Henüz Osmaniye çıkanda görmedim kimse mi gitmiyor |
383. Dönem (Mayıs 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları(Gruplar Belli Oldu) (23. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Covid anketini nereden dolduruyoruz? Bilgisi olan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İkametgâh adresine en yakın yere yolluyorlar. İkametgâh adresinde değilsen başka şehirdeysen şubeye arayıp bildirmen gerekiyor sonra onlar seni, sana en yakın yere yolluyorlar diye biliyorum.
-
denizli 11. piyade tugay komutanlığı haziran
Var mı çıkan?
Benim de aynı yer, hayırlı olsun:) Haziran yazıyor ama mayısta gideceğim, sizin teslim tarihi ne zaman?
İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K./İSKENDERUN/HATAY
-
-
Tamamdır hocam teşekkürler.
-
Sağolun hocam sizin de hayırlı olsun. Celp ve sevk dönemi, sınıflandırma dönemi Mayıs yazıyor. Ne zaman teslim olurum bilmiyorum. Mayıs diye biliyordum ancak sevk belgesi aldıktan 2 gün sonra teslim olmak gerekiyormuş galiba. Sevk belgesini alınca belli olur artık.
-
Yedek çıkmadı Eriz 1 İNCİ KOMD.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL./MANİSA MERKEZ düşmüşüm var mı olan
-
ER sınıflandırma sonucu henüz belli olmayan var mı?
-
Samsun Sahra Sıhhıye okulu hakkında bilgisi olan var mı? Er olarak çıktı haziran da gideceğim.
-
Evrak alma başlangıç ve bitiş tarihleri aynı tarih olarak gözüküyor ikisi de 21 Nisan.
Sizde de böyle mi?
Biz anket doldurma ve PCR test işlemlerini 19-21 Nisan arası yapıyoruz değil mi?
Kafa karıştı :D
-
Hangi kafilesin WhatsApp grubu var
-
Temmuz knk
Nasıl Temmuz? Evrak alma başlangıç ve bitiş tarihi ne?
-
Sigara çakmak ağız losyonu deodorant götürmeyin.. Girişte hepsini topluyolar haberiniz olsn
Bana çıkan yer 9 UNCU KOR. TNK.TB.KH. VE KH.BL./LALELİ İSPİR/ERZURUM. Varsa çıkan arkadaşlar mesaj atın tanışalım.
-
47.komando tugayı istanbul çıkan var mı? yedek çıkmadı malesef 2.grup 20.05 de teslim olacağım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sigarayı alamazlar ben bir karton sokmuştum Sadece tütünü toplarlar tütün yasak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Araştırdım biraz hakkında iyi şeyler duymadım ya ? :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X