Şimdi Ara

383. Dönem (Mayıs 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları(Gruplar Belli Oldu) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
874
Cevap
6
Favori
82.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • msb bizimle dalga geçiyor sevk tarihlerini 2 gün ertelediler tekrar sevk belgesi sayfasına girdiğinizde

görebilirsiniz

• 22 ye çekmişler beni de... bir daha değişmez heralde. 15dk önce almıştım bileti.

• Seyahat izin belgesine ihtiyaç var mı?

• Sosruka kullanıcısına yanıt

Sulüs kağıdını göster, muafsın.

• Teslim olurken sülüs kağıdı ve kimlik dışında birşeye ihtiyaç var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miga

Teslim olurken sülüs kağıdı ve kimlik dışında birşeye ihtiyaç var mı

Hayır yok

• Arkadaşlar teslim olurken saat sınırlaması var mı? Akşam 17:00'dan sonra kışlaya gitsek işlem yaparlar mı?

• Yedek subay çıkan akadaşlar üniversite ortalamanız neydi? Merak ediyorum etkili mi.

Bölüm - ortalama şeklinde alıntılarsanı sevinirim

• FordcuGocaHerif F kullanıcısına yanıt

7/24 saat fark etmeksizin açık. Milletin 17:00'dan sonra kapalı dediğine bakmayın. Her saat her yerde asker var.

• Mayıs ayında gidenlerin askerlik son katılım tarihleri iki kez değiştiği için bilet almadım henüz. Covid testi olduktan sonra sulüs kağıdımda yazan tarihe göre alacağım. Siz biletini aldınız mı yada ne zaman alacaksınız?

• Korhanylmz44 K kullanıcısına yanıt

Tam olarak senin kafadayım.

Rezervasyon yaptıracağım ben de. Hareket saatinden 6 saat öncesine kadar iptal imkanı tanıyor bazı firmalar.

Covid negatif çıkacak mı, erteleme olacak mı belli değilken satın almam ben de.

• 14 haziran Samsun sıhhıye gidecek var mı?

• Haziran 1.komando eğitim tugayı Manisa wp grubu varmi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Bu konuyu bende merak ediyorum

• Kafama takılan bir diğer konu ise biz acaba corona testi olduktan sonra sulüs kağıdı sisteme otomatik düşüp o günden itibaren mi yol izni sayacak yoksa test olduktan sonra sulüs kağıdını 16 Haziran'a kadar istediğimiz vakitte çıkarabildikten sonra mı sayacak? Normalde sevk işlemleri direk 16'sından sonra yol izni katılarak hesaplanıyordu fakat Mayıs celp 2. grup gidenlerin öyle olmadı. MSB son anda corona önlemleri nedeniyle tarihleri erkene çekti ve sulüs kağıdını aldıktan itibaren yol izni saymaya başladı. Peki bizde nasıl olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korhanylmz44 -- 1 Haziran 2021; 13:23:7 >
    Bi önceki sayfada 2. Grup olarak giden arkadaş cevaplamış sorunu. Test sonucu çıktığı günden itibaren 2 gün süre taninacak. Büyük ihtimal 14 haziran da test yapılır ve 15 inde sisteme duser. Bu şekilde olursa 17 haziran son tarih olarak belirlenir kışlanın önünde olmak icin.

• 3. Grup wp grubu varmi

• Askerde çoğu yerde nakit geçmiyor diye okudum. Banka kartı alın diyorlar. Bu banka kartının hangi banka olduğu önemli mi? Kimileri ziraat demiş kimileri önemli değil demiş. Normal sivilde kullandığım enpara kartımı götürsem yeter mi?

• busterr kullanıcısına yanıt

İçecek / abur cubur otomatları hariç para geçmiyor. Kartın bankası farketmez. Bakkalda markette nasılsa öyle.

Acemide verdikleri ziraat kartı kullandım; ptt kart, axess kullananlar vardı. Ustada yedek subay maaşı garantiye yatıyordu, paracard bonus kullandım.

Temassız özelliği açık olursa daha pratik olur.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.