Şimdi Ara

383. Dönem (Mayıs 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları(Gruplar Belli Oldu) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
874
Cevap
6
Favori
82.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet test sonucu sonrası 2.anket çıktı tahmin ettiğimiz gibi. Sülüs düşüyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Miga kullanıcısına yanıt
    Bugun testi oldum 5 saate cikarmis.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar test sonucu çıkanların teslim tarihi hangi gün acaba ?

• uA_OzaN kullanıcısına yanıt
    Birliğine uzaklığına göre 1 veya 2 gün yol izni veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Leia Organa

ilk alınan kağıtta sevk dönemi haziran yazıyordu ama 20-21 mayısta teslim olunacak yani doğru mudur hocam ?

• uA_OzaN kullanıcısına yanıt

Sevk tarihlerin 18-20 mayıs ise Haziran celp dönemi yazar 20 sinde askerliğin başlar eğer sevk belgesini aldıysan 800 km altına 1 gün üstüne 2 gün yol izni veriliyor diye biliyorum yani 21-22 mayıs teslim tarihleri diyebiliriz

• Arkadaşlar 65.mekanize piyade tugayı Kırklareli/Lüleburgaz'a giden var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leia Organa

Sülüs kağıdında katılış tarihi yazar ona bakmanız yeterli.

Yol izni sevk bitiş tarihine eklenir zaten buna göre katılış tarihinizi belirlerler.

Kafa karışıklığı olmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ertugrul60

Beyler veteriner hekimiyim. Uzun dönem çıkma olasılığı nedir? Çevrenizde gittiğiniz yerlerde felan bilgisi olan var mı

uzun dönemden kasıt doktorlara olanı mı diyorsunuz 12 ay yapıyorlar.

Veterinerlikte öyle bir durum yok sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: toomanyj

arkadaşlar mezun olduktan sonra tecilime baktım 2025'e kadar sürem gözüküyor, şimdi benim şubeye gidip ayrıca tecil yapmama veya istememe gerek var mı, yoksa bu böyle kalır oynamaz değil mi

şubeye gidin yoklama yaptırın.Tahminen mezuniyet belgenizde yazan tarih üzerine tam 2 yıl eklenir.2yıl tecilli olursunuz.

• Bugün test yaptırıp sevk belgemi aldım, genel yazanların 22 -23 Mayıs aksine katılım tarihim 20 Mayıs gözüküyor. Yol iznini sevk son tarihi yerine sevk aldığım gün olan bugün ve yol izni yarın olarak gözüküyor. Perşembe sevk almış olsam 2 gün daha geç gidip fazladan 2 gün askerlik yapmayacaktım. Böyle durum yaşayan biri var mı?

• hizmet tercihinde komandoyu seçsem yedek subay veya astsubay olma ihtimalim artarmı arkadaşlar? çok ikilemde kaldım teşekkürler.

• arkadaşlar sevk aldığınız anda askerliğiniz başlıyor katılış tarihleri öne çekmişler

• Leia Organa kullanıcısına yanıt
    Korona testi oldum 20 sinde sevk alsam eğer yol iznim 1 gün kaçında orda olmam gerekiyor peki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exodus33 -- 19 Mayıs 2021; 0:5:30 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Exodus33 kullanıcısına yanıt
    21 i yol izni sayılıyor 22sinde teslim olman lazım ben 18 sevk aldım 20 birliğe katılış tarihi olarak yazıyor kağıtta

• Bugün covid testi oldum ve sonucu da e-nabizda yani e-devlette görünüyor ancak hala "hakkınızda er sınıflandırma sonucu bulunmamaktadır", bakaya durumundaydim bununla alakası olabilir mi geç haber vermelerinin

• benim anlamadığım bişey var benim Celp ve Sevk Dönemi HAZİRAN 2021 yazıyordu.

bugün covid testi oldum

SEVK TARİHİ : 19.05.2021

yol süresi : 2

katılacağı tarih 22.05.2021 yazıyor.

celp ve sevk dönemi haziran diyor mayıs'ta neden gidiyorum?

• @synorx
    Fazladan 2 gün askerlik yapmayacaksınız. Askerlik, sevk tarihi ile başlar. 6 ay sonrası hesaplanır ve İzinler düşüldükten sonra terhis tarihi bulunur. 20 mayısta sevk olandan en az 2 gün önce terhis olacaksınız zaten.

@dgkn.95
    Önemli olan tarihler orada. ASAL kafa karıştırmayı becermiş yine.

@umut23bjk
    Daha önceki celp/grupta gidecekken bir şekilde gidemediyseniz sevk belgenizi şubeden almanız gerekebiliyor. Bir şubeye uğrarsınız.

@tragon123
    Şans meselesi zaten. Komando seçip çıkmayan da var.

• Yarın bir gün birileri burayı okur, hizmetimiz olsun.

19 Mayıs 2021 tarihi ile öğleden sonra Covid-19 testi oldum. Acı ağrı yok. Beş saate kalmadan sonuç çıktı. Hemen sevk sayfasına girdim. Birkaç soru soruyor temaslı olup olmadığımızla ilgili. Sonra sevk evrakı verildi.

21 Mayıs günü birliğime katılacağım. Sevk tarihi ile birliğe katılış tarihi farklı. Siz maksimum birliğe katılış tarihinde 17.00'a kadar gitmelisiniz.

Yani ben 21 Mayıs cuma günü saat 17.00'dan önce Zırhlı Tugay'ın önünde olmalıyım.

Bana P-999 Eğitici er çıktı. Bu acemi ile ustanın aynı yerde olması demekmiş.

• oneayol kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, bi git önden içeriden bilgi ver bana diyeceğim de akıllı telefon yasak :((

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.