Şimdi Ara

383. Dönem (Mayıs 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları(Gruplar Belli Oldu) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
6
Favori
82.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Henüz Osmaniye çıkanda görmedim kimse mi gitmiyor 383. Dönem (Mayıs 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları(Gruplar Belli Oldu) 

• Covid anketini nereden dolduruyoruz? Bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Knights of Cydonia kullanıcısına yanıt

İkametgâh adresine en yakın yere yolluyorlar. İkametgâh adresinde değilsen başka şehirdeysen şubeye arayıp bildirmen gerekiyor sonra onlar seni, sana en yakın yere yolluyorlar diye biliyorum.

• denizli 11. piyade tugay komutanlığı haziran

Var mı çıkan?

• Knights of Cydonia kullanıcısına yanıt

Benim de aynı yer, hayırlı olsun:) Haziran yazıyor ama mayısta gideceğim, sizin teslim tarihi ne zaman?

İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K./İSKENDERUN/HATAY

• Burası hakkında bilgisi olan varmı açılımı nedir yada buraya düşen varmı ? yardımcı olursanız sevinirim 383. Dönem (Mayıs 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları(Gruplar Belli Oldu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eray_bz -- 16 Nisan 2021; 12:34:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jujutsu J kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam teşekkürler.

• enesunsal7 kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam sizin de hayırlı olsun. Celp ve sevk dönemi, sınıflandırma dönemi Mayıs yazıyor. Ne zaman teslim olurum bilmiyorum. Mayıs diye biliyordum ancak sevk belgesi aldıktan 2 gün sonra teslim olmak gerekiyormuş galiba. Sevk belgesini alınca belli olur artık.

• Yedek çıkmadı Eriz 1 İNCİ KOMD.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL./MANİSA MERKEZ düşmüşüm var mı olan 383. Dönem (Mayıs 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları(Gruplar Belli Oldu) 

• ER sınıflandırma sonucu henüz belli olmayan var mı?

• Samsun Sahra Sıhhıye okulu hakkında bilgisi olan var mı? Er olarak çıktı haziran da gideceğim.

• Evrak alma başlangıç ve bitiş tarihleri aynı tarih olarak gözüküyor ikisi de 21 Nisan.

Sizde de böyle mi?

Biz anket doldurma ve PCR test işlemlerini 19-21 Nisan arası yapıyoruz değil mi?

Kafa karıştı :D

• The Originals kullanıcısına yanıt

Hangi kafilesin WhatsApp grubu var

• gtasevertr kullanıcısına yanıt

Temmuz knk

• The Originals kullanıcısına yanıt

Nasıl Temmuz? Evrak alma başlangıç ve bitiş tarihi ne?

• ylmzcm Y kullanıcısına yanıt

Sigara çakmak ağız losyonu deodorant götürmeyin.. Girişte hepsini topluyolar haberiniz olsn

• Bana çıkan yer 9 UNCU KOR. TNK.TB.KH. VE KH.BL./LALELİ İSPİR/ERZURUM. Varsa çıkan arkadaşlar mesaj atın tanışalım.

• 47.komando tugayı istanbul çıkan var mı? yedek çıkmadı malesef 2.grup 20.05 de teslim olacağım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bat-Man kullanıcısına yanıt
    Sigarayı alamazlar ben bir karton sokmuştum Sadece tütünü toplarlar tütün yasak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Exodus33 kullanıcısına yanıt

Araştırdım biraz hakkında iyi şeyler duymadım ya ? :D

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.