Şimdi Ara

383. Dönem (Mayıs 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları(Gruplar Belli Oldu) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
6
Favori
82.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kardeşimde aynı yere düşmüş yedek subay olarak Ankara dan sonra nereye gönderilir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haziran gidicem...))))) 2 NCİ KOMD.TUG. KH. VE KH.BL./BOLU MERKEZ

edit: malesef haziran diye ümit etmiştim, temmuz gözüküyor aman allahım ne bıtmez çileymiş ya.

Celp ve Sevk Dönemi

TEMMUZ 2021

-

Sınıflandırma Dönemi

TEMMUZ 2021

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iam -- 16 Nisan 2021; 10:56:55 >
  • Etimesgut/ Ankara sınıfı TANK yazıyor arkadaşlar yedek subay çıkmış hayırlı olsun öncelikle. Bir sorum olacak meslekçi ya da takım komutanı olup olmadığımızı nasıl öğrenebilirim acaba ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuarek7

Kardeşimde aynı yere düşmüş yedek subay olarak Ankara dan sonra nereye gönderilir acaba

Bende bilmiyorum gidince göreceğiz 383. Dönem (Mayıs 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları(Gruplar Belli Oldu) 

• Bana da Etimesgut çıktı statü Tankçı yazıyor benim sorum Takım komutanı mı yoksa Meslekçi mi olduğumuz bunu nereden öğreniriz acaba

• oznyldrm1998 O kullanıcısına yanıt
    Buraya gelenler meslekçi olmuyor genelde.Takım komutanı sıfatı kura çekiminden sonra gittiğiniz kıtada belirlenir.Kurslar taburu eğlencelidir hayırlı olsun.

• Çanakkale 116. Jandarma Eğitim A. K'lığı Çıkan varsa yardımcı olabilirim. 382. dönemim..

• _terminatör_ kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun öncelikle peki genelde kurada hangi şehirler oluyor ? Başka ülkeler oluyor mu acaba ?

• EGE BÖLGE K. İZMİR yedek subay çıktı denizci olduk hayırlısı olsun inşallah

acemilik süresi kaç ay oluyor orada? ve de kurada hangi şehirler vardı sizde?

şu an meslekci mi tk mi bilgi yazmıyor muamma :)

• ProduceR. kullanıcısına yanıt

Hocam selam, ben varım. Durumu özetleyebilir misin ?

• oznyldrm1998 O kullanıcısına yanıt
    Tankçı arkadaşlara genel olarak söylüyorum hangi tanka verildiyseniz ona göre gideceğiniz yerler belli olur.E devlette şuan gözükmez sülüste yazar.En iyi tank yerleri LEO1 LEO2 M48,en kötüsü M60.Dereceye girmeye çalışın mutlaka %10a girip istediğiniz yeri seçmek için.Başka ülkeden kasıt şuan Suriyeye giden devrelerim var.

• ProduceR. kullanıcısına yanıt

Merhaba, banada çanakkale jandarma çıktı

• iam kullanıcısına yanıt
    Dostum haziranda gidiyorsun yine
  • Tauriel kullanıcısına yanıt
    3 hafta temel eğitim alıyorsunuz.Sonra dersleriniz başlıyor 8-5 ders göreceksiniz tank,muharebe,muhabere, her hafta 4 5 kitap bitirilip sınav oluyorsunuz toplam 20 25 kitap bitmiş oluyor.9.hafta kura çekimi hangi tank olduğunuza göre yerler belli olur.
    M48 Türkiye'nin her yerinde var.
    Leo1-Leo2 Hepsi trakyada.
    M60 %80 Doğu hudut bölgeleri.

• Hayırlısı buymuş demekki
    Başka diğer sevk dönemine kalan var mı

383. Dönem (Mayıs 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları(Gruplar Belli Oldu)

• AYDIN J.EĞT. TB.K.LIĞI/EFELER/EFELER/AYDIN statü:er

giderken yanımıza neler götürelim? orada geç temin edilen ne olur? ya da dışardan bunu al git dediğin ne var?

Kurada Ankara gelme şansı var mı peki

• 383. Dönem (Mayıs 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları(Gruplar Belli Oldu)

Sevk tarihi 16/06/2021 yazıyor fakat yukarıda resimde Temmuz ayını gösteriyor. Ne zaman gideceğiz?

383. Dönem (Mayıs 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları(Gruplar Belli Oldu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korhanylmz44 -- 16 Nisan 2021; 11:32:21 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.