Muhtemelen Y.S olarak gideceksin. E-devlet içerisinde "Yedek subay sınıflandırma sonucu" veya "Er sınıflandırma sonucu" yazarsan sonuca ulaşacaksın. |
383. Dönem (Mayıs 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları(Gruplar Belli Oldu) (25. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Heyea
Virüsten dolayı acemi/usta birliği aynı yerler ya da yakın yerler oluyor diye duydum. Var mıdır bunun aslı astarı? Biraz bakındım ama herhangi bir bilgi bulamadım.
18.inci mekanize piyade tugayı Gelibolu (3. Grup) çıktı bu arada.Erler aynı yerde yapıyor diye okudum bende. Koronavirüs tedbirleri nedeniyle yapıyorlar önceden sınıflandırma sonucunda eğitim birliği, esas birliği yazıyordu zaten şimdi yok artık en azından bende sadece bir tane yer yazıyor. Şu haberi okuyabilirsin: https://www.cnnturk.com/yerel-haberler/gaziantep/islahiye/asker-adaylari-kislaya-koronavirus-tedbirleri-ile-aliniyor-1541675
"Koronavirüs tedbirleri doğrultusunda birliğine teslim olan acemi erler, acemilik sürelerinin ardında da dağıtım olmadan usta birliği olarak da aynı kışlada askerliklerini tamamlayarak terhis olacaklar."
-
Bana Gaziantep çıktı usta da burada yazılana göre aynı yerde olacak.
-
İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K./İSKENDERUN/HATAY
Temmuz 2021
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilemiyorum. Zaten koronadan dolayı dağıtım izni yok artık, onda hemfikiriz zaten. Normalde acemi birliğinden sonra 1 hafta dağıtım izni olurdu, o süreç içerisinde evine uğrar sonra usta birliğine geçerdin benim bildiğim. Şimdi o zaten yok, acemi birliklerinden usta birliklerine otobüs kalkıyor falan diye duydum/okudum. Acemi/usta aynı yerde oluyor diyen de var. Neyse artık gidince görürüz.
Bu sadece Gaziantep kışlasına özel de olabilir bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 16 Nisan 2021; 15:58:20 >
Gaziantep sıcak ve kuraktır. Bol terler, güneş altında bunalırsın. Nem fazla olmadığı için boğmaz, gölge bir nebze rahatlatır. Bol bol sıvı tükettiren bir şehir.
Askeriye seni acemi birliğinden alıp usta birliğine götürüyor. Kardeşimde öyle oldu 2 ay önce.
Tamam o zaman dediğim gibi yukarıdaki haber sadece Antep'e özel. Belki böyle başka kışlalar da vardır, acemi ve ustanın aynı yerde yapıldığı. Ama birçoğunda usta birliği ayrı olur diye düşünüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: WalkmaNMuhtemelen Y.S olarak gideceksin. E-devlet içerisinde "Yedek subay sınıflandırma sonucu" veya "Er sınıflandırma sonucu" yazarsan sonuca ulaşacaksın.
Alıntıları GösterSelam dostum yedek astsubay olarak ankara polatlı çıkmış şimdi gördüm. Peki buradan başka bir yere gidiyor muyum? Yoksa 1 yıl Ankara'da mı kalıcam.
-
-
4 kişiyiz hocam bizde hemşire olarak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende yedek astsubay olarak Amasya'dayım. Hayırlı olsun şimdiden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lafco -- 16 Nisan 2021; 16:16:9 > -
Kardeşin ne olarak gitti? komando er?
-
Orada görev yapmıştım, gayet iyi bir yer. Yabancı dilin de varsa, tadından yenmez.
-
Hocam altyapı var dil konusunda ama başlangıç seviyesine kadar düştü
-
Bende akıcı ingilizce , başlangıç almanca var ama düştüğüm yer Antep...
-
Hava er
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X