381 yd asb bende huduttayim nerede görev yapiyorsun ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
383. Dönem (Mayıs 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları(Gruplar Belli Oldu) (37. sayfa)
-
-
Mardin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kage.
Selam beyler, su an askerdeyim 1C olarak geldim. Alt devremiz yani 2a 15 kisi geldi bizim usta birligine. 2b ne zaman baslayacak acemilige bilen var mi? Biraz gec girecekler diye biliyoruz ama bi soralim dediko nerede yaptığına bağlı kanka, benim kep altım mesela şafağım 70 e düşünce geldi. üs bölgesinde olduğum için gelişleri uzun sürüyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stan Marsh -- 12 Haziran 2021; 9:12:21 >
Konu dışı olacak galiba ama 1996 Ocak doğumluyum. 2024'e kadar tecilim var ama Ağustos ayı 3.4. haftasında tecil bozup gitmek istiyorum. Uzun dönem seçeceğim hangisi çıkarsa artık en geç ne zaman alırlar beni? Teşekkürler.
-
Kasım da gidersin.quote:
Orijinalden alıntı: 35bnaKonu dışı olacak galiba ama 1996 Ocak doğumluyum. 2024'e kadar tecilim var ama Ağustos ayı 3.4. haftasında tecil bozup gitmek istiyorum. Uzun dönem seçeceğim hangisi çıkarsa artık en geç ne zaman alırlar beni? Teşekkürler.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: M3lank0lik
Kasım da gidersin.
Alıntıları Gösterciddi misiniz? çok sevindim bana en erken Ocak dediler ondan moralim bozuktu.
-
arkadaşlar nisanda sınıflandırılmam yapılmıştı.
Mart ayında bedelli askerlik başvurusunda bulundum
14.06 ya kadar askerlik ile ilişiği yoktur yazıyor 17.06 ya kadar bedelli ödemem için gün veriyor pertemde ise hiçbir şey güncel değil
durum nedir ne olacak bilen varmı? Bedelli ödememi yapacaktım ancak ayın 14 ünden sonra asker miyim ödeme 14 ünde yapılırsa ne olur acil bilgi lütfen
-
Kasım celbi duyurusu daha açıklanmadı ama 31 ağustosa kadar tecil bozmak + yoklama başvurusu (aile hekimine görünme) + hizmet ve celp tercihi dahil tüm işlemlerinizi hallederseniz Kasım celbine tabii olursunuz.
Ama pandemi dönemi nedeniyle 2-3 celptir sınıflandırma bekleyenler var. Sizi de Eylül ayında şubat celbine kaydırabilirler veya Kasım celbine de alabilirler. Net birşey söylemek zor.
quote:
Orijinalden alıntı: a-f-hKasım celbi duyurusu daha açıklanmadı ama 31 ağustosa kadar tecil bozmak + yoklama başvurusu (aile hekimine görünme) + hizmet ve celp tercihi dahil tüm işlemlerinizi hallederseniz Kasım celbine tabii olursunuz.
Ama pandemi dönemi nedeniyle 2-3 celptir sınıflandırma bekleyenler var. Sizi de Eylül ayında şubat celbine kaydırabilirler veya Kasım celbine de alabilirler. Net birşey söylemek zor.
En geç Şubat 2022 giderim öyle mi? Peki Kasım-Şubat arası Aralık-Ocak gidebilir miyim yoksa illa bu 2 ay mı olacak?
bir de elektronik mühendisiyim acaba uzun döneme başvursam mı? ne dersiniz?
-
@blue storm
16 Nisanda yeriniz açıklanmış ve 3. Grup çıkmışsa 14-16 haziran arası sevk işlemleri var. Pazartesi şubeye de sorup bir an önce paranızı yatırınız. Zaten parayı yatırıp sisteme düştüğü anda bedelli askerlik kapsamına gireceksiniz. 16 nisanda yapılan sınıflandırmanız iptal olacak.
2022 ocak şubat gibi bedelli sınıflandırmanız belli olacak. 2022de 1 ay askere gideceksiniz.
