Şimdi Ara

383. Dönem (Mayıs 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları(Gruplar Belli Oldu) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
6
Favori
82.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz benim tecilim 21.04 yazıyordu er olarak başvurmuştum bugün baktığımda 16.06 olarak tecilim ertelenmiş mayıs celbinde gidebilme ihtimalim varmı hala

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eray_bz E kullanıcısına yanıt

Hayır. Bu celbin son grubuna düşmüşsünüz.

• Arkadaşlar bakın şu çok basit, aslında sadece ufak bir okumayla bile çözebilirsiniz bunu. Yani askere gidecek olan kişinin bi zahmet başvuru yaptığı yerleri, e devleti falan incelemesi lazım.

1. grup= 21/04/2021 (Nisan ayında askere gidecekler. Yedek subay/astsubay çıkma ihtimali sadece bu grupta var. Ha bu grupta er olarak da gidebilirsiniz ama e devlete girdiğinizde 21/04'e kadar askerlik ile ilişiği yoktur yazıyorsa yedek subay/astsubay çıkma şansınız devam ediyor demektir. Bugün (cuma günü) gün içerisinde acemi birliği ve ne olarak gideceğiniz açıklanır.
    2. grup= 20/05 yazanlar. Bu grup mayısta gidecek.
    3. ve son grup=16/06 yazanlar. Bu grup da haziranda gidecek.

2. veya 3. gruptaysanız yedek subay/astsubay olma ihtimaliniz YOK. Er olarak yapıp geleceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 16 Nisan 2021; 3:22:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosruka kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• haziran da gideceğim bende, yapmamız gereken var mı suan? corona vesaire testi, bir de haziran da gidenler içinde yarın acıklanacak mı, gideceğimiz yer?

• Bu sevk dönemi çıkmayan bir tek ben varım burada galiba.

Ağustos sevk forumunda görüşmek üzere

• 6 ay önce bende bakıyordum sizin gibi şuan yd. Asb olarak görevimi yapiyorum

• Saat kaçta açıklanacak?

• Arkadaşlar günaydın, yedek subay çıkanların testi pozitif çıktığında ne oluyor? ER olarak mı gidiyorlar yoksa karantina sonrası yine yedek subay olarak mı gidecekler?

• mert6838 M kullanıcısına yanıt

bir sonraki celp döneminde yani ağustosta yine yedek subay olarak gidiyorlar. subaylıktan vazgeçip er olarak gitmek istersen mayısta gidebilir misin bilmiyorum

• Açıklandı...
    55 İNCİ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL./KIRKLARELİ MERKEZ
  • Selamun aleyküm arkadaşlar, açılışı yapayım
    383. Dönem (Mayıs 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları(Gruplar Belli Oldu)

• ZH.BRL.OKL. VE EĞT.MRK. ZH.BRL.OKL. ÖĞR. VE KURS TB. / ETİMESGUT/ANKARA

1.grup yedek subay

herkese şimdiden hayırlı teskereler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tauriel -- 16 Nisan 2021; 9:56:19 >
  • K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 2 NCİ MÜHT.BLG.K.LIĞI 25 İNCİ MÜHT.BL.K.LIĞI/TOPRAKKALE/OSMANİYE

16/06/2021 Devrelerime selam olsun herhangi bir whatsapp, telegram gurubu var ise iletişime geçelim.

Burda askerlik yapan yada bu bölgeyi bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

• 5 İNCİ ZH.TUG. KH./GAZİANTEP MERKEZ ŞAHİNBEY/GAZİANTEP

Bu şimdi karacı mı oluyor?

Celp ve Sevk Dönemi TEMMUZ 2021 yazmışlar hazirana kaldık diye dertlenirken şimdi de temmuza mı kaldık?

Bu acemi birliğinden nerelere gönderiyorlar acaba?

• 1. Komando Tugay Manisa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 NCİ KOMD.TUG. KH. VE KH.BL./TRABZON MERKEZ

3. GRUP VARSA ULAŞSIN :)

• Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı / Kütahya Merkez

• Arkadaşlar bana er çıktı 6.aya. benim hala tecil hakkım var erteleyip sonra bedelliye çevirme şansım var mı?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.