkmadı birde Hazirana verdi üstüne Kasım ayından beri bekliyorduk. Arkadaşlar askerde 6 ay sonrasında yedek astsubaylığa geçiş için ne yapmam gerekir? İç alımdan olmak istiyorum KPSS hariç. Böyle bir imkan var mıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korhanylmz44 -- 15 Nisan 2021; 21:20:26 > -
Bende Ocak'ta mezun oldum. E-devlete düşünce şubatın başında başvurdum. 16 Haziran'a düştü. Fakat ben son dakika güncelleme yapmıştım son gün komando olmak istiyor musunuz? sorusunu hayır olarak değiştirmiştim yedek subay komandoların operasyona çıkma durumu olabiliyormuş diye duymuştum eğer çıkarsa aldığım 2 aylık eğitimle sahadaki uzmanlara yük olurum diye düşünmüştüm.
-
Nerden bakıyoruz?
-
Net olarak bişey demek zor hocam ama olabilir. Güle güle gidin güle güle gelin
-
e devlet ya da pertem'e e devlet ile giriş yaparak öğrenebilirsiniz.
-
16 haziran çıktı bana da. Bunu tecil ettirip sonrasında bedelli başvurusu yapabiliyor muyuz ? -
4 hemşireyiz hiçbirimize çıkmadı hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X