Pazartesi şubeye uğrayıp ona göre hareket ediniz.
@35bna
Yedek subaylık için özel bir başvuru yok. Askerlik başvurusunu hizmet tercihini yaparsınız, TSK'nın ihtiyacı varsa çıkar.
Kasım celbi, Ekim - Kasım - Aralık aylarını içerir.
Şubat celbi, Ocak - Şubat - Mart aylarını içerir. Artık hangisi çıkarsa, o sınıflandırma sonuçları açıklanınca belli olur.
Mayıstan ağustosa, ağustostan Kasım celbine kaydırılanlar oldu. En erken kasım celbine tabii olursunuz ama sonrası Allah kerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
fiili askerlik başlaması ve bakaya kalması durumunda bedelli hakkınız iptal olacaktır yazıyor ya
14 haziran itibariyle bu iki durum geçerli mi oluyor :(
-
Askerlik sevk belgesi(tarihi) ile başlar, 16 hazirana kadar test olup sevk belgesinin alınması lazım (bakaya kalmamak için). Teknik olarak 16 hazirana kadar süreniz olması lazım. Bunu bir şubeye sorunuz yine de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 12 Haziran 2021; 23:10:17 >
quote:
Orijinalden alıntı: 35bnaEn geç Şubat 2022 giderim öyle mi? Peki Kasım-Şubat arası Aralık-Ocak gidebilir miyim yoksa illa bu 2 ay mı olacak?
bir de elektronik mühendisiyim acaba uzun döneme başvursam mı? ne dersiniz?
Alıntıları GösterYeni yıl gidecek şekilde başvur(Ocak-Şubat) genellikle bu şekilde alım çıkma olasılığı yüksek yedek subaylık adına diyorum.
Yeni yıl başı celplerinde çok mühendis alımı oluyordu elektrik ve makina olaraktan.
Pandemi nedeni ile celplerde aksama olabilir.Üsttede demiş bazı kişiler aşılama tamamen yapılsa olmazdı böyle bir sorun.
-
Banka müşteri temsilcisi bu ödemenin ATM den yatirilabileceğini söyledi. Bende ona güvenerek ödemeyi haftasonu tamamlayacağım diye düşündüm ama şube den yapılabiliyormuş sadece ve yarın yani ayın 14 ü askerlik ile ilişiğim fiili olarak başlıyorsa sanırım hakkım da iptal olacak param vs hazırdı 🥺
Burada(bedelli askerlik konusu) işlemini tamamlayanlar var, onlardan yardım alabilirsiniz. Enseyi karartmayın, yarın bu işin olumlu sonuçlanacağını düşünüyorum.
https://forum.donanimhaber.com/yeni-bedelli-askerlik-sistemi--138899650-327#149425038
quote:
Orijinalden alıntı: M3lank0likYeni yıl gidecek şekilde başvur(Ocak-Şubat) genellikle bu şekilde alım çıkma olasılığı yüksek yedek subaylık adına diyorum.
Yeni yıl başı celplerinde çok mühendis alımı oluyordu elektrik ve makina olaraktan.
Pandemi nedeni ile celplerde aksama olabilir.Üsttede demiş bazı kişiler aşılama tamamen yapılsa olmazdı böyle bir sorun.
Alıntıları Gösterhocam gitsem mi uzun dönem acaba aylık 6-7k biriktirip dönünce iş kurarım ha 6 ay ha 12 bir de bildiğim kadarıyla uzun dönemde akşam 5'te kışladan çıkabiliyormuşsun hafta sonu evde olabiliyormuşsun doğru mu bunlar?
-
6-12 ay arasındaki fark şans faktörü. 12 ay için baş vuran çok ama çıkma ihtimali baya düşük. Fazla umutlanma bence.
Merhaba diş hekimi olarak uzun dönem başvurusu yapmayı düşünüyorum bizim meslek grubunada çok çıkmıyormuş artık bilgisi olan var mı daha önceden uzun dönem yapanlardan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